Monday, April 5, 2010

iMPiANa cHeRatiNg rEsORt - dAy 2

Hari kedua di sana,kami pergi ke kedai² yg menjual² ikan² kering, keropok² ikan nih…Sajer buat stok kat rumah kalau malas masak…Ahahahaha` Lagi satu nak bg kat org la kan.. Nak cari Fridge Magnet tu la konon nak buat souvenir. Tapi sumer nyer tulis Terengganu..Tak mo la..Org nak tulis Cherating…

Sudah nyer aku beli keropok² ni je la…Banyak siol~ aku rasa cam nak beli sumer….Tapi nnt x muat bonet kereta.. Pasni kalau nak gi sini kena bawa Storm…ahaks~




Harus la posing depan kedai kan…~ •.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•.



Pas balik dari jalan² cari makan tu, aku cakap ngan sayang nak lepak lobby..Nak posing² la konon kan… Yang sebenarnya, aku nak jumpa org yg bertanggungjawab nak menjayakan Surprise birthday party sayang malam karang…ahaks~

Aku check cake is ready or not.. Aku order air minum siap² utk malam karang dan yg paling best…..aku gi jumpa live band sbb nak bgtau kena nyanyi lagu apa..woohoo~

Tapi posing itu tetap harussssss la kan…


Dan petang itu seperti hari semalam, aktiviti adalah aktiviti berendam di swimming pool okeh~ berendam je la yg aku mampu kan? sbb x tau berenang…ekekekeke~



Malam, sebelum birthday party yg sayang tak tau menahu tu, kami makan kat Restoran Matahari. Recommended by seorg kawan, Hasanah. Katanyer Chili’s Crab sini sedap..Aku nak gak try kan…




Nahh~~ Korang tgk!!! Kalau korang tak terliur aku tak tau la korang nyer selera camner..ahahahaha~ aku ni, tiap kali tgk gambar ni, aku telan liur….tiap kali telan liur, aku tgk gambar nih….Terangkat siollll~ *:..。o○☆゚+。

15 comments:

rynn2506 said...

chilli's crab...mmg terbaekkkk kan mala...aku pon terliur...ahahaha....

nUR_rOsALiNdA said...

rynn2506,
Hahahaha~ aku dah lapar tgk Chili's crab nih~

Mimy Hamid said...

wehhh ketam cili...ko memang kannnnnnnnn.....nok kemain ko ek dress..hehe

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid,
sedap nok ketam cili tu..ahahaha~ nampak cam nagka busuk kan?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

besnyerr vacation bramai2 yunk..

nUR_rOsALiNdA said...

:: p R i n c E s S _ N ::,
tau x pe..memula je best berdua²an nih..pastu nak g beramai² lg best~

atty's said...

adoi ..lapar jadiknya ..huhuhuuh..

nUR_rOsALiNdA said...

atty's,
dah lunch pon lapar ke kty oii`

Redbloodsnow said...

chili crab??? whoaaa...yummyyyliciouuuussss!!! fullstop..hehe.

sonok uols jd itik berendam dlm kolam tuh. jelessss..hehe

mariaariffbaby said...

dear..
mmg terliur la tgk crab tuh..
nyummy!!!

beshnya dapat swim kat pool!
jeles kita awak!

nUR_rOsALiNdA said...

Redbloodsnow,
hehehe~ itik pulang petang

mariaariffbaby,
takmo la jeles eh~ nnt awk swim kita lak jeles...ahaks~

JMR said...

lama x pegi cherating..nak kn p lg nih..dan ketam itu nmpk sunggoh sedap..yummy!!!

nUR_rOsALiNdA said...

JMR ,
bukan sajer nampak sungguh sedap..malahan rasanyer juga sunguh enak..wakakaka~

Kaseh NazLieza said...

hmm..mmg nmpak sedapla kak...melelehhh..hehehehe

sayang akk pon mesti happy cz ader aupriae party utk dye..eheheh

nUR_rOsALiNdA said...

Kaseh NazLieza,
hehehe~ sia mmg terkejut dik