Monday, March 29, 2010

My vERy 1st wEDDiNg aNNiVeRsARy~♥♥♥

Setahun sudah usia perkahwinan kami...

First of all, aku nak ucapkan terima kasih pada yang wish anniversary aku. Doakan aku dan sayang berjodoh panjang. AMIN!!!

Alhamdulillah... THANKS GOD.... Semalam genap la setahun aku dan MOHD KHAIRUL NIZAM BIN SHAMSUDDIN menjalin hubungan sebagai suami isteri yg sah.... tepat jam 5.30 ptg, 28 March 2009 kami selamat dinikahkan di Masjid Nur Hidayah, Kampung Pandan Dalam oleh abah aku sendiri~...

Alhamdulillah Alhamdulillah... menitis jugak air mata time tu... masih kuat lagi diingatan aku saat dan ketika itu.. Ye aku cinta padamu Sayang... dulu kini dan selamanya... moga kau la satu2nya suamiku di dunia dan akhirat…AMIN!!!!

Masih kukuh dalam ingatan aku... tarikh 2 November 2007... pertama kali aku bertemu muka dengan sayang..Tanpa perasaan, tak terusik langsung hati ini… tak pernah terlintas di pikiran time tu yg dia la bakal suami ku....who knew.... jodoh tak ditentukan oleh diri kite sendiri.... siapa sangka, pada masa tu aku sedang menyulam kasih bersama org lain yg hampir 7 tahun hubungan kami..Tetapi akhirnya jodoh ku adalah Sayang…


Sayang,
Syukur dgn takdir Allah menemukan kita berdua... apa saja kelebihan sayang... mmg sy banggakan... tp apa je kekurangan Sayang... sy terima dengan hati terbuka.... segala salah silap yg sayang dh buat... sy maafkan ngn seikhlas hati sy tanpa dendam.... sbg isteri... sy teramat maklum... pd Sayang la letaknya redha Allah pd saya... pd Sayang jugalah letaknya syurga dan neraka saya..restui lah saya dan ampunkan lah setiap dosa saya..


Apa yg aku harapkan agar rumah tangga kami yg dibina kerana ALLAH SWT ini akan membawa ke syurga.... Jannatul firdausi nuzula... Insya-Allah.

Meh la korang layan la gambar² kahwin aku eh…Ahaks~











29 comments:

atty's said...

selamat ulangtahun perkahwinan utk mala & hubby ..semoga dimurahkan rejeki ..dan kalian bahagia selamanya ..amin

nUR_rOsALiNdA said...

atty's,
AMIN!! kak...Terima Kasih~

momguess said...

apy anibesery dear
ko xyah nk sentap2 ngn den pasal award iyo
ko nak abik jer
yang...
den nak tanyo pasal baju nikah ko tu
coling2 den
603-6140 3891 / 2
@ ym den iyo

Elynn said...

SELAMAT ULANG TAHUN !!! mudahan dipanjangkan usia perkahwinan dan melayari bahtera dengan penuh kesabaran...

nUR_rOsALiNdA said...

momguess,
wakakaka~ siol je statement kan..ahaks~

Elynn,
Terima kasih Elynn~

Iena said...

apy anibeseri nok... adussss... syahdu tol aku baca kata2 puitismu...

mamamarissa said...

happy 1st anniversary dear :)

nUR_rOsALiNdA said...

Iena,
ahahaha` setahun sekali touching nok

mamamarissa,
thanks~ =)

Mama Hanim said...

happy 1st anniversary utk mala n ur hubby.. semoga murah rezeki, kekal bahgia selamanya.. Amin..

nUR_rOsALiNdA said...

Mama Hanim,
AMIN!!! mudah-mudahan kan~ =)

Kaseh NazLieza said...

happy aniversarry kak...semoga sntiasa bhagia bsama hngga ke syurga..AMIN

nUR_rOsALiNdA said...

Kaseh NazLieza ,
amin!! kaseh...insyaallah~

Mimy Hamid said...

happy anivessary wahai nok kawan ku..semoga berbahagia selamanya...aku doakan selamanya sampai akhir hayat...amin..nok nak hadiah ke?? hehehe...tungguuuuuuuuu

nUR_rOsALiNdA said...

Mimi,
ko nak bg hadiah pon ok nok..ahaks~

RaFFLeSiA MeRaH said...

hepi anniversary for u all berdua....moga bahagia selamanya....

Redbloodsnow said...

wahhh..sedar x sedar dh setuan usia perkahwinan akak rupernya ea. cam baru semlmmmm jek rase..hikhik

happy anniv kak mala n abg :)

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

congratez kak!! semoga bahgia ke akhir hayat n berkekalan(.")(",)

NURUL said...

cptnyer dah setahun nurul rasa baru tgk gmbr wed mala kat entri mala kat blog nie dulu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

epy anny dear..kjap jekk da stawon kan..

Cik E said...

happy anniversary mala...semoga ikatan ni berkekalan sampai ke syurga...aminnnnn

f.i.e.z.a said...

happy anniversary mala n suami.
sungguh bahagia tgk org bahagia.hehe

semoga kebahagiaan berkekalan sampai bila2 :)

adha said...

cptnya masa berlalu......


happy anniversary............semoga jodoh kamu dan kamu hingga kesyurga

Ms AiReEn MoHd said...

nok nok nok...appy anniversary to u my darling ecah wah..mawaksss..moga kekal abadi cecepat dapat baby yer nok mok....ehh silap..nok nok...yg chumel forever...from kawanmu yg chumel juga..kakak mok...hehehe

princess.dHani said...

Congrats! :) to many more years to come! :)

nUR_rOsALiNdA said...

RaFFLeSiA MeRaH,
AMIN!!! Insyaallah kak

Redbloodsnow ,
tu la kan..sekejap je dah setahun kan?Alhamdulillah~

nUR_rOsALiNdA said...

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N],
Insyaallah dik~

NURUL ,
ha!! tu la tu..cam baru je kan

nUR_rOsALiNdA said...

:: p R i n c E s S _ N ::,
thanks yang...tu la pasal..kejap je kan?

Cik E,
Insyaallah Kak Lyn..AMIN!!

nUR_rOsALiNdA said...

f.i.e.z.a,
hehehe~ Insyallah~

adha,
AMIN!!! moga2 kak~

nUR_rOsALiNdA said...

Ms AiReEn MoHd ,
hahahaha~ thanks nonok~ wakakaka...muahssssss~

princess.dHani ,
Insyaalah~