Thursday, December 23, 2010

nAtRaH - ciNtA, pERjUaNgAN & aiRmAtA

Bila aku baca je tweet Erma, yang Natrah akan ada second season, gigih aku nak g booking ticket sebab yg season pertama punya aku terlepas..

Sayang tak nak ikut sbb tak minat teater katana...Dasar la jiwa nyer tak berseni..Maka aku gi ngan Bonda tercinta je..

Mansor Adabi & Natrah/Putih/Huberdina Maria Hertogh


Ibu angkat & Ibu kandung Natrah - Che Aminah & Adeline Hunter



Lufya - Natrah berumur 20thn
Sharifah Sofea - Natrah berumur 40thn
Sofea Jane - Natrah berumur 70thn

Aku check-in 4sq kat fb...Istana Budaya, time for Natrah
Prebet-Sabu komen tanya aku dok kat mana...Diorg kat atas..
Aku check handphone,tgk Kak Mas bbm aku tanya jugak aku kat mana..
Maknanya PS ngan Kak Mas pon tgk la teater ni kan?
Choppp!!~ Sebelum terlupa, Kak Mas & PS adalah pasangan suami isteri..Ahaks~

Ok2...Shhhhh!!!~ Citer dah nak start..sila matikan telefon bimbit anda..










Aaron Aziz sangat cool & humble okeh!!~
Setiap peminat yg nak bersalam ng dia mesti dia bangun dan salam..
Korang bayang kan berapa banyak org beratur nak amik gambar dan signature dia..
Sebanyak itu jugak la dia bangun duduk, bangun duduk sebab nak bersalam ngan peminat..

Aku & Kak Mas
Gambar adalah di curi dah blog Masviona ye..
Sebab masa ni bateri camera aku dah kong..
Dan amik gambar mengguna kan BB aku adalah gelap..



5 comments:

Kamsiah said...

lain kali tlg smpkan salam kat Aaron ya...dia tersangat ensem

Amy Syaquena said...

As'salam kak..

huwaaaaaa jelasnya x dapat pergi...

nUR_rOsALiNdA said...

Kamsiah ,
Amboi kak..Hehehehe

Amy Syaquena,
Hehehehe~ Next ada 3rd season pergi la

So Shy Lady said...

aaa la hndsome la aaron tu heheh

nUR_rOsALiNdA said...

So Shy Lady ,
Hensem kan?