Thursday, November 18, 2010

cUti cUti ciNtA

Org dah Raya Haji, aku baru sibuk nak cerita time cuti Deepavali aritu..Ahaks~
Kan masa Deepavali tu cuti 3 hari kan? Bosan nyer Ya Ampun....Tak de plan nak kemana.
Nak ke Genting confirm full sbb public holiday kan..Nak pulak cuti 3 hari direct..

Bangun tido je aku terus update status kat Facebook
Tetiba Kak Elly kata dia pon bosan~
Apalagas, kami terus merancang nak tgk wayang...Hiks~
Tak de cerita, masa tu kami x tau yg filem estet dah kuar
Nak x nak, layan jugak la citer Cuti Cuti Cinta






Bukti pembelian, ku cilok dari fb Kak Elly


Sesaje la aku ambik gambar ni
Nama pun time Deepavali kan?
Ada la mood sket..
1 Malaysia Katanyerrr.......Ngeeee~





***Gambar adalah ehsan daripada aku search di google

13 comments:

missAtiey said...

:) best x cite ni kak? slt bercuti ye :)

kojah said...

suka tgk nora danish :)

Redbloodsnow said...

eee...z teringin nk tgk taw kak mala...tp xde yg temankan :(

atty's said...

besh ke tak citer tu mala..

eLLy said...

happy deepavali ;)


Zie klu nak teman meh la turun kl

eLLy said...

happy deepavali ;)


Zie klu nak teman meh la turun kl

Eazy Izzuddin said...

besh x besh la citer tu
hehehe

nUR_rOsALiNdA said...

missAtiey ,
Best jugak la..ala...standard la citer romantik comedi Ahmad Idham

kojah,
Akak pon suka Nora Danish

nUR_rOsALiNdA said...

Redbloodsnow,
Ajak la Dillah yang

atty's,
Boleh la kty..Gitu2 je

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy ,
Yeah!!! Betul tu..Kalau Zie turun KL, kami berdua sedia temankan

Eazy Izzuddin ,
Tau x pe..Best x best la..Boleh la..

A.I.Z.A.T said...

salam.ui kak.. best ke cite tu?
sy kalo cite mlayu ni riso nk tgk, sbb da slalu tekena'..

ye ar, tgk trailer mcm best/lawak, bile tgk cite, yg part trailer tu je best.huhu..

Tpi kalo cite Afdlin Shauki ke, mmg tpaksa tgk wyg sbb konpem berkualiti. cewahh promote lak.

Btw-sy minat Nora Danish oo. comey, hot lak tu.wakakkakaka

nUR_rOsALiNdA said...

A.I.Z.A.T ,
Masa ni Deepavali daa.a.. x de citer lain nak tgk...Tgk je la citer ni..Biasalah standard citer Ahmad Idham...so-so je..

Zikri Husaini said...

tak tengok cerita nie lagi... hurmm duit takda... hehe