Wednesday, June 9, 2010

LagENdA bUdAk sEtAN - pARt 4

Masih lagi demam LAGENDA BUDAK SETAN. Sebelum ni kita asyik di hiburkan dengan lagu touching tu kan? Hari ni meh aku nak kasi korang dengar lagu happening pulak – Getar Hati

Lirik Lagu - Gio - Getar Hati (Ost Lagenda Budak Setan)

Saat pertama aku mengenal dirimu
Berdetar jiwa ragaku kau mempersonaku
Tanpamu aku lemah
Kau berikan kucahaya
Terangi gelap hidupku
Kululuh Padamu

Dengar Hatiku
Kan ku Bisikan Cintaku (Cintaku)
Lihat Jiwaku
Kan Kau Dapatkan Setia....kuI
ngat Diriku Kau Kan Rasakan Rinduku
Untuk Dirimu Kan
Ku Berikan Hidupku..wooo





Sapa nak men'download' OST LAGENDA BUDAK SETAN, free kan la diri korang klik link dibawah :-

Getar Hati

Bila Cinta - Gio

Bila Cinta - Filianti Vlee



A Big Thanks to :-

12 comments:

Wan Perlis said...

film lbs kena kutuk ooo dlm blog

nUR_rOsALiNdA said...

Wan Perlis ,
Kutuk la....ahaks~

atty's said...

besh giler ..i like..

Zumie said...

kak mala ade novel die?
nak pinjam boleh? hahaha

Ju@Lucky^Mummy said...

huhuhu.. dah muntah hijau da..
tp x pe.. tgh best layan lagu ni...

nUR_rOsALiNdA said...

atty's,
i likeeee jugak...hiks~

Zumie,
Ada...tp tu la kawan akak nak pinjam pon akak x jumpa lagi..hehehehe~ada kat umah mak akak`

nUR_rOsALiNdA said...

Ju@Lucky^Mummy ,
yaccckkkkkkk~ jejauh sket kak..karang kena kita..ekekekeke~

mariaariffbaby.com said...

huhuhuhu..
kita pun ingat2 lupa la citer dalam novel ni..
nak kena p tgk gak la ni..

nUR_rOsALiNdA said...

mariaariffbaby.com ,
Pi tgk tau...best~

lily lotus said...

thanks you darling!

nUR_rOsALiNdA said...

lily lotus,
Welcome..huhu~

LiYaNa2709 said...

ada tak lagu getar hati by gio tu?
nak ...boleh tlg send tak mp3 ny? sy takl dpt donload la..kt sini server block that url ...my add: blackroses.2709@yahoo.com