Thursday, November 25, 2010

nAtRaH

Aku ni, sesejak ada account Twitter ni - NurmalaMazlan, gedik la follow2 artis ni..Hiks~
Selagi ada artis la aku nak follow..
Antaranya, aku follow Umie Aida, Erma Fatima, etc.....

Nak dijadikan cerita, aritu aku ada terbaca la tweet diorg ni cam bau2 Teater Natrah ni bakal ditayangkan utk musim ke-2..
Wahhhh!!! Aku nyer excited nak tgk, sbb aritu masa musim pertama aku tak berkesempatan.
Gigih aku booking ticket. Booking je, tapi lom purchase lagi~

Sekalikan ada kes yg kononnya Erma tak nak mengarah teater Natrah...
Huh!!~ Frust nyer aku...Terus aku x jadi purchase ticket yg aku dah booked tu...
Lepas 3 hari booked, kalau kita tak claim, automatically ia akan cancel reservation kita..
Tak pe la, aku mmg cam x de hati nak tgk kalau bukan Erma yg arahkan.

Tup2, 2/3 hari pastu, aku baca suratkhabar, Erma kembali arahkan teater tu...
Fuh!!!~ Cargas la aku booking balik..
Seb baik seat yg aku reserve aritu masih available lagi..Ahaks~

Maka, skang aku sedang menghitung hari untuk menonton Teater Natrah...Ngeeeee~













p/s : Hari ni Natrah start ditayang kan di Istana Budaya
Gambar adalah hasil carian ku dari Google

11 comments:

~dARlee zURiS~ said...

rajin mala tengok teater ek
kalau dok kl..boleh lah g kan.

nUR_rOsALiNdA said...

~dARlee zURiS~
Mmg suka tgk teater dari dulu lagi..Dari sekolah dulu

IdaShah said...

nak gedik lagi follow azwan hj.ali mencarut jerk keja nya hahaha

mmg best tgk teater kak ida penah lah tgk sekali kuikui

nUR_rOsALiNdA said...

IdaShah ,
Ye ke?~ Pernah gak nampak Twitter dia.Tapi x kosa nak follow..Hahahaha~

ratna said...

wah.. bestnya.. jeles ni.. hik hik..

hentakbelipat said...

nice..layan teater mmg pegi!

Redbloodsnow said...

HAHAHA...BILE TGK KAK ERMA YG ARAH TROS GAGAH BALIK BOOKED EA...HIKSSS

eLLy said...

2 ticket je? akak ulang skali lagi
2 TICKET JE ??? ...

nUR_rOsALiNdA said...

ratna ,
Kita lagi jeles dengan akak okeh..Hiks~

hentakbelipat ,
Best kan tgk teater

nUR_rOsALiNdA said...

Redbloodsnow ,
Ye la Zie..gigih akak ko booking ticket bila Erma kata nak arahkan semula

eLLy ,
Hahaha~ Aku nak belanja mak aku la kak..Hehehehe~

kak ina kl said...

rasa camna gi ajer tgk natrah ni...tapi 2 budak kecik ni nak ikut..malas nak awak