Friday, March 6, 2009

tAk tAu nAk tARuk tAjUk aPe..


Kring Kring.....


Aku : Hello, boleh cakap dengan Lan?

Lan : Ye, Lan cakap..

Aku : Eh!! Lan.. Aku ni Mala..

Lan : Ha.. Mala, naper?

Aku : Eh, aku nak menjemput kau ni..

Lan : Kenapa arr? *soalan sengal*

Aku : Aku nak jemput aku kahwin hujung bulan ni..

Lan : Kau kahwin ngan Dean ke? * x-bf aku*

Aku : Eh!! Tak la. Ngan org lain.

Lan : Ooo... kau bukan dengan Dean lagi eh..Kenapa?

Aku : Cinta tak kesampaian.. ahahaha~~ Kau ngan Mon lagi ker?

Lan : Tak la.. Aku ngan org lain skang..

Aku : Oooo..kau pun cinta tak kesampaian lah ni?

Lan : Ahahaha...cam tu la nampaknya

Aku : Aku rasa kita tak sesuai la ngan org -------
(Bukan menyingung mana2 negeri ye Uolls)
*x-bf aku ngan x-gf Lan datang dari Negeri yg sama*

Lan : Aha..Ye la Mala.. Kau mmg pandai la Mala. Aku pun x terfikir

Aku : Kau baru tau aku pandai..wakaka~~gf kau org mana?

Lan : Cheras

Aku : Ha....kan aku dah kata, kita ni mmg sesuai ngan org sini je..

Lan : Ha'ah...Aku pun rasa cam tu la..hahaha!!

Aku : Sudah ala kau, kita ni dah x dapat org sana, banyak cerita pulak...wakaka~` Aku tepon ni sebab nak menjemput.. Kau datang tau wedding aku. Aku dah call budak2 lain.

Lan : Insyaallah.. Kalau aku x de apa2, aku datang. Nanti kau msg aku tarikh ngan tempat..

Aku : Orait..Bye

Conversation aku dengan siapakah itu??? Aku malas nak taruk nama band dia kat sini sbb kang ada sesape search band ni kang, dapat pulak link ke blog aku..huhu~~ So, Lu pikir la sendiri..wakakaka!!!

34 comments:

SaDi said...

cinta dan jodoh ditangan Allah... anyway... xbf tuu dari negeri !@#$%^&* ke... sibuk pulak aku ni nak tau.... huahuahuahauhuahua :p

prebetsabu said...

errr... jumpe pakcik husin ke tu.. haa... nak dtg kenduri ko la nnti.. leh jumpe artis.. hahaha habis la ko.. org dtg kenduri takmo jumpe pengantin nnti.. hahahaha aku larik dalam guni

nURmALa mAZLan said...

Sadi,
wak!!!! begeri !@#$%^&* tu negeri apa..ehehe~~

prebetsabu,
wakakakaka..aha kan..cancel la, aku x jadi jemput kalau cam tu. wakaka~~

ratna said...

MUH ker?

anyway mala.. dah dpt dah kad jemputan awak .. insya allah kami datang..

nURmALa mAZLan said...

ratna,
hahaha..MUH ler kak.. datang tau kak. datang jgn x datang.. datang jangan x datang..hehe~~

Aida said...

mala .. kad kahwin tak dapat lagi .. pos jelah boleh ?? alamat nanti kad aida email ok ..

IdaShah said...

kwn mala rupa nya
satu sekolah ker dulu?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yunk..N da received card mala....insyaAllah N dtg k...N nk dtg skalik gn lan boley..???

nURmALa mAZLan said...

aida,
eh kak..kita dah pos dah kak...

idashah,
tak la..kawan satu kolej dulu

nURmALa mAZLan said...

princess_N,
hahaha~ try la tanya awek dia boleh x?? wakaka~

Eazy Izzuddin said...

wah..
band MUH ka?..
ni yg nk dtg sgt nih....
heheh...
xD

nURmALa mAZLan said...

eazy,
wak!!!! nak datang sbb MUH?? huh!!

mama mya said...

waa dah dekat yer nak kawin :)

prebetsabu said...

hahahaha.. tu la mala.. kan saya dh bgtau td.. nnti muh tu overshadow pengantin.. huuhuh ha ha gasak tatau...


hiks..

z@md0tc0m ^^ said...

hehe..dialog yg agak best dibaca ^^
tapi bak kata org..kalo bercinta sampai seratus tahun sekali pn tetapi kalo jodog ngan org lain apa mampu kita buatkan? itu la namanya suratan takdir ^^

ermm kim salam kat kumpulan meet uncle hussin ^^



p/s: selamat pengantin baru

nURmALa mAZLan said...

mama mya,
Insyaallah kak

prebetsabu,
wak!!!! tidak..oo..anda sedang menakut² kan saya ye en. prebetsabu???ekekeke

nURmALa mAZLan said...

zamdotcom,
tu la..Jodoh itu ditangan Tuhan
Insyallah..

miszrLina said...

huhu....

kekdg cam ada efek gak klu dari negeri2 tertentu.... kan kan...

tp tatau la... ada yg oke agaknye...

eheh...cam penah je awk cite aritu..
masa Juara Lagu....

mala... jeng jeng... sile cOuntdown...




*saje nak bikin awk gubra**

A.I.Z.A.T said...

pasal org dari negeri mana tu, mmg sy stuju la kak mala..

tapi x smstinye tepat, yang penting pasangan tu sesuai dan serasi, ok la kot.hehhe..

syukur,dpt gak tepon lan ek..hehe..

p.s-kak,mana kad kawin?x smpi lagi pn..huhuhu

nURmALa mAZLan said...

miszlina,
wakakaka~~aha kak..masa juara lagu aritu

aizat,
eh..akak dah pos la dik oi..tunggu la..nnt sampai la tu

Ada Ayrissa said...

hehehehe....
alaaa...vokalis yg menang juara lagu tu kan?

nURmALa mAZLan said...

ada ayrissa,
wakakaka~~ kelakar la akak ni..

~dARlee zURiS~ said...

mala...
zuris dah dapt kad tu
tq..
insyaallah..kalu takde apa2 hal sampailah ek ;)

KhaLifah feDi said...

wah bes arr..cik mala alang2 tue suruh arr incik lan tue nyanyi ti ea kat wedding qm ok..hehe

*ala aq taw arr sape..M.U.H...

nURmALa mAZLan said...

zuris,
ye ker... datang tau..hiks~~

kf,
hahahaha...kau tau? bagus2

nurul-h said...

wah boleh la nengok muh nanti..

eh tak tak.. tengok mala.. hehe

nURmALa mAZLan said...

nurul-h,
hahahaha..seb baik ada correction..wakaka~~

~ INA ~ said...

mala...geng ko tu pakcik husin ek...
wa..harus aq dtang wed ko ni...
kena g single mingle ni...hahahahahaa

nURmALa mAZLan said...

ina,
wakakaka..naper kau kena datang single mingle?? wakakaka~`

~ NANA ~ said...

yolah...leh gether2 ngan pkcik hussin...cute...hahahahaha...
gatey!

nURmALa mAZLan said...

~nana~,
hehehe~~ nak gether2?? x sesuai tu..hehe

roxy exchange said...

kompem akak ckp ngan Lan band jumpe pakcik hussain!!

kikiki

nURmALa mAZLan said...

fea,
hahaha..ya betul!!!

ana Yg Ceria said...

hahah adik dia da wat praktikal tempat ana la..