Monday, March 1, 2010

mUZiKaL aNtARa & sg. wANg

Pada malam Jumaat yg lepas…apa kah yg berlaku??? jeng..jeng…jeng…aku tgk teater ANTARA daa~…. Korang mesti ingat lain kan?? hampeh tol~ ahaks!!


Teater ni best jugak!! Sbb boyfriend aku berlakon…ahaks~ siapakah??? Laaaa….malu la aku nak cakap.. Nnt korang kata aku show off.. Ok²!!! Aku bgtau jugak la sapa bf aku..Karang korang kata aku sorok² kenyataan pulak.. Bf aku adalah…. FAHRIN AHMAD!!!! Wakakakaka~

Cerita ni mengisahkan dari mula² Nabi Adam & Hawa wujud di dalam syurga.. Lepas tu mereka di goda oleh syaitan lahanat hingga terbuang nyer mereka ke bumi.. kisah kita² ni, anak cucu cicit Baginda….Sampai lah kisah ke alam barzakh~ ..

Serious lepas tgk teater tu, kecut perut aku.. Lagi² part yg api neraka tu.. Ya Allah… seriau aku.. Caner aku nak jadi baik nih?? Aku x nak masuk neraka…sakit!!!!!!

Ya Allah Ya Tuhan ku..Kurniakan lah aku Taufik dan Hidayah mu Ya Allah...AMIN!!!

Hari Jumaat nyer pulak, aku gi Sg Wang. Teman si Hana beli baju..aku pon tumpang la sekaki....Korang tau la..Sg wang kan heaven kalau nak beli baju nih.. Murah² siol..

Tapi utk badan plus size cam aku ni confirm la x byk pilihan kan..sebab size limited..bongok bin bahalol kan?? Kitorg yg kedebomm ni pon reti nak bergaya jugak.. Bila size cam aku ni je, baju sumer pattern mak cik²..Kuang ajo betul diorg ni.. aku jotos kepala diorg baru tau~ wakakaka~

Gambar ni aku posing sebelum kejadian..wakakaka~ masa ni muka kengkonon cun lagi la sb baru pas mekap kan!!


Ha… yg ni adalah bukti² yg kami ni mempunyai perangai sengal tahap cipan..Kalau tak amik gambar ni, confirm aku ngan Hana akan tawaf parking ni cari kereta..




Dapat jugak la aku beli satu baju.. seb baik!!!!Kalau tak, mau meroyan aku kat Sg Wang tu.. Buat penat kaki aku jalan sana sini tp apa pon x dapat..

Tada…….. ini la baju nyer… hanya RM25…wahhhhh!!!! Promote siol...



Posing juga dengan baju baru walaupun rambut agak serabai cam k**ing mabuk

15 comments:

Mimy Hamid said...

ko kalau story jangan bg aku sengal babun leh tak?? hahaah sakit perut aku gelak tang last word tu

Diarihatiku1976 said...

lorr. mana baju nyer.. awat muka jer tunjuk... nak tgk sampai bawah.. ahahskss...

nURmALa mAZLan said...

Mimy Hamid,
wakakaka~ ye la..ko x tgk rambut aku tu dah rupa apa?? dah cam k**ing mabuk todi ko tau

Diarihatiku1976,
bawah i seksi u..ahaks~

Ada Ayrissa said...

bestnya dok kl leh g tgk teater..

nURmALa mAZLan said...

Ada Ayrissa,
moh le turun KL akak~

Pocket said...

waah, teater!!
camana la kami yg jauh ni nak tgk kan..
pasal benda tu tak der jual lg..
DVD pun tak der rasenyer..
ahaaaiii jelesh jelesh..

nURmALa mAZLan said...

Pocket ,
tgu la...tak lama lagi confirm kua tv..tgk cam teater natrah dah kua tv dah minggu lepas

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..lame x tgk teater ni laaa...beshnyerr....

baju itu sgtt cantek maa...jeles..

saya said...

beli, beli jangan tak beli..kasi borong itu satu sg.wang... hehehhe...

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
hehe~ cantik dan murah tau yang

saya,
ye!! dah beli

Aiydalela said...

nak jugak tengok teater nih.. tapi apakan daya.. bukan nye dekat.. huhuhu..

UnGu VioLet said...

akak... cantikknye baju tue.. harga pun murah jer yer.. sukeee sgt mar..

akak sihat?

Kaseh NazLieza said...

lieza pon teringin nk tgk teater tuh...rsenyer dh tutup kot kan..

nURmALa mAZLan said...

Aiydalela ,
tak pe..banyak lagi teater yg bakal menyusul


UnGu VioLet,
Alhamdulillah mar..akak sihat je

nURmALa mAZLan said...

Kaseh NazLieza,
a'ha la...dah abis dah..3 hari je dia tayang..