Wednesday, January 30, 2013

wEDDiNg nONoi ~ 20/10/2012 ~

Wedding sepupu aku aritu..
Baru berkesempatan nak update buat entry..
Lom basi lagi la kan???
Dia kahwin bulan 10 aritu.. Skang baru bulan 1.. 

Korang enjoiceee la ek tgk gambar-gambaran kami sepupu-sepapat..
Yang pasti gambar pengantin takde dalam post ni sbb aku kan jaga guest book kat luar..
So, cam hilang arah la bergambar sakan kat luar sampai terlupakan pengantin..Kui kui~~

Apa pun, mari kita doakan semoga pengantin yg dah suam² kuku ini, Nonoi & Amin kekal bahagia hingga ke akhir hayat... AMIN!!!~

Berapa kali Amin daaaaaaaaaaa~ Hehehehehe~
















7 comments:

♥ Puan Chacha said...

akakkkk! makin comel lahhh..
if im not mistaken, akak lah yg selalu komen kat belog cha kann... my other blog, yg dah tutup pun... tak sangka dah ada babyyyy.. dulu selalu tgk pic kawen akakkk.... hikhik..

makin comel laaaahhhh.. :)

nUR_rOsALiNdA said...

♥ Puan Chacha,
Eh...Ye la tu kot..Akak ni dah lama x berblog..Azam tahun 2013 ni la nak rerajin sket berblog..Hehehehehe~ Ingat lagi awak kat akak ek..Macehhhhh~~ Makin comel tu = Makin tembun kan? Hehehehehe~

❤Kamsiah❤ said...

amboiii hot mama berposing sakan..

❤Kamsiah❤ said...

amboiii hot mama berposing sakan..

ieda immi said...

alah2 comelnyeee
nak2 tuan blog ! ekkee ;)

nUR_rOsALiNdA said...

❤Kamsiah❤ ,
Itu la jadinya bila anak kena tinggal ngan nenek..Hehehehe~

nUR_rOsALiNdA said...

ieda immi ,
Hehehehehe~ Malu I...Ngeeeeeeeeee~