Tuesday, June 8, 2010

LagENdA bUDaK sEtAN – pARt 3


Masih terkesan lagi kesetiaan Kasyah dan kekecewaan Ayu..
Oleh itu, mood aku hari ni masih LAGENDA BUDAK SETAN

Kan aku dah kata 2-3 hari ni entry aku mmg pasal budak setan ni je..
So, jgn lah korang muntah hijau baca blog aku ye.
Terima lah kekurangan diri ini seadanya…ahaks~
Hari ni meh aku kasi korang layan lagu OST Lagenda Budak Setan versi lelaki dan perempuan

Versi Lelaki
Versi Perempuan
Sumber : Youtube - SNFAZD14

13 comments:

Aleeya said...

owh dak setan...akak membesar ngan novel2 ahadiat, kebetulan time tu kakak akak keje ngan diat, so byk dpt novel free dari melati publisher dan diat sendiri...

nUR_rOsALiNdA said...

Aleeya,
Oooo...akak pernah kerja ngan dia ke?? Best nyerrrr~

Gyena Chobitz Armani said...

wah..sgt teruja pasal cite ni..

nUR_rOsALiNdA said...

Gyena Chobitz Armani ,
Ye...sangat teruja..ahaks~

Iena said...

ko dah giler meroyan ker haper ni nok...

nUR_rOsALiNdA said...

Iena,
Wakakakakaka~ asal lak ko kata aku giler meroyan nok..uhuks~ sampai hati ko`

Eazy Izzuddin said...

ni mesti kene tgk..
hehe
xD

Shinnaz Ahmad Rasid said...

sedapkan lagu dia? best! best! best! tapi kan u rasa akan ada macam bahagian ke dua ker? :)

nUR_rOsALiNdA said...

Eazy Izzuddin,
wajibbb tonton dik~

Shinnaz Ahmad Rasid,
Rasa cam ada bahagian kedua..Pasal Katerina pulak..Kalau betul, means Fazura la watak utaman kan?

ElyaElmo said...

sis!!!~ OST die...best gileee....tiap2 harii dokk terbayang2...ayu ngn kashaa......

nUR_rOsALiNdA said...

ElyaElmo,
best kan? uwaaaaaaaaaa~touching

eLLy said...

ish ish ish ....

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy ,
Penyakit la kak..huhu~