Wednesday, October 31, 2012

i-citY

Dalam cerita SAM (Saya Amat Menyintaimu), Lisa Surihani ngan Saheizy Sam tu ada pergi I-City kan? 
Lepas tgk citer tu la cam teringin sangat nak ke I-City sbb mmg x pernah sampai sana.
Tu yg ada sehari tu x tau nak g mana. So, kami decided la nak ke I-City.
Saje boleh bawa mak ngan Khaleef jenjalan
Kebetulan anak buah - Nurin ada skali..
So, angkut la sekali boleh buat kawan Khaleef nak main²..

Sampai sana dalam kul 10pm camtu..
Nak masuk parking je nauzubillah...Mmg ada rasa cam nak patah balik dah.
Queue nak masuk parking sangat panjang ok..
Daripada bersemangat waja terus putus asa.
Ingat mmg nak patah balik jeks, tapi memikirkan Khaleef ngan Nurin dah seronok² tgk lampu² kat sana.
Bertabah je la...

45 minit jugak la queue nak masuk parking tu..
Hati dah banyak panas dah time tu..
Seb baik pastu parking senang. Banyak lagi la parking time tu..
Pastu nampak pulak Khaleef ngan Nurin cam happy sangat kat situ..Lega hati yg menggelegak tadi..


Kak Nurin beria nak posing tu tapi Khaleef cam dah teruja tgk lampu² so, nafsu nak amik gambar tu dah takde..Hahaha~

Tgk tu, mata dia ke lampu² jeks.




Mahalkan I-City ni. Nak naik menatang ni RM10 sorang. Tapi takpe la janji budak² suka.

Khaleef mata dia kemana² ntah. Cam teruja tgk suasana tu.


























11 comments:

eLLy said...

dah lama akak tak ke iCity .. mcm2 dah ade skarang nie eh

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
A'aa kak..Memacam...Tak lama lagi waterpark pulak

ieda said...

seronok .. sib baikk akak dah pernah sampai .. masa akk gi tuu dah 12 mlm .. banyak dah x der .. macam x cantik aje huhuh

nUR_rOsALiNdA said...

ieda,
Bukan dia buka sampai pagi ke kak?

Zuraidah Butang said...
This comment has been removed by the author.
Zuraidah Butang said...
This comment has been removed by the author.
nUR_rOsALiNdA said...

Zuraidah Butang,
Petang tak sesak kot

lovely said...

salam saya dtg b;kunjung dari
http://lovelyberryintheblog.blogspot.com/

Aleeya Atinza Saaid said...

sekali je kak yaya merasa ke icity pehtu tak sempat nak pi dah..khaleef mesti teruja tgk lamput2 tu kan..hehee comelnye dia..da besar...

nUR_rOsALiNdA said...

lovely ,
Thanks sudi singgah

Aleeya Atinza Saaid,
Khaleef sangat teruja kak..

AdanyaKauUntukku said...

Salam...
thanks for droppipng by my blog......

btw..ada tanya pasal KFC party tu kan..akak dah email ye..thanks