Monday, April 19, 2010

sEsi tAyANg mUkA

Salam..Seperti yang dijanji kan… Ku kuatkan hati juga nak meng ‘update’ blog kesayangan aku nih~

Semalam aku gi Make Over Loreal kat Mid Valley~ ahaks~ Purchase RM100 and above, pastu dapat free make over…Aku kan gedik.. Selagi ada make over sumer aku nak gi..huhu~

Tapi x banyak gambar la aku amik…tak sempat~ sbb cam ramai org pastu segan la aku nak posing² situ kan..

Yang ada pon gambar aku dok posing² kat umah sebelum ngan selepas aku balik…hahahaha~

Ni muka suci la nih~ tanpa secalit mekap...ahaks~ ♥ sembab je~


Korang tgk je la gambar aku ni sampai muntah hijau eh~ Kata pon aku dah lama x update blog, mesti korang rindu ngan aku kan? Haaa!!! Amik la korang tgk wajah² aku yg montok nih~

Gambar yg after makeover tu pon dah xde rupa make over sgt pon sbb kepanasan kan dari Mid Valley kitorg terus ker Cyberjaya dan singgah Alamanda..




Haaaa!! Aku lupa nak citer kat korang kan? Masa anniversary aku ngan sayang aritu – 28/3/2010 – tak de pon apa² acara istimewa… Cuma sayang bawa aku gi shopping…

Memula sayang nak belikan aku jam~ tp aku x nak sbb jam aku kat umah dah boleh buat buka kedai dah..hahaha`

Maka, aku cakap ngan sayang shopping je la baju² aku…wakkkkkkkkkkkk~ ada lah beberapa helai baju dan seluar yg sempat aku rembat….

Tidak lupa jugak bag ini~ ahaks~ VIOR je..bukan LV okeh~

Sajer nak bgtau korang..arini aku g kerja pakai bag baru tau…hiks~

25 comments:

ratna said...

walaupun makeover tu dah sampai ke cyberjaya.. tp still nampak makeover dia. cantik..

handbag cantik.. bole matching dgn baju2 yg kaler lembut gitu.. cantik..cantik...

nUR_rOsALiNdA said...

ratna,
hahaha~ tu la..kkita kat mid valley tu mekap semata..pastu terus cabut ke cyberjaya...

Aleeya said...

wah tahniah berhapdet meh kita meriahkan smula dunia blogging kita neh hehehhe, psssttt lawa handbag..

nUR_rOsALiNdA said...

Aleeya,
a'aa..mari kita memeriahkan semula dunia blogging~

Ju@Lucky^Mummy said...

wah mala.. meletop gitu make overnya...
sweet...

Mimy Hamid said...

lawaaaaaaaaaaaaaaa errr beg VOIR ko..

nUR_rOsALiNdA said...

Ju@Lucky^Mummy,
ye ker kak? kita tgk cam biasa jerk

Mimy Hamid,
lerrrrrrr~ aku ingat aku yg lawa nok..wakakaka~

Shinnaz Ahmad Rasid said...

nice lah ur handbag..btw salam perkenalan. luv to read ur belog. I perasan u bila u kawan ngn ofizmate kite, Linda..:)

Sarah Zulkefli said...

nice handbag :)

nUR_rOsALiNdA said...

Shinnaz Ahmad Rasid,
oooo~ linda kamal tu ur officemate ye? =) samalm perkenalan

Sarah Zulkefli ,
thanks~

NURUL said...

mcm aritis u. hehehe . mala nak pinjam beg

nUR_rOsALiNdA said...

NURUL,
bolehhhhhhh~ hehehe~

fazemy said...

fuyyyyoooo...LV siot. hehehe. Cun seh pas makeover. Itu arr segan arr nak posing2 lg2 klw booth dia dok tgh2..atas kiri kanan org tgk.

nUR_rOsALiNdA said...

fazemy,
hahahaha` tau x pe..malu kan?? oit` bukan LV la..ahaks~

:: p R i n c E s S _ N :: said...

weee...dpt h.bg..bau kdai...

Hana Picca said...

happy belated wedding anniversary :) i pon suke make obe nih..hihi

lily lotus said...

sweet look..hehe..ok jer mekap tu..tak kecairan pun

nUR_rOsALiNdA said...

:: p R i n c E s S _ N ::
Hahahaha~ bau kedai eh yang~

Hana Picca,
tu la pasal..kita pon suka make over nih

nUR_rOsALiNdA said...

lily lotus,
kecairan tu....kalau x lagi vouge the vass gitu

eLLy said...

Well walaupun Vior.. cantikk tau ;p

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
macam tuan dia kan kak kan?? ahaks~

mariaariffbaby.com said...

wah..menarik ko hand bag tuh
kita suka...simple but elegant!

Kaseh NazLieza said...

bestnyer dpt hadiah shopping..ehehehe

Kaseh NazLieza said...

ader award utk akk sila ambil ea..

job said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社