Thursday, March 18, 2010

dEMaM & cHeRRy bERRy

Aku ni tak berapa nak sihat sejak kebelakangan ni.. Banyak pulak penyakit datang menjengah..ahaks~

Rabu lepas aku dah MC sbb demam.. Pastu hari Isnin lepas aku Mc lagi sebab chery berry puloks~ Adoi!!!

Ni ha~ 2 kali aku g terjah Klinik Mediviron..Kaya la korang..

Tapi aku gi lain² klinik.. Masa demam tu aku g Mediviron Taman Segar…dekat giler ng umah aku…Masa Cherry Berry tu aku gi kat permaisuri punya.. Sbb dekat sgt sakit nyer..aku takut diorg ingat aku tipu..tu pasal aku gi lain² Klinik.Boleh?? ahaks~

Meh sini korang tgk si bahalol ni park motor caner…aku dok dalam klinik masa ni, tgh tunggu turn…aku cukup menyampah kalau org letak motor macam ni…macam kimak kan? pastu kereta nak masuk x boleh, semata² kerana motor ko yg sejengkal tu…


Ha….ini dia MC aku..korang tgk la jenis penyakit aku..Urti…sakit apa tu???? Ni MC masa demam..MC masa cherry berry x kosa aku nak amik gambar eh…masa tu aku on standby mode je nak masuk toilet…wakakakaka~


Ubat²an



Dah nama pon MC kan?? dok berehat² kat umah… ni la kerja aku…online tenet disamping layan Na O Mei…ahaks~ Korang tgk aku sempat nak chat lagi tu..aku ni kan multi-tasking… buat dua tiga kerja dalam satu masa.. Fb + Na o Mei + YM


31 comments:

saya said...

hehee..alahai..kesiannya demam & cerry berry ye.. dok rmh rehat2 jgn mkn yg berminyak2 yg pedas..kene makan yg tawar dulu.. take care...

Eyriqazz said...

get well soon..jgn lupa minum air kosong byk2

NURUL said...

take care mala

nUR_rOsALiNdA said...

saya ,
tp yg minyak2 tu sedapkan kak kan

Eyriqazz,
thank you =)

nUR_rOsALiNdA said...

NURUL,
thanks nurul`

RaFFLeSiA MeRaH said...

sblum mkn ubat, better check la dulu, kot2 positif kerrr...ahaks....

nUR_rOsALiNdA said...

RaFFLeSiA MeRaH,
haish~ kesitu lak akak nih..hehehe~

tentang dhila... said...

mala..get well soon ya..skrg mmg musim demam..dila pon bru bek demam cume batuje yg masih meninggalkan kesan-kesan degil ni huhu...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

get well soon yunk...jgn lupe mkn obat k..

nUR_rOsALiNdA said...

tentang dhila... ,
heheh~ thanks dhila..kamu pon tke care ye

:: p R i n c E s S _ N :: ,
thanks yang..muahsss

Mimy Hamid said...

mc bermakna rehat...bukan naomei or ym..hahaha...nasib fb ko rehat kannn

Kaseh NazLieza said...

amboi2...demam2 pon leh layan na-o-mei ea kak..

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid ,
hahaha~ tu la..fb nnt aku x terlayan time sakit2 nih

Kaseh NazLieza,
na o mei best kan~

watie said...

nie dah sihat ke? akak pun batuk2 nie.. motor tue lesen besar tue yg parking kat situ hihihi

semoga cepat sembuh

Redbloodsnow said...

alololo..cian die. jgn skip mkn ubat taw :)

nUR_rOsALiNdA said...

watie,
tu la.. owner motor tu ada share ng jalan permaisuri tu

Redbloodsnow,
hahaha~ baik la

momguess said...

huh!!!
sian ko dik
tke cre

nUR_rOsALiNdA said...

momguess,
terima kasih akak

Lieya said...

K.Lieya pun dulu selalu p amik M.C kat klinik medivaron Permaisuri tu pasal dekat ngan uma...ehehe

eLLy said...

hebt ko dik.. 3 in 1 ;)

adha said...

mala
mau melecet wei kalau cerry berry... ahakkkkk

nUR_rOsALiNdA said...

Lieya,
oo..akak dok permaisuri eh?? oo..ye la..dulu kan akak kerja kat zelan...hehehe~

eLLy,
tau x pe kak..kita kan multi-tasking

nUR_rOsALiNdA said...

adha,
tau x pe kak...pedih dah buntut ku..wakakaka~

Kamsiah said...

musim panas sekarang,kan..mcm sakit yg datang..namanya pun pelik2...

ahmad said...

best tu walaupun sakit...cuti2...hehehe

nUR_rOsALiNdA said...

Kamsiah,
Tu la kak...ramai jugak kawan2 office yg demam..

ahmad,
wuaaaaa~ dok umah mmg best...sakit tu yg x tahan tu

mariaariffbaby said...

dear mala..
pls take care tau..
jangan skip makan ubat yer sayang..

yeah..sekarang ni mmg musim org sakit..

nUR_rOsALiNdA said...

mariaariffbaby ,
terima kasih kak..hehe~ Alhamdulillah skang ni dah sembuh...tinggal sakit tekak je lagi

~ mizzAmy ~ said...

amy selalu sangat g mediviron yg kat permaisuri tuh. kat situ cam senang je nak MC. ngehngehngeh...

asliani ahmad said...

aslkm....
akak,URTI tu maksud dia,upper respiratory tract infection...
tu la pnyebab demam....
=)
habiskan antibiotic...
hehe...jgn skip~

job said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚