Sunday, April 4, 2010

iMPiANa cHeRatiNg rEsORt - dAy 1

Salam uolls~

Fuh~ seb baik kuat semangat arini..Kalau tak confirm aku tak g kerja..Kerana desiran ombak di pantai masih memanggil²..ahaks~

Ni aku nak citer ni…Hari Khamis aritu kan aku gi Cherating.. Ni ada la sedikit sebanyak gambar yg aku nak share ngan korang..

For the time being, aku share gambar utk day 1 je ok.. Yang lain nnt² aku share sbb kerja aku pon dah menimbun boleh tahan jugak ni..

Hari Khamis tu kononnyer nak bertolak kul 8am la kan..Tapi ada la hal yg x dapat dielakkan, Kul 11 cam tu baru kitorg bertolak…hampeh tol~ Tension aku siol!!!

Check in Kul 2. Tapi sebab kitorg dah gerak lambat, campur ng berhenti makan, berhenti berak bagai…Sampai sana dalam kul 4pm cam tu…huh!!!!!!

Dah sampai sana tgk laut, haihsss~ sejuk hati aku…yeay!!!!! Sampai jugak akhirnyer ke Impiana Cherating Resort…woohoo~

Ni baru lepas check in.. Driver melepas kan lelah penat drive kononnyer..hehehe~ ♥♥












Selepas hilangkan lelah lebih kurang sejam didalam bilik yg nyaman, apalagas..... Kami bercanda ria la kat swimming pool...huhu~ Tapi aku x tau berenang ye kawan².. Takat berendam² tu boleh la..ahaks~

Selepas makan malam…posing dulu depan Fun Pub ni kerana esok akan berlakunyer kejutan buat sayang…..Tunggu!!!!!!

18 comments:

wina said...

aduh kau ni Mala..buat aku x sabar lak nk gi Cherating..aku plan nak gi bulan 5 insyallah!

ingat nak duk kat Legend tp Rynn kata Impiana pun best gak

Mimy Hamid said...

nokkkk...tempat honeymoon aku bulan 11 ni...heheeh...ko dah gi dulu kannnnnnnnnn.....thanks nok tgk gambar dulu jadik lee

lily lotus said...

memang best! i can feel u babe. hehe..tang surprise tu yg best bunyinya

nUR_rOsALiNdA said...

wina,
weh...ko nak g bulan 5 berapa hb? Voucher aku tu valid sampai end of May..Ko boleh pakai. 2 malam RM303 je..Impiana best weh~

Mimy Hamid ,
hahahaha~ aku dah g dulu la nok..Ko telan air liur tgk gambar je la eh..Nnt baru ko ko sana

nUR_rOsALiNdA said...

lily lotus ,
menjadi kak surprise tu...ahaks~

Diarihatiku1976 said...

aduh Mala..buat akak x sabar nk gi Cherating..akak baru plan nak gi bulan 6 insyallah!

nUR_rOsALiNdA said...

Diarihatiku1976,
hehehe~ gi kak..Impiana best~

fazemy said...

Mala..sape pulak Rosalinda ni? hehe. Mala nampak kurus la. diet erh.

Wahhh best2 cherating ni. Swimmg pool dia blh mandi pakai baju erk. wahhh manyak syok mcm ni. Bilik sea view erk. best2 smua bestla. seronoknya tak sabar nak pergi. Kitorg next month baru pergi. Bln ni jadual weekend penuh.

nUR_rOsALiNdA said...

fazemy ,
wakkkkkkkkk~ nampak kurus mende...kita rasa makin gemok nih

A'aa..sumer bilik sea view tau..g la..best sgt!!!

iena said...

wakaka......... best la byk lagi ker voucher tuh hehehe

nUR_rOsALiNdA said...

iena,
ada lah....tp hujung bulan depan abis dah date dia

rynn2506 said...

mala,

surprise mmg menjadi tp ko selalu la camtu kan...menggelabah lebih..sib baik laki ko x pasan...tu sib baik syam cover line ckp tu bday anak dorg..hehe..

tp overall mmg besh...rs nak g lg je aku nih....hhahaha

cik EPAL said...

best nya cuti cuti malaysia :)

tentang dhila... said...

bestnye holiday mala..:)

nUR_rOsALiNdA said...

rynn2506,
ko tau la aku kan..mmg cepat gelabah siol..ahahahha~ best la~ korang sumer memainkan peranan dan sporting

cik EPAL ,
mmg best dik~

nUR_rOsALiNdA said...

tentang dhila... ,
mmg best dhila

Sidratul Muntaha said...

impiana
ekeke.
ade rezeki nak pergi lagik!
sgt best!
kuar jer bilik dah jumpa pantai!!
miahahhaha!
yeeeeeeeeeeeha!

nUR_rOsALiNdA said...

Sidratul Muntaha ,
a'aa..best kan??