Friday, January 7, 2011

kARokkSsSssss!!~

Malam tu sebenarnya aku ngan Azrin nak g tgk wayang.. Hantu Mak Limah balik rumah.. Show kul 8.30pm..

Plannya, kitorg follow suami masing-masing g gym, jumpa kat gym, drop suami di situ, pastu kami gerak bersama la kononnya...

Tetapi, sampai gym pun dah kul 8pm. Mmg bajet2 setgh jam mungkin sempat nak reach Times Square tu. Tapi bila memikirkan nak cari parking lagi..Pastu kitorg fikir, elok2 sampai sana karang, tetiba ticket dah abis ke..Camno???!!~

Sudah nyer kami roger Zai, ajak gi Karaoke..

Sekian, Terima Kaih...

Skang, korang cuci je la mata tgk gambar-gambar dibawah..Ahaks~






8 comments:

bArdbOO said...

smp skrg sy x sempat lg nk tgok hantu mak limah..huhu

nUR_rOsALiNdA said...

bArdbOO ,
Rugi sungguh...

sHi Ma said...

karokkkk, satu2nya hobi yg jarang2 di layan.. hehehe...
mmg pecah perut tgk kak limah..huhuhu..

nUR_rOsALiNdA said...

sHi Ma,
Kak Limah lagi kelakar dari Ngangkung kan??!~

sHi Ma said...

mmg kak limah lagi kelakar dari ngangkung.. tak henti2 kita tergelak.. tp ending tu sedih lah pula.. huhuhu...

nUR_rOsALiNdA said...

sHi Ma ,
Ending citer tu sedih & seram..Seram tgk Ava Vaanja tu

gerbera said...

Lagu fav masa kecik2

nUR_rOsALiNdA said...

gerbera,
Skang x feveret ke?