Monday, January 25, 2010

mOOd iLeK pOcHiK

Salam uolls~

Fuh!!! Cam dah lama aku x update blog kan?? Mood blogging aku skang ni dah lari 90%.. Tinggal 10% je lagi ni ha.. tu yg ku gagahi jua.. Yang lagi 90% tu laju na dia lari.. Tak larat aku nak kejar..Melecet peha woooo~ wakakakaka~

Skang aktiviti x banyak.. Maka, cerita pun x banyak~ nak update apa benda pun aku tak tau~ Adeh!!!!!! Kembali lah wahai mood…

25 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kembali laaaaa.......pulang laa...

Ms AiReEn MoHd said...

xtvt ko kat fesbuk tu manjang mmg la takder byk...da situ ko hadap sampai kul 3am kan....sesudah la tu nok...bebawak la update...blogging ade gak dtg duit dr fesbuk tu...ko berkebun ker bercafe dtg kan apo....dtg ketagih jer ado....da mcm ketagih air ketom kowang fb tu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mood berpesbook ka skrang wei...hehehhe

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::,
pulang..marilah pulang..bersama²

Ms AiReEn MoHd,
wakakaka~ sial la ko... kat fb x yah sesusah nak mengayat bebanyak~

nURmALa mAZLan said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe,
tau x pe..uhuks`

Uruchimaru @ kf said...

emm xper lah mak cik..skrg mmg sesuai slow2 up n3 sbb skrg jadi bloger tgh sdg panas..!

nURmALa mAZLan said...

Uruchimaru @ kf ,
tu la pasal kan..skang ni pantang silap cakap sket..sumer jumpa kat court je~

e_ja said...

mala,

mehh sini akak tipu kasik mood terbang blk kat mala..hehehe..akak pun merasai apa yg kau rasai dek!!..eceh..xpe layan je dulu mood mcmtu tuh..nanti dia boring dia dtglah blk..huhu..

Diarihatiku1976 said...

takpe pelan-pelan kayuh...

Mimy Hamid said...

MOOD KO DAH LARI KE FB NOK...DAH LAGI BANYAK CAKAP...KASI HAPDATELA...BERSAWANG NOK

Ada Ayrissa said...

huhu...monday bluesssssss!!!

nURmALa mAZLan said...

e_ja,
ha'ah kan kak kan?? cam bosan je...x tau apa nak di update dalam blog...mood..marilah mari.....

Diarihatiku1976,
hehe~

nURmALa mAZLan said...

Mimy Hamid,
dah update la ni..aku baru lepas sapu2 sawang ni nok

Ada Ayrissa,
huhu`tau x pe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

selamat kembali ke arena blog
hahahha

walaupun n3 pendek
tetap hapdet kan

mish u bebeh.....

nURmALa mAZLan said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠,
setakat ni, ini je yg termampu cin yanie..uhuks~pulang kan..cinta hatiku

atty's said...

takpe.nanti mood mari .hapdet laju2 ye..

tiket..aritu kan .kty kasi adik kty .sbb dia nak sgt..huhuhuh.tima acih mala..

nURmALa mAZLan said...

atty's,
hehe~ ye ker?? x kisah la asalkan digunakan..kalau x sayang kan

watie said...

hadoiii mala kita serupa daaa.. akak pun tengah bertapa harap2 kuar dari pertapaan nie rajin laa update blog hihihi

eLLy said...

dik akak baru je dpt moodd..
puass aku mengejarnye ;)

skarang nie ko la pulak..
kejar yoep kejar ;)

eLLy said...

dik akak baru je dpt moodd..
puass aku mengejarnye ;)

skarang nie ko la pulak..
kejar yoep kejar ;)

nURmALa mAZLan said...

watie,
tu la pasal kak..x de idea kan

eLLy,
tak larat nak kejar la kak..adeh!!letih oo

Pocket said...

peh, tang melecet peha tu pocket terasa sikit, hahahahah!!
haus suar tak der ker?
pocket ader <:(

alaaa.. blogging bukan wajib:D
jangan pengubat minda ni jadi
tanggungjawab yg berat lak kan:)

cheers sis

nURmALa mAZLan said...

Pocket,
hahaha~ ha'ah la..seluar pon haus gak

UnGu VioLet said...

rindu kat akak nie.. rindu ngn citer2 menarik akak kat sana..

nURmALa mAZLan said...

UnGu VioLet ,
akak pon rindu gak nak berblogging..tp apakan daya..idea nan ado..