Monday, November 22, 2010

TROFEO ARMONIA 2010

Sabtu aritu, aku teman sayang g main bola kat Shah Alam
"TROFEO ARMONIA 2010"
antara
Juventus Malaysia, Milan Malaysia & Barca Malaysia..Ahaks~

Acara start kul 8am kononnyer.
Tapi kami mencari Padang JKR, Section 17 ni x jumpa-jumpa.
Pusing-pusing kat situ jugak kami
Pi mai pi mai tang tu..
Banyak naaaa bulatan kat Shah Alam ni...

Ohh...lupa nak bgtau ek, Sayang main utk Barca Malaysia.
Seb baik 1st game Barca start kul 9.50am
Masa itu kami gunakan sebaik mungkin untuk bertawaf di bulatan-bulatan yg ada di Shah Alam.Ngeeeee~~
Kul 9am cam tu kot baru kami jumpa padang JKR tu...Aiyak....






Wahhhhhhh..clap clap clap~~~
Barca dapat 1st place okeh... Congrats to Barca Malaysia
2nd - Milan Malaysia
3rd - Juventus Malaysia

Gang baru forum Barca Malaysia - Michal Pietrusinski
Org Poland.
Tergeliat la lidah aku nak kena "skipping" London ngan mamat ni...Huhu~




Gambar ehsan daripada fb Barca Malaysia

14 comments:

AzRynn SaifulNizam said...

mala, ku teringat statement "suddenly my wife bangun" wakakakaka....hak hak hak...pecah perut ku...

AzRynn SaifulNizam said...
This comment has been removed by the author.
nUR_rOsALiNdA said...

AzRynn SaifulNizam,
Wakakakakaka~ kelakar siot

smiley said...

hahahaha...comelll

regards,
Sofia Smiley

nUR_rOsALiNdA said...

smiley ,
Apalah yg comel tu agaknyer..Ngeeeee`

Eazy Izzuddin said...

sec 17 kat station bus tu..
dah dekat ngn umah eazy dah..
xD

ChiLaBaey's Spot said...

* Jom join contest saya, masih bersambung hingga 29 November ni... Hadiah akan diketahui hari ni...

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

lily lotus said...

ehh mcm ada iras jer rupa ur husband dgn mamat omputih tu :D

nUR_rOsALiNdA said...

Eazy Izzuddin ,
Ye ke? Klau la akak ada no contact Eazy masa tu..Akak tny eazy je kat mana padang tu

ChiLaBaey's Spot,
Orait bebeh :-)

nUR_rOsALiNdA said...

lily lotus ,
Yo la tu...Jauh panggang dari api la kak..Hehehehe~

zino said...

salam kenal... menarik cerita tu..

nUR_rOsALiNdA said...

zino,
Salam kenal juge~

Zikri Husaini said...

wah... akak.. team abang dapat no 1 ek?? power main bola tuh...

nUR_rOsALiNdA said...

Zikri Husaini,
Tidak la power sangat..Hahaha~