Tuesday, March 9, 2010

kARaOkE@hANa bEsDay - 5 mARcH 2010

Ye la…

Confirm...

Confirm…

Confirm aku cam dah x de hati nak blogging lagi.. Apasal ntah.. Penangan fb kot.. Atau mungkin dah x de cerita yg menarik nak share ngan korang..uhuks~

Tapi, dengan sedikit kudrat yg ada nih,ku gagahi jua nak update berita terkini hiburan sensasi tg diri ku..ahaks~

Ari Jumaat aritu aku gi karaoke.. Kawan aku nyer kawan nyer besday party, dan aku menyibuk turut serta..haha~

Seperti biasa, kalau gi karaoke, bermakna aku janda…wakakaka~touch wood~ sbb laki aku x ikut.. dia mana nak ikut aktiviti aku..dia ada aktiviti lain..aktiviti kejantanan la kengkonon nyer..pirahhh mabuk~ lagi bagus suami x de.. leh ler aku terkinja² x serupa org sket..lalalalala`

Apa² pon, korang tgk la gambarajah dibawah ye….gambar kami ketika itu..

Ni ler kawan aku tu dengan En.suami dia~

Yang ni kawan aku nyer kawan~ Besday party dia la ni..



Ko tgk aku x berlaki, tumpang laki orang...wakkkkkk!!!!!! larikkkkks~ ya ampun azrin... x terniat pon.. ko pon tau kami sama spesis jerk


Jantan terhangat di pasaran



23 comments:

Mimy Hamid said...

nok lagu dondang panjang ko ada nyanyi tak?? huhuhu...sure kawan2 ko lebam tunggu turn nak nyanyi ahahhaha...teringat aku...opsss lagu siti sarah tu mesti lagu ko kannnnn baik ngaku

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid,
wakakakaka~ aku tan nyanyi lagu tu la nok..aku nyanyi lagu goyang inull ahak~

rynn2506 said...

huhuh...sukenye tgok ko dah upload pic kat bliog...berkurun aku tgu..hahaha...weh, mmg aku tau ko spesis merpati sama ngan lakiku..tp aky xde dlm pic tu sbb aku tukang snap...waaaaaaa...

anyway, kite enjoy sgt mlm tu kan beb...lengkali leh pegi lg kan...??

:: p R i n c E s S _ N :: said...

karoc brmai2 mmg besh laaa...

nUR_rOsALiNdA said...

rynn2506,
hahaha~ boleh saja.. nnt kita pi lagi...enjoy kan malam tu kan..
sungguhpon memula kononnyer aku malu² kucing~


:: p R i n c E s S _ N :: ,
ye la yang..best!!!

Kaseh NazLieza said...

karok kt mne ni?

Diarihatiku1976 said...

hihih... janda ko hari tu ekk... kelakar tul ko ni..

nUR_rOsALiNdA said...

Kaseh NazLieza,
kat ktv imbi plaza

Diarihatiku1976,
wakakaka~ bagi balik janda ku

ahmad said...

aktiviti paling best untuk lepas stress tu...hehehe

atty's said...

lama dah tak karok...

mala..jgn benti..sekali sekala hapdet..ye..kty pun malas dah skrg..ekekkekekke..

UnGu VioLet said...

akak.. samela kite nie.. dah terkena virus fb.. blog pun kdg2 terabai.. hehe.. btw, rinduu kat akak.. nak cari akak kat fb la plak.. :)

Redbloodsnow said...

wahhh..seakan ea akak karok. nak joinnnnn :P

nUR_rOsALiNdA said...

ahmad,
ya betul!!!!!

atty's,
tu la..kugagahi jua kty

nUR_rOsALiNdA said...

UnGu VioLet ,
hehehe~ sama la ngan akak..kekadang blog terabai..meh² add akak kat fb meh

Redbloodsnow,
kalau zie turun kl nnt kita p karok

eLLy said...

karok.. akak klu gi ber'karok dng org yg tak berapa kenal gue malu sehhh .. **walaupun hati nie meronta-ronta nak bernyanyi ;P

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
kita pon malu kak..tp bila dah pegang mic tu, hilang kemaluan i..wakakakaka~

Anonymous said...

Amiable post and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you seeking your information.

mariaariffbaby said...

dear..
jangan la stop..
buat dua2..berFB and berblogging

=D

lily lotus said...

bukan main lagi isteri2 hot ni..hehehe

nUR_rOsALiNdA said...

mariaariffbaby,
tak stop la...cuma slow je

lily lotus,
ahaks` isteri hot..

Redbloodsnow said...

OK SET KAK MALA. ZIE TUNTU NNTI TAW...HEHE :p

~ mizzAmy ~ said...

hahaha... memang mood blogging lari entah ke mana kan? segala aktivit dah malas nak cerita2 kat blog.

btw, nampak sangat seronok je berkaraoke... amy pun dah berabad tak karok nih.... tune suara pun dah lari. ahakss..

job said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社