Tuesday, December 21, 2010

sHoRt mEEtiNg fOR rEuNiON

Seminggu sebelum Convent Peel Road Reunion Batch 2000 berlangsung, kami ada kan short meeting.

Hanya beberapa org je yg terlibat dalam short meeting ni..Tujuannya tak lain dan x bukan adalah untuk membicangkan hal-hal berkaitan reunion & pembahagian tugas..

Meeting berlangsung di Jusco Maluri dimana situ adalah tempat jatuh lagi dikenang kami-kami CPRians.

Bagi mengambil mood reunion yg akan diadakan di sekolah, kami memilih Jusco sebagai lokasi untuk short meeting..

Mau tak kenang..
Balik sekolah tak balik terus..Kemana? Jusco Maluri..
Study group kemana? Jusco Maluri..
Serong sekolah kemana? Jusco Maluri...
Nak bergaduh ngan budak-budak Ya'acob Latif kat mana? JuscO Maluri...wakakakaka~






Baby Sofes panggil aku Ati Ala "Auntie Mala" Hahahaha~ So cute~


13 comments:

AzRynn SaifulNizam said...

Beb,sejak bile plak nama aku jadi Sofes nih...?? wakakaka~~

"Ati Alla" pekat tang 'l'nye tu

nUR_rOsALiNdA said...

AzRynn SaifulNizam,
Ooo...typo error la tu..Hehehe~

sHi Ma said...

lamanya tak wat reunion nie...

nUR_rOsALiNdA said...

sHi Ma ,
Tau x pe..Kitorg ni pon after 10 years

NURUL said...

BESTNYA KALAU ADA REUNION JUMPA KWN2 LAMA

nUR_rOsALiNdA said...

NURUL ,
Mmg best giler Nurul..Happening...Masing² hilang akal masa nih

eLLy said...

nie meeting or eating ;]

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy ,
Kedua² nya kak!! Huhu~

Amy Syaquena said...

As'salam..

wah bestnya dapat jumpa kawan2 lame..

p/s : jom tinggalkan detail diri di sini

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/12/jomm-kongsi-detail-tentang-diri-anda.html

Erni Nurshanisza said...

hahaha..tau xpe..asal nk wat projek sekolah je lepak mcd..konon2 je tu..30min pertama sume fokus..pas pada tu, sume hampeh..~ wakakaka!!

nUR_rOsALiNdA said...

Amy Syaquena,
Mmg best

Erni Nurshanisza,
30 minit ok kot..Aku 15 minit je fokus..Pastu aku main kotak lagu kat mc'd tu..Hahahaha~

lily lotus said...

ooo kaki merewang lepas sekolah dulu ekk. samalah kita! all the best for the reunion

nUR_rOsALiNdA said...

lily lotus ,
Dulu kak..Kaki merewang..Skang seb baik jadi org..