Tuesday, February 5, 2013

gENtiNg LaGi!!!~

Sabtu, 10 November 2012
Kitorg pergi Genting..
Aku, Sayang, Khaleef ngan Thrisha..
Tempat percutian paling budget bagi kami...Ngeeeeeee~

First time jugak aku pergi Genting ngan Thrisha..
Korang ingat tak Thrisha?? Alaaaaaaa~ Kawan aku yg bz semendang tu.. Hehehehe~

Kitorg gerak dari KL lambat jugak sbb Thrisha lambat.. Konon nak gerak kul 9am. Tp kul 9am tu Thirsha baru bgn tido okeh!!!~ Katanya sbb semalam balik office kul 1am. Sbb nak bercuti dua hari kan.. So, terpaksa bergolok gadai la kat office sblm cuti-cutian...Tol tak aku kata dia bz woman??

Sampai sana dalam tgh hari la..Ngam² makan tgh hari..
Aku pun lupa kitorg g makan tgh hari kat mana.. Maklum la..Cerita bulan November baru nak citer skang..Hampeh!!~

Seperti biasa la kalau ke Genting, mana lagi kalau bukan stay kat Awana Genting Golf & Resort..


Aduhaiiii...Gediks ek anak Mommy ni.. Suka sebab Mommy ada bawa horse dia..

Dia buat pekak dia jeks jalan² kat lobby tu dengan kuda dia..

Dari lobby - masuk lif - sampai la ke bilik dia dok heret kuda dia jeks..Pedulikkan org lain..Hahaha!!~



Baru keluar lif nak ke bilik.







Ni dah second day dah.. 
First day tu kitorg dok melepak jeks dalam bilik.. 
Dah tua² ni cam kurang selera nak mengonjeng..

Second day tu asalnya nak g main outdoor. 
Tapi masa ni musim hujan. Kabus tebal so, banyak mainan tutup.. 
Daripada kerugian wang dan ringgit, baik main indoor jeks.

Kalau dah main indoor tak kuasa la Mommy nak beli ticket kan..
Dah tentu yg teruja dengan mainan indoor tu hanyalah budak²
So, aku suh sayang jeks beli ticket & teman Khaleef main kat indoor.. 
Mommy tgk dari luar rides jeks la..
Sebab Khaleef kalau x nampak muka Mommy kang melalak puloks~
Itu pon bila rides tu berjalan jeks, dia nampak Mommy kena tinggal, dia menangis..
















Yang ni pulak 3rd days..
Sebelum balik tu suh sayang bawa Khaleef g swimming dulu..
Aktiviti wajib kalau kat Awana..




Ok..Kami dah nak balik..
Hingga berjumpa lagi Awana Genting...
Chewaaaaahh....




9 comments:

♥ Wina ♥ said...

aku nampak belakang thrisha je dalam post nie kahkahkahh :)

nUR_rOsALiNdA said...

♥ Wina ♥,
Hahahaha~ Mmg takde gambar kitorg babe.. Ntah la kenapa

mie said...

seronok khaleef tu...
lama dah xpergi genting..
ehehehe

nUR_rOsALiNdA said...

mie,
Kalau berjalan mmg dia la yg paling seronok..Hehehe~

IdaShah WC said...

dah boleh sgt lantik mala jd duta genting hehe

nUR_rOsALiNdA said...

IdaShah WC ,
Goh Toong kejar pulak kita kang kak

Eazy Izzuddin said...

best naik genting
hehehe
eazy selalu pi sana ..
kdg2 ada event
:D

nUR_rOsALiNdA said...

Eazy Izuddin,
Org glemer la katakan... Hehehe

❤Kamsiah❤ said...

rasa mcm baru ja mala lahirkan si khaleef ni..dah besar dah...makin pandai posing..