Thursday, February 21, 2013

biRtHdAy bASh kHaLeef - KFC, Carrefour Ampang

12/1/2013 hari tu buat birtyday party Khaleef kat KFC, Carrefour Ampang.
Birthday Khaleef sebenarnya 8/1/2013.
Tapi disebabkan tarikh tersebut jatuh pada hari Selasa, maka aku buat pada hari Sabtu-nya, yakni 12/1/2013.
Dah kenapa ayat aku skema pulak nih!!~
KFC memperuntukkan 2 jam utk sesiapa yg nak celebrate birthday kat situ..
Birthday Party Khaleef berlangsung dari kul 3pm - 5pm.
Tapi lebih² jugak sampai kul 6pm gitu..
Maybe sebab time tu takde orang lain sewa tempat tu kot..

Asalnya nak buat kat KFC, Wangsa Maju.
Tapi diorg dah tak provide party kat KFC situ..Kena lah cari KFC lain..
Survey punya survey, aku pilih KFC, Carrefour Ampang ni.
Sebab KFC ni ada satu bilik khas utk birthday party..Means ko tak campur ngan org yg datang walk-in.

Majlis kecil-kecilan jeks..Cuma jemput sardara-mara ngan kawan² yg terlintas..
Hehehehe~ Boleh gitu?









Khaleef ngan Cik Nonoi & Kak Nurin


Tak boleh dipisahkan Khaleef ngan Kak Nurin dia ni..













Sepupu giler~

Eidayn takut ngan Chicky



Game utk kanak²
Tapi ada jugak mak² budak yg terselit






Khaleef dapat hadiah dari Chicky..
Time dapat hadiah tak takut ko.....





Ni kek yg Mommy tempah utk Khaleef.
Theme : Timmy Time


Ni kek dari Tok Li & Family..Thanks~

Ni kek utk Ayin / Mak Ngah

Ni kek yg KFC provide

Terima Kasih daun keladi
Kepada yg sudi menghadirkan diri..
*PantunDuaKerat*

8 comments:

♥ Wina ♥ said...

meriahnyeee...banyak kek tu!

bestlah kalau ade bilik khas untuk bday party..macam aku dulu agak sesak jugaklah kan??

sorry again beb x dapat datang..ko tau kan kenapa uhuhuhuu..

eh, Kira dulu pun takut ngan Chicky ehehehehe

Mak Beruang said...

Kak mala,
kalau buat kat kfc tu makan semua kena order sanala kan. and guests order sendiri ke? HAHA saja nak tau, kot ada package kfc ke apa.

sedap la kfc tetiba lapar kepsi hoho

nUR_rOsALiNdA said...

♥ Wina ♥
Tu la yg best nya sebab ada bilik lain utk celebrate birthday..So, kita² je la yg akan ada kat dalam tu..

Hehehehe~ Aku tau la nape ko tak datang..

nUR_rOsALiNdA said...

Mak Beruang ,
Kalau buat kat KFC tu ada pakej. Kalau macam makanan tak cukup baru kita order lain.. Akan ada staff dia disitu tunggu kot2 kita nak tambah order ke apa kan

antalya said...

meriah!! pastu jemputan pon semua sporting pakai baju ikut kaler tema.mmg best lah

nUR_rOsALiNdA said...

antalya,
Tu la..Syukur majlis berjalan lancar..Hehehe~

❤Kamsiah❤ said...

mala...kecil2an apanya..bkn main meriah dan glam lagi tu..siap ada tema majlis...merah you..:)

nUR_rOsALiNdA said...

❤Kamsiah❤,
Kecil la ni kak.. Jemput yg terdekat jeks..Masa birthday Khaleef setahun dulu meriah la..Hehehe~ Alhamdulillah~