Wednesday, December 29, 2010

rEuNiON cPR - bAtCh 2000 (pARt 2)

Selepas sesi memotong kek, sebenarnya ada sesi bertukar-tukar hadiah...Tapi terlupa sudah aku nak upload kat sini..So, kita skip la terus ke sesi bergambar di dalam kelas..Ahaks~

Masa ni Ya Ampunnn!!!!! Masing-masing macam org hilang pedoman dowh..

Tak padan dengan bini org.. Dengan mak budak!! Perangai aku tgk sama je cam 10 thn dulu...Termasuk la aku..Hak hak~

Beza nya skang kami dah cun la kan?? Wakakakakaka~ Karang ada pulak yg sesak nafas baca statement aku ni!!!! Bluwekkkkkkkkk~Masalahnya ada ke yg nak baca blog ni?? Huhu~


Dua pic kat bawah ni adalah ex-classmate aku (5 Science Social 2)..Huhu~ Masing-masing dah membesar dengan cantik & jelitanya....Ngeeeeeee~

Dari kiri : Syafina, Rose, Aku , Erni, Qursiah & Aida






Yang hujung tu adalah kantin.
Court ni pula, masa kami sekolah hanyalah sebuah padang kecil tempat kami didenda berjemur di tgh panas / kena berlari keliling padang...Wakakakaka~ Berpeluh paha..


Belah atas adalah kelas terakhir kami masa form 5
Yang bawah pulak Dewan Sekolah tempat kami berhimpun setiap pagi, jugak tempat terakhir kami memduduki peperiksaan (SPM)

Yang ni pula, belah atas adalah perpustakaan & pusat sumber..
Yang bawah adalah Makmal 1 - Makmal 3 kalau x silap
Pondok-pondok kecil tu dulu masa kami sekolah x de pon..Tapi itu la port kami pepagi sebelum loceng berbunyi...


Huh!!!!~ Terubat sedikit rindu pada sekolah ni...
CPR tetap dihati~~

To be continue.....






Gambar adalah dari camera aku sendiri dan ihsan dari Zaid Dong

12 comments:

Amy Syaquena said...

Bestnya sis dapat jumpa kawan2 lame..

atty's said...

seronok kalo reunion dpt jumpa kawan2 lama balik..

cantik tema biru + putih

tentang dhila... said...

comel la mala dgn skaf tu

nUR_rOsALiNdA said...

Amy Syaquena,
Best gilos~

atty's,
Cam kaler baju sekolah dulu kak

nUR_rOsALiNdA said...

tentang dhila...,
Nampak Lisa Surihani pakai, nak jugakkk!~

eLLy said...

tempat jatuh lagi di kenang .. inikan pulak tempat bermain :)

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy,
Inikan pulak tempat berenang-renang

Zumie said...

best okeh ade reunion...btw akk look cute okeh :)

nUR_rOsALiNdA said...

Zumie,
Ye ke cute..Hiks~ Malu :p

Mimy Hamid said...

nok..ko omel omel ada riben kat kepala....rasa nak peluk je ko ..boleh?????

Eazy Izzuddin said...

teringat zaman skola kak
hehe

p/s : Entry Terakhir Kah? layans~

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid ,
Meh la peluk aku nok..Meh laaaaa...

Eazy Izzuddin,
Akak pun teringat, tu pasal jadi reunion ni