Monday, November 8, 2010

rELeAsE tENsiOn yg sEpARa bERkEsAn

Bersempena dengan kekeringan idea nak update blog ni..
Apa kata aku share tips me'release' tension separa berkesan...Hak hak~
Kalau nak betul-betul release tension, gi bercuti la of course kan!!!!!!
Sblm g bercuti, maka dgn ini, aku bgtau cara separa berkesan dulu..

Ini lah hasil nyee kalau aku tension/bosan!!!~
Beli..Beli..Beli...
Tapi tak pakai-pakai lagi..Uhuks~

Yang pasti perkara-perkara dibawah ni bukan la dibeli secara pukal/sekaligus...
Mau botak tgh aku kalau beli sekaligus..
Tak pun habis bulu-bulu ku...wakakakakaka~ sengal..

Ada yg 2 bulan lepas punya, bulan lepas punya, Minggu lepas punya....
Sedikit-sedikit lama-lama jadi bukit..Ngeeeeeee~

Yang penting kesemua dibawah masih duduk diam-diam di dalam kotak masing-masing
Tunggu Raja Haji nnt la aku rasmi kan ek~~









Yang bawah sekali tu aku pun x tau bila aku nak pakai..
Ada 88 colour
Gi kerja skang bukan mekap meriah cam masa muda-muda dulu pon
Kalau keluar / ada function pon 6 bulan sekali kot.
Bukan level Mak Datin pon nak kena ada function tetiap minggu kan.
Tapi dah nama nak me'release' tension, Remedy utk diri sendiri...
Layannssssss~

Apa-apa pon, tujuan gambar-gambar ini di'post' adalah utk dikongsi bersama teman-teman semata-mata...Wahhhhh!! Ayat skema...

Tiada niat lain yg terselindung..
Sesaje je aku nak update blog ni..
Karang bersawang puloks~ Ada aku kesah???!!!!~

23 comments:

RAFHAN ~peace~ said...

Haha, pempuan mmg suke release tension cam ni yer? Tapi mmg betul la, klu kita kluar jalan2 shopping, dapat release tension. tapi jgn smpai membazir ye kak.. :)

arianna adrizal said...

yg last tu mmg mavelesssss~

eLLy said...

ya ampun dik kasut ko tu .. tinggi & tajamnye, tak sangup akak nokk

Mimy Hamid said...

nok kasut ko sepak anjing konpom mampus...hehehe...tinggi giler..aku pakai mau pengsan...nok ko pun suka charles & keith ek...yeszza...

atty's said...

cantik2 nya kasut tu ..mala.
kty pun selalu release tensen ngn soping..kdg tak pakai ..main beli je..tp puas ati kan

Kaseh NazLieza said...

yeay..bestnyer dpt shopping..alalala

nUR_rOsALiNdA said...

RAFHAN ~peace~ ,
Hehehehe..Insyaallah x sampai membazir adik ku :)

arianna adrizal,
Hehehe~ Best kan...Murah je~ RM55

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
Hahahaha...pakai g office je kak..Kalau jenjalan kose aku nak pakai kasut tinggi2 tu

Mimy Hamid,
A'aa la nok..Cherles & Keith best kan..Aku dah x suka vinnci...patern skang ntah apa2...lagi satu skang aku suka Fabiano Ricco

nUR_rOsALiNdA said...

atty's ,
Betul kak..Shopping dapat me'release'kan tension...Tapi jgn sampai membazir, karang makin tension..Hehehe~

Kaseh NazLieza ,
Best!!~

J.M.R said...

wow...88 kaler, tapi tak pakai2 lagi..apa kata kaler je brg2 lain yg kt atas tu..heheheh..:-p

nUR_rOsALiNdA said...

J.M.R,
Wakkkkkkkkkk...tidak mungkin..

Hana Faza-same person said...

wow! tingginya tumit kasut tu,...kalau hana pakai, mesti terkedek2 nak atur langkah..hehehe

mesti anggun di pagi raya haji..ngeh ngeh

roxy exchange said...

kasut akak cantik!!
yg 88 kaler tu, sgt teruja ok.. hohoho..mak andam kalo tgk mesti suke!

nUR_rOsALiNdA said...

Hana Faza-same person ,
Hahahaha~ Ini pon tak tau la mampu ke tidak pakai kasut tu

roxy exchange,
Akak la tu, mak andam x jadi + tak kesampaian...ahaks~

NURUL said...

mala nak pinjam kasut hehe

Amy Syaquena said...

amy berkenan yang no 2 tue..cantik simple je

nUR_rOsALiNdA said...

NURUL ,
Nak pinjam yg mana satu? Pilih pilih..Hehehehe~

Amy Syaquena,
simple kan..akak pakai dalam office je..senang

Amy Syaquena said...

salam..

simple but menarik , beli kat nose ke , sini cam x de je kodai tue...dah tertarik nie

Amy Syaquena said...

Salam sis saya tag sis :-

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/11/saat-yang-bahagia-by-my-precious.html

nUR_rOsALiNdA said...

Amy Syaquena,
A'aa yang..Kat nose :-)

Eazy Izzuddin said...

akak...
apa khabar hehe
xD

Entry Baru:
Oh Result

nUR_rOsALiNdA said...

Eazy Izzuddin ,
Alhamdulillah dik..Lama x nampak jengah ke sini..

belogmummy said...

handbag charles n keith kat atas tu adalah sama ngan kite....

cantikkan beg tu?

yeayyyyy!!!!