Thursday, December 16, 2010

LiN & eDDy wEDDiNg

Haihhh...Bila bulan 12 je, berlambak jemputan kahwin.
Berlambak jemputan kahwin je, bulan 12...

Yang ni pulak Lin's Wedding
Kad yg hijau ni kad jemputan hari pernikahan..Tapi aku x dapat pergi sbb date ni sama dengan wedding Mimy tu..

Aku kenal Lin ni daripada bonda tercinta..
Lin kerja satu office ngan mak aku..Mak selalu citer pasal aku kat dia..Pastu bila balik kerja citer pasal Lin kat aku..Cerita la kami ni sebaya and so and so and so....

Pastu kami pulak terlebih peramah..Memula add kat YM, Pastu fb...Pastu bila aku call mak kat office kami sempat la jugak sembang2 sblm line di-transfer ke talian mak.. Bla Bla Bla Bla.......terus kami dah berkawan skang...

Apa2 pun,
Selamat Pengantin Baru Lin
Semoga Lin & Eddy bahagia ke akhir hayat..



Yang ni pulak kad jemputan majlis persandingan yang telah berlangsung di Dewan Perdana Felda..
Terbalik la puloks gambar kad ni..Maleh aku nak rotate..Korang tgk je la.






Ini dia pengantin perempuan...Cantikkan?? Mekap by Epie Temerloh


Tengok pelamin dia...Meletoppsssss ok!!~
Hasil sentuhan NAS Great Ideas






Aku tak dapat amik gambar dengan pengantin.
Sebab org ramai giler + ini adalah protocol wedding kerana ada VVIP spt Sultan Kedah & Yang DiPertuan Besar Negeri Sembilan. Cuma dapat salam pengantin..Takpe la..Berkat :-)






Gambar Ihsan - Shah E Shahrom & Ahmad Shahir

20 comments:

Iena said...

aku nyampah tol la tgk wedding2 org zaman skrg... semua nak grand2! jeles tau...

SURIA AMANDA said...

jeles la..cantik giler pelamin dia..mesti dah habih puluh2 ribu ni..

eLLy said...

Dik pelamin dia memang cantikkkk ai likee ..

iena said...

dasyatnyer org sekarang nih kawin.... tak dak duit cam ner nak kawin ekkk

nUR_rOsALiNdA said...

Iena ,
Aku pun jeles okeh..Rasa nak kahwin semula..Ahaks~

SURIA AMANDA,
Itu sudah tentu la...Huhuhu~ Tak mampu la den

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
Cantik kan kak??!!~ Aku jeles

iena ,
Tak de duit g kahwin kat Golok...wakakakaka~

Redbloodsnow said...

PERGHHH! LAWA GILER AH PELAMIN DIA KAK. ALA² CAM FAIRTALE...SUPER GRAND AH. JELESSSSSSSSSSSSSS

HUHU

Amy Syaquena said...

As'salam...

cantik gile pelamin dia..

Mimy Hamid said...

pehhhhhhhhhh ada kelas..mekap vass..pelamin meletopp

p R i n c E S s _ N said...

perghhh....kad..pelamin..pengantin sgttt gojess...i like!!

nUR_rOsALiNdA said...

Redbloodsnow,
Tau x pe..Cam labu Cinderella tu kan?

Amy Syaquena.
A'aa :)

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid,
Sumer mantap nok

p R i n c E S s _ N,
I loikeeee too :D

sHi Ma said...

cantik pelamin...

nUR_rOsALiNdA said...

Shima,
Cantik kan?~

Amy Syaquena said...

As'slam..

kak amy singgah sini melawat akak di pagi isnin, sihat ke..happy working..

nUR_rOsALiNdA said...

Amy Syaquena,
Alhamdulillah dik..Akak sihat² je

So Shy Lady said...

fuyyo...grandnye....
bulu mata pngantin tu pun mngancam sungguh

nUR_rOsALiNdA said...

So Shy Lady ,
Cam bulu mata Bienda kan?

Sharifah said...

Salam, boleh saya tau berapa harga pelamin mcm tu? Thanks

nUR_rOsALiNdA said...

Sharifah,
Kena tanya tuan punya badan dulu..Hehehehe~