Monday, March 16, 2009

dEWaN sEJaRaH

Jumaat lepas aku mc okeh… Sebab?? Aku buat follow up check up kat Ampang Puteri.. Check up, amik ubat settle dalam kul 2pm cam tu. Lepas solat Jumaat aku ngan sayang gi Wisma Sejarah pulak, nak settle kan payment dewan utk majlis kami nanti..woohoo~~~ selesai satu kerja..

Kat lif Lobby..

Dewan ni sempena nama Tun Hamdan Sheikh Tahir

Lif Lobby jugak..weee~~

Pintu masuk dewan..wakaka~~ gigih aku kan. Gambar pintu pon nak amik

Bahagian dalam dewan

Tempat DJ & Sound system


Apakah??? Ha..ini nama nyer bumbung perpustakaan Negara / national library..huhu~~ itu bermakna, wisma sejarah ni betul² bersebelahaan dengan perpustakaan Negara ni..Kalau dari dewan tu, korang boleh capai² je bumbung tu..wakaka~~ so, sesapa yg x tau dimana terletak nya wisma sejarah, sila cari perpustakaan Negara ye.. kalau perpustakaan Negara pun tak tau, x dapek den nak nolong..muahahaha!!!!!




Ok lah..kalau tak tau jugak perpustakaan Negara, hospital pusrawi korang mesti tau kan?? hah!!! korang tgk tu, bumbung dia sebelah2 jer..kalau korang x jumpa wisma sejarah ni, korang cari la hospital purawi ni..ok???


Hospital Pusrawi – Wisma Sejarah – Perpustakaan Negara

25 comments:

Yanmie said...

salam mala..

wah2..grand ler mala pnya kawen nie kan..buat kat wisma sejarah lg tu..insyallah ada rezeki yan dtg ok..

tempat nie mmg yan tahu sgt2..almaklumlah dulu2 yan nie org kl..ehehe...

nURmALa mAZLan said...

yan,
hehe~~ kalau tau ke maknanye mmg kena datang la yan...x sabar nak jumpa yan..

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

wah gempaq sey...harap2 sume brjln dgn lancar ok..cik mala......

psst:-adkh cik mala sudi join my member team kf[TP]? sila respond ok..before next weeks

nURmALa mAZLan said...

kf,
Insyaallah..

apakah maksudnya?? saya x faham la..member team apa nih?? huhu~~ maaf la saya agak sengal time2 nak kahwin nih..huhu

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

ala xder ape2 arr..just member gitue2 aje..dlm blog ok cik mala..
kire kamu setju ea..join team nie..ok

nURmALa mAZLan said...

kf,
ooo..ingat kan kena men bola tadi..hehe~

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

bhahahah.........deal ok kf dh add dh dlm my team ea..hope senyum n tenang2 aje..

nURmALa mAZLan said...

kf,
ok²..orait..no hal punya

SaDi said...

waaahhhh...... mesti grand nanti.... :D

nURmALa mAZLan said...

sadi,
isk...sederhana je la kak..

affa fazwan said...

Fuyoo...tmpt dah grand...hadiah pon kene bagi yg grand gak la ni...huhu :P

nURmALa mAZLan said...

affa fazwan,
hahaha..kalau nak bg yg dgrand apa salah nyer..

"kecil tapak tgn nyiru hamba tadahkan..rezeki jgn ditolak"

larikssss!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mala sukerr color ape ekk..

nURmALa mAZLan said...

princess_N,
kaler coklat.. erm...bronze kaler la..cam kaler2 tanah tu.. semulajadi gitu..naper eh??

Wawa_Nadwa said...

owhh.
situuuu.
bguih2.
senang nnti nk carik.
=P

nURmALa mAZLan said...

wawa,
ha..detail dah akak bagi direct tu..kalau wawa x de, siap la..hehe

My Blog said...

tau kat mana.. tapi kena jemput ker... ngeh..mgeh..ngeh

nURmALa mAZLan said...

my blog,
boleh je kalau nak datang..sila la.. pada 29 march ini

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

hahaha cik mala law wawa x dtg bgtaw kitew ea heheh ade arr kitew nk ehem2 c wawa tue..

~jgn gosip ea ~

Aryana & Adrienna said...

mala,

tak sabar ai nak jumpa u

nURmALa mAZLan said...

kf,
hehehe..apa la komplot ko ngan wawa nih..ekeke~~

hana,
yea...i pun x sabar..huhu~~

~dARlee zURiS~ said...

saya tau!!!
hehhee..w/pun bukan org kl
nampak sgt kaki jln ek
;p

tak lama g dah mala..
excited2!!hehee...

nURmALa mAZLan said...

zuris,
mak ai...org KL pon ramai yg x tau tempat ni.. kamu dari Ipoh boleh tau.. sah2 ler panjang kaki tu kan

A.I.Z.A.T said...

uyooo, dewan sjarah untuk meraikan hari yang bersejarah.bagus2..hehe..
kak,nati pasang lagu best2 ek, xnk ar lagu kawin jek, pasang ar lagu wings ke, search ke..hahah..

nURmALa mAZLan said...

aizat,
adeh!!! sakit budak nih.. ada ke org pasang lagu2 cam gitu utk org kahwin?? huhu