Monday, January 18, 2010

kORaNg cAMtu tAk???~

Salam uolls~

Selamat hari Isnin ye... Hahaha~ hari ni NO MONDAY BLUES sebab dah charge bateri masa weekend aritu...lalalalala~ ♫♫♪♪♫♫♪

Korang buat apa arr masa weekend aritu... Weekend aku bosan beb... Dok umah je jadi desperate housewife..wakakaka~

Mau nyer idak... Kerja aku Hari Sabtu Ahad lepas, Sleeping…cooking...sleeping… eating...sleeping… bathing...sleeping… praying... sleeping…ironing... sleeping… surfing...sleeping… playing... sleeping zzzZZZZzzz~~ Oh!!! Indahnyer... Ye ker indah?? Indah!!!!!

Yang tak berapa nak indah nyer time aku menyental bilik air…erkkkkk!!! Rasa cam nak suh Hans Isaac panggil aku berlakon teater Cuci The Musical je..sesuaiii!!!!

Aku ni satu masalah aku kalau dok rumah, tak reti dok diam….Ada je kerja nak buat.. Ntah la..Automatik tau..Tak dok diam aku..Korang cam tu tak??

37 comments:

Mimy Hamid said...

aku tak camtu sbb duk ngan mak aku...huhuhu...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

rajen nyerr..N pon da recharge batry...

Diarihatiku1976 said...

betul.. aku pun gitu........

nURmALa mAZLan said...

Mimy Hamid,
ko tunggu la ko dok umah sendiri nt..wakaka~

:: p R i n c E s S _ N ::,
segar kan dah recharge..

nURmALa mAZLan said...

Diarihatiku1976,
kan kan kan???

Ms AiReEn MoHd said...

aku pun tak macam ko sebab aku duk umah sewa..kalau aku ade umah sendiri mcm tu gak kot....ngeee tapi kalau pemalas gak tah la akuni

nURmALa mAZLan said...

Ms AiReEn MoHd,
aku pon pemalas nok.. tp bila dah dok umah sendiri ni feel dia lain nok..serious!!

Maswani said...

samalah kita.. tp kalut dgn hanim coz dia pn nk join sama..huhu..

nURmALa mAZLan said...

Maswani,
hahaha~ kita kalau hubby x de kat umah time tu la lagi rajin kita..senang x de gangguan

Uruchimaru @ kf said...

isteri mithali lah katekan!

nURmALa mAZLan said...

Uruchimaru @ kf,
Alhamdulillah...AMIN!! wakakaka~

Sidratul Muntaha said...

samalh kita
even dah ade anak ni pun
asyik nak baking2 jer
tpi daily time..malasnya!!
weekend lepas buat cheesecake.
yummy!!

~dARlee zURiS~ said...

hehee...zuris kalau dok umah,mesti rasa nak jerit keboringan.
apa lagi...tdo je lah
nk wat keje...malas. ;P

nURmALa mAZLan said...

Sidratul Muntaha,
amboi....lagi rajin dari kita..siap baking lagi..ehehehe~ kalau weekday tu cam malas kan..weekend baru bersemangat

~dARlee zURiS~ ,
mmg bosan!! tp bila dah start buat kerja tu,,x leh nak benti dah

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

Weekend...?

cik yanie gebu kuar dating dengan "orang baru" hahhahhaa

nURmALa mAZLan said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠,
amboi!!!!!! jeles nih

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

eLLy said...

oh akak kat umah memang sentiasa duduk diam.. duduk diam diam depan tv wakakakka ;)

nURmALa mAZLan said...

Love Says it All~,
thanks for the info dear

eLLy ,
wuaaaa!! syok nyer..kita x boleh

lily lotus said...

hihi..dah ada anak nanti kompem jadi super bz

UnGu VioLet said...

yerla kan.. jadi tak reti nak duk diam.. duk saje2 jer.. samela ngan mar nie.. klu nak duduk diam jer, bile tercongok dengan laptop.. he3..

Pocket said...

pocket tidak,
duk umah mase cuti, kalau tak disuruh buat keja, memang tak bergerak la tulang tulang ni, duduk baring sambil nyanyi..

'beginilah nasib, diriku yang malang,
oh tuhaaannn.. tak sanggup nak bersenang lenang.. berehat sedikit isteri dah meradang, bukan segan tapi takut reput tulang ......'

gitu gitu :) heheheheh

Redbloodsnow said...

tuh dinamakan kak mala seorg wife yg rajin. klo zie lak...lagi syorgaaa wooo tido..hahaha

conth bakal wife yg malas nih...wakakkaka. leh ke camtuh ek :P

Izan said...

bestnya dpt sleeping-sleeping peh wat keja..

Ada Ayrissa said...

hehehe..tgk mood!

Eyriqazz said...

bsk khamis..lusa jumaat..tulat cuti...yey..hari yg dinanti2

Great Teacher Onizuka

Kaseh NazLieza said...

amboi2...rajinnyer...btuahla cik abg akk dpt isteri rajin cmni..

mariaariffbaby said...

rajinnya awak mala..

meh tolong kat umah kita..
huhuhuhuhu

ajakla hubby jalan2

adha said...

mala

kalau akak tak kuar, memang cenggitu la weeken..

ada jek menda nak buat.. kadang anak ngan hb tido.. time tu la nk mngiron bj2 keja.. aman sket si kecik tu tak kacau..

kalau tak de menda nak buat.. ngadap tv dr pg smp mlm.. hihihii

adha said...

mala

kalau akak tak kuar, memang cenggitu la weeken..

ada jek menda nak buat.. kadang anak ngan hb tido.. time tu la nk mngiron bj2 keja.. aman sket si kecik tu tak kacau..

kalau tak de menda nak buat.. ngadap tv dr pg smp mlm.. hihihii

zamdotcom said...

wah..akak rajin yer ^^ beruntung cik abg...

p/s: daku sangat malas

nURmALa mAZLan said...

lily lotus,
Insyaallah..hehe~

UnGu VioLet,
tau x pe..akak pon cam tu...ada je nak dibuatnyer

nURmALa mAZLan said...

Pocket ,
wakakaka~ lagu ku Aziz Satar nyanyi kan??

Redbloodsnow,
sblm kahwin cakap nyer lain zie..ko tgk ko dah kahwin nnt!

nURmALa mAZLan said...

Izan,
yeah!!!!! syorga~

Ada Ayrissa,
kalau datang mood malas, cam tongkang pecah umah tu..huhu~

nURmALa mAZLan said...

Eyriqazz,
tau x pe...nak lepaking je kat umah

Kaseh NazLieza,
ha'ah..mmg bertuah la sgt nyerr!!

nURmALa mAZLan said...

mariaariffbaby,
tu la..baru semalam kita sound hubby kita.. lama dah x jenjalan~

adha ,
betul tu..kita lak time hubby tido atau kua, senang nak buat kerja sumer

nURmALa mAZLan said...

zamdotcom,
a'ha..beruntung laa sgt!!!!!