Tuesday, April 6, 2010

iMPiANa cHeRatiNg rEsORt - dAy 2 (sURpRiSe biRtHdAy pARty)

Morning…

Ok..Arini meh aku nak citer pasal Surprise birthday party yg aku bat kat Sayang tu…Hahahaha~ menjadi siol~ Bang Bang Boom la Sayang~

Entry semalam kan kitorg g makan Chili’s Crab. Lepas makan tu kitorg nak balik Lobby Hotel sebab surprise ni akan berlaku di Fun Pub dekat Lobby Hotel~

Sayang cakap “Apasal nak balik lobby balik”
Aku pon baik punya kencing “Kita balik Lobby balik, jumpa diorg sumer kat Lobby, pastu gerak sekali”
Fuh!!! Bab menipu sunat ni, Nurmala Mazlan terbaekkkkkk~ wakakakaka..

Kawan aku nyer suami, Sham memainkan peranan dengan berkesan…ahaks~

“Jon, jom masuk dalam pub tu kita main pool”

Sementara diorg dok leka tgk org main pool, waiter siapkan tempat kitorg (12pax) & kek yg tersedia atas meja…Duh!!! Sbb aku plan sepatutnyer, keluar lagu birthday baru nak kuarkan kek..Tapi waiter tu kuakan awal la puloks~

Sekali lagi Sham memainkan peranan “Ni nak celebrate anak aku.. Ko tgk, anak aku baru setahun dah celebrate kat Cherating”
Fuh!!! lega~

Tak lama lepas tu bunyi drum..Camner nak cakap arr??? Alahhhhhh~ cam bunyi kalau nak umum kan hadiah tempat pertama tu…"Ladies & Gentlement..we like to wish a Happy Birthday to Khairul” Haaaaa!!!!!!!! Masa ni muka sayang dah lain dah..hahahaha~



Pastu live band tu pon main kan lagu Happy Birthday & kitorg sumer berdiri dan nyayi ramai²..Ahak~ cuak suami ku….

Mati² dia kata bukan birthday dia..

Aku cakap dah aku yg plan, dah tentu la aku plan utk dia kan?? Aku ada hubby lain ker???

Member cuak beb.. tgk kiri kanan kot² ada Khairul lain ke..Siap tgk jam, tgk tarikh ye ker birthday dia aritu?? Ahaks~ Bertambah cuak bila pompuan² club yg seksi tu datang sebelah dia dan menyanyi sekali..lalalalalala~ ♫♪♫♪♫♪♫♪♪♫♫



Lepas acara meniup lilin tu, penyanyi live band to wish us a very 1st anniversary dan menjemput aku ngan sayang menari kat tengah² tu..wakkkkkk~ tak kan aku pon wakenabeb???~

Aku x nak menari ni..segan siol~ tp kawan² aku suh g…Aku pon pergi la..Karang kata x sporting.. Masa ni rasa cam masa kahwin aritu lak..ramai cameramen tangkap gambar…ahaks~


Touching siol time ni sbb band tu main kan lagu ENDLESS LOVE.. Pastu kitorg menari pulak kat depan tu...serious touching...sampai menangis aku..over!!!!








Ini la penyanyi live band yg aku jumpa di siang hari utk plan sumer nih…ahaks~ Thanks dear ♥♥♥

Apa² pon, Thanks to kawan² ku yg turut menjayakan majlis ni… Korang mmg best.. Sbb kita nyer plan sangat menjadi…ahaks~

Sayang!! Lu Kena Beb~ wakakakakaka~

23 comments:

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

wah!! romantiknyer kak!!:-D
congratez!! semuanyer menjadi!!

nUR_rOsALiNdA said...

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] ,
Thanks Aida~

tentang dhila... said...

WAHHH..menjadi plan mala. touching la..mesti terharu ms dgr lagu endless love tu kan.mala nmpk comel

mala: mtk add ym kat fb kite kan. sori mala maybank block fb so x dpt balas.ym pon kene block.kalo nk ym dgn kite mlm kat umah leh la. ni add ym kite dhilah_13@yahoo.com

nUR_rOsALiNdA said...

tentang dhila... ,
hahahaha` comel la sgt dhila..kita nampak cam sarung nagka busuk dah..ahaks~

NURUL said...

cantik dress biru kaler kegemaran ku. dress nurul tu saiful beli kat melaka mala

nUR_rOsALiNdA said...

NURUL,
hehehe~ dress nurul tu cantik~

Pocket said...

seriously pocket tak pernah ada birthday plan cenggini...
peh, pas ni nak buat utk orang dulu lah,
kot kot dpt balasan:D (nampak sangat tak ikhlas pocket nih)

anyway besh nyeeerrr!!! birthday party!!

iena said...

yes sangat romantik...

iena said...

yes sangat romantik...

nUR_rOsALiNdA said...

Pocket,
sebenarnya tak terfikir pon nak buat camni..ntah caner sbb nak gi bercuti kan...alang² tu buat la sekali...best²

iena,
hehehe~

Kaseh NazLieza said...

aduh kak...touching giler..

lily lotus said...

hebatlah u..mengena plan u..huhu..best2

nUR_rOsALiNdA said...

Kaseh NazLieza,
mmg touching dik...sampai nangis akak

lily lotus,
tu la pasal...wakenabeb~ ahaks~

Kamsiah said...

isteri mithali....tentu hubby akan igt sepanjang hayatnya hehe...

eLLy said...

best best best...

Aleeya said...

wahhh rajinnnye mala, romantika d amor...

Nurulhuda|Adlie said...

mala comel okay kamu buat suprise camni!!! kita sukaaaaaaaaa.. excited lak, hehe.. mesti suami kamu gumbiraaaa terharu gitu.. ;)

happy belated birthday kepadanya.. semoga murah rezeki, aminnnn..

nUR_rOsALiNdA said...

Kamsiah,
Insyaallah kak.. harap² dikenang sepanjang hayat~

eLLy,
mmg best akak~

nUR_rOsALiNdA said...

Aleeya,
dah namanyer rosalinda ay a amor..kena la romantika de'amor..ahaks~

Nurulhuda|Adlie,
hahahaha` mmg dia terkejut beruk huda...ahaks~ AMIN!!

Iena said...

humag aihhhhhhhhh... mmg suprise n romantik abes beb!!! happy belated birthday to ur sayang

nUR_rOsALiNdA said...

Iena ,
thanks nok~

Damiya_han said...

sweetnyee...(tibe2 sibuk) ghee~
kak, akak rjn bukk r blog sy http://babydamiya@blogspot.com
mgkin ade pape yg akak bminat..he~

job said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社