Monday, January 10, 2011

rEMy iShAk & tiZ ZaQyAh

Hari tu aku ngan Azrin gi lepak kat Mamak berdekatan Ampang Point

Walhal hari² jumpa dah ni. Tapi bila Sabtu Ahad pun rasa cam nak jumpa jugak!!~ Rasa cam missed something kalau x kua lepak sesama...

Sampai kan Si suami Azrin cakap "Tak boring ke jumpa Mala??"~ Hahaha~

Masa kitorg tengah dok lepak² tu, mata aku terpandang sesuatu..Aku tak tau la sama ada benda ni mmg dah biasa terjadi, atau aku yg jakun tak tau..Korang tau aku nampak apa??

Haaaa!!!~ Ni ha...Cuba tgk!!~ Pak cik ni rock kipas satay guna kipas angin...Wakakakakaka!!!` Serious aku 1st time tgk shialllll...Tapi pak cik ni mmg sempoi~



Lupa kan hal pak cik sempoi itu..Kita sambung cerita lain..Di lokasi yg sama..

Cer citer...cer citer...cer citer.....

Masa ni kami dah nak balik dah..Azrin tgh panggil mamak suh kira la time ni..Aku pulak nak bangun!! Ngam² aku toleh kiri sebelah meja aku je, aku nampak Remy Ishak tgh duduk...Wakkkkkkkkkk!!!~ Aku nak panggil Azrin, nak bgtau dia. Tapi lidahku kelu seribu bahasa..Ahaks~Sudah nyer aku goyang² kan je tangan dia...

Nampak sorg lagi awek, membelakangkan kami. aku suh Azrin tgk itu Tiz Zaqyah ke? Azrin kata x nampak, nampak rambut jer..Sekali dia toleh, baru la nampak..confirm!!! Tiz Zaqyah~

Azrin ajak aku amik gambar..Mmg aku ada bawa kamera. Tapi aku segan. Sebab aku rasa muka aku cam selebet, ayam Usop Sontorian tu...

Tapi Azrin kata, " Alaaaa... xpe, nnt time ko dah cantik, ko x jumpa lagi diorg..Dah x dapat amik gambar". Betul jugak kan??!~

So, gigih....pergi jugak :)

Azrin - Hai, boleh amik gambar

Remy - Boleh..boleh

Azrin - Sorry ye kacau tgh makan..Kejap je..

Aku - (Bawa keluar camera)

Remy - Wahhhh!!! Siap bawa kamera ye

Aku - Mmg selalu standby camera dalam beg...

Moral of the story, Remy yg banyak cakap. Tiz tak bercakap kot masa tu..

Hurmmmmm..

Tak kisah la..Yang penting, diorg sudi je nak bergambar ngan kitorg kan? Ahaks~

Layansssssss.....





Esok nye je, keluar berita kononnya ada org nampak Remy & Tiz kat Kondominium berdekatan Ampang Point..Yang pasti, org itu bukan kami ye..Sebab kami hanya nampak diorg di kedai mamak...

Haaa..lagi satu, lupa nak info. Mereka bersama sorg lagi teman mereka ye..

18 comments:

Kamsiah said...

mala..dia org tu bagai pinang dibelah dua..sorg cun,sorg hensem..

momguess said...

terus igat ohhhh
NUR KASIH

nUR_rOsALiNdA said...

Kamsiah,
Kannn...Yang penting 2-2 bujang

momguess ,
Ingat Nur Kasih ingat Nurmala..Ahaks~

intanmaria said...

beshnya u!!
i mmg suka sangat NUR KASIH tuh..so romantic kan!
______________________
http://mariaariffbaby.com

nUR_rOsALiNdA said...

intanmaria,
Hehehe~
Tu la....mmg x sangka diorg nak dtg sana aritu

atty's said...

salam mala..cantiknya tiz, putih melepakss..

nUR_rOsALiNdA said...

atty's,
A'aa kty..Dai putih giler

Mimy Hamid said...

diorg makan cheese nan tepi jalan tu ke...sempoiii....ko selamba je terjah kan..haha

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid ,
Hahahaha~ aku kan ad apotensi jadi wartawan melodi

eLLy said...

dik masa anugerah skren ari tu Tizz ade kat lobby tunggu jokey punye org ambik kete dia .. teringin sangat n ak ambik gambar dng dia.. tapi lidah ku kelu tak terkata ;p

Aiydalela said...

suke tengok Tiz. Wah best la mala leh tengok live dorang ni :)

sHi Ma said...

gila kentang pakcik tu kipas sate mcm tue.. hehehe.. ayah shima still guna manual tau.. huhuhu..

suka tiz ngn remy.. kawan je dulu, nanti2 baru bcinta.. huhuhu...

Siti Sifir said...

kawen jek laaa....
http://bit.ly/fkEUv7

ain said...

mala:kacak kan tizz...pastu...remy lak...cun dan chantek..!!wahahaha

lily lotus said...

padan sesangat! aishhh!

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy ,
Wakakakakaka~ Ko jadi cam aku..Lidah tak kelu pun

Aiydalela,
Mmg tak sangka sangat diorg pon nak makan kat situ :)

nUR_rOsALiNdA said...

sHi Ma,
Tu la pasal..Rock kan pak cik tu

Siti Sifir ,
Tau tak pe

nUR_rOsALiNdA said...

ain,
Secocok kan?

lily lotus ,
A'aa kan??~