Wednesday, March 4, 2009

dAtiNg ngAN kAk sUZy & tHRiShA

Wah….lama nyer x update kan. Rasa cam nak bersawang dah..huhu~~ maaf ye kengkawan. Aku sangat bz lately. Kalau tak bz pun, aku cam tak keruan je memikirkan majlis yg semakin dekat ni..Aduh!!!!!

Ok… Aku nak story cerita hari Sabtu aku yg pending ye.

Sabtu hari tu, aku gi fiiting baju.. Nak tau, baju aku kena alter sbb besar.. Lagi 2 minggu baru dia suruh datang balik fitting lagi sekali. Tak pe, still ada masa kan.. Baju tu sangat cantik ok!!! Lebih dari yg aku jangkakan.. Pada pendapat aku lah.. Sila jangan jeles ok..

Lepas gi fitting baju tu, sayang ada banyak program la pulak. Nak gi jumpa GANG Barcelona Fan Club Malaysia dia tu.. Pastu ptg nak pi main futsal pulak. Adoiyaiiii…..dah nak kahwin pun inagt bola lagi ke sayang???

Aku??? Oh..x kan aku nak dok umah kot.. hiks~~ Aku pun buat la program aku sendiri. Aku janji nak jumpa kawan aku masa aku kerja kat Isetan dulu.. Kak Suzy…Huhu!! Lama giler x jumpa.. Tapi jumpa kejap je, dah pass kad jemputan aku, dok minum kejap, pastu gerak sbb kul 3pm aku ada janji ngan sorg lagi kawan. Yang ni kawan sekolah aku pulak – Thrisha – Aku pun lupa aku buat apa ngan Thrisha. Erm…gi Avon, makan KFC, g Jaya Jusco Tmn Maluri, Makan lagi..wakakaka~~ Kali ni kat Black Canyon paper.. Konon nyer dia nak bawa aku gi Restoran Vegetarian kat PJ.. At last, hampeh..dua² kepenatan.. Lama kan x spend time cam ni…. Sangat penat tapi sangat best..




Kau tgk!! Teruk nyer dia keletihan..wakakaka~~

Gambar menu pun harus lah snap.. kata blogger tegar..


Air aku – chocolate fresh milk – perrrgghh!!! Sedap..

Air Thrisha.. aper ntah – tea with milk??? – cakap je la the susu kan




Ni aku nyer aiskrim – mocha – mak aii…sedap nyer!!




23 comments:

aku la..budak tu.. said...

ni yang marah nih...makan tak ajak aku..hihsss *kuar2 asap dari idong*

nURmALa mAZLan said...

aku la..budak tu,
wak!!!! saper yg kuar asap kat hidung nih..wakaka

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bilerr nk ngedate gn N..??

nURmALa mAZLan said...

princess_N,
bila² pon boleh asalkan N sudi ngedate ngan saya..hehe

Khayra Idora said...

Trisha yang nie sama ker dengan Trisha (bukan nama sebenar) dalam previous entry? Idora confuse ler...

nURmALa mAZLan said...

khayra idora,
hehehe..bukan la Dora.. Thrisha (bukan nama sebenar tu) org lain.. yg kat pic ni thrisha yg sebenar..hehe~~

[yAN!e][pUTraJAya] said...

bila nak dating dengan yanie lak?

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

nURmALa mAZLan said...

yanie,
ada rezeki nanti kita dating berdua ye yanie..hiks~~

wina@parveen said...

1st time nk bg comment kt blog ko ni mala..b4 this jd silent reader je..bile nk dating ngan aku lak? kt nk dtg rmh bg kad kwinnye :-) lgpun lama gile x jumpa

saya said...

wahhh..makan besar ye... ni jealous ni.. nak jugak le pergi nanti. hehhehee...

nURmALa mAZLan said...

wina,
hahaha..akhir nya.. org yg aku tunggu² utk komen dah muncul.. Aku boleh je nak datang umah kau anta kad. tapi kau yg kata x janji leh datang sbb dah sarat giler..

saya,
sila lah pergi..makanan dia sedap2 jugak

wina said...

mcm xnk aku dtg jer :-( aku pesan kt bb aku tgk aunty mala kwin dulu bru kuar..huhuhu..so hrp2 dia ni anak baik yg dgr ckp mummy dia..klu aku x meletup lg time tu n keadaan ku mengizinkn, insyallah aku dtg

KhaLifah feDi said...

emm..wah mahu alter ag..waduh leceh ea..

*ske alter mende2 yg dh x leh alter..

nURmALa mAZLan said...

wina,
oit..aku nak kau datang la..isk..tapi aku x nak la paksa, kalau kau rasa cam ok & larat kau datang la.. kau tgk je kad azrin. sama jer..

kf,
tak kisah la dia nak alter ke apa ker.. janji aku cun aritu..ekekeke~~

eLLy said...

Dik kat mana nie?

mcm sodap jeee

nURmALa mAZLan said...

kak elly,
kat jj tmn maluri la kak.. black canyon..mmg sedap!!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

wowowo, sedap tu, berselera sungguh akak nengok

nURmALa mAZLan said...

crazy,
mmg menyelerakan kak..macam mana lah kita ni x gomok..ekekeke~~

KhaLifah feDi said...

heheh o lah tue ko mmg dh cun pon cik mala...

psst:-oh ye mekasih ea atas kiriman kad undangan kamu cik mala..

kf ade alamat umah kamu dulu kamu ade bg lor..ish kamu luper ea..

yg ini kn..;-


Nurmala Bte Mazlan
No 8, Lororng Bersih 2,
Kampung Pandan
55100 KL

nURmALa mAZLan said...

kf,
hahaha..lupa la kf..hilang ingatan jap..ekeke~~

Eazy Izzuddin said...

sedapnye....
xD

akak...
kad da smpi..
hihi
xD

KhaLifah feDi said...

emm ok aje..


oh ea wedding qm wat kat dewan kn..

emm ti kf send present guna alamt umah cik mala ok..law sampei sms dgn kf ok..

013-7850828......

*jgn call taw mmg sah2 kf x angkat hehehe pone dh roska lor..x sempat ag nk tukar hehehe

nURmALa mAZLan said...

eazy,
dah sampai..kena datang tau..

kf,
ok kf..no problem