Tuesday, December 14, 2010

sELaMat pENgANtiN bARu miMy & mEgAt

Seperti biasa la kan..Entry aku mesti entry yg dah beberapa minggu berlalu..
Maklum la..Mak bz~ Mak kan VVIP..Ahaks~

27/11/2010 hari tu berlangsungnya hari bahagia buat pasangan Mimy & Megat di Taman Koperasi Polis, Gombak..

Ku kenal Mimy ni lepas entry blog aku balik dari honeymoon, Langkawi..Mimy survey kat tenet pasal Langkawi. Pastu dia TERmasuk blog aku sbb masa tu pon aku baru post kisah bulan madu aku di Langkawi..

Banyak songeh la minah ni....tanya aku macam-macam..Stay kat hotel mana? Sewa kereta berapa? Island hoping berapa? Island hoping tu pergi mana? Bla...bla...bla....

Tapi ku tetap memberi ko layanan mesra kan Nok???!!~

Akhirnya kami pun berkawan dah sampai skang..Alhamdulillah~
Semoga persabahatan kita ni kekal ye Nok...

Korang layan la ye beberapa photo masa wedding dia aritu..



Minah ni pon aku kenal dari blog - Eryn....
Sesama meroyan sbb kami dah kahwin tp lom dikurniakan cahayamata..
Tapi kan, dia skang dah pregnant tau..Almost 5 month kalau x silap..Eeee~ x sabar nak tgk baby ko nok.. Doakan aku juge mengikuti jejak langkah ko tau..Ada kawan anak ko nnt..Insyaallah~


Ini juge aku kenal melalui blog - Ina
Masa tu raya 2 thn lepas kot, dia jual popia kecik hasil tgn ibunda tercinta.
Aku beli la masa tu..Jumpa kat rumah dia. Tujuan asal nak membeli-belah popia je...Tapi terus jadi aktiviti mengumpat...wakakakaka~
Yang penting skang terus lekat nama dia Ina Popia...Hak hak~





To Mimy & Megat...
Selamat pengantin baru. Semoga bahagia & kekal ke akhir hayat..
Sabar & tabah dalam melayari bahtera rumahtangga adalah sangat penting..
Jangan nak pikir belayar di atas katil je okeh...wakakakakaka~




19 comments:

Mimy Hamid said...

hahaha yer la nok tembam comel ku sayang..semua pasal langkawi ko tu...time tu ko baek giler nok...skema...sekali rupanya kepala cam hantu gak cam aku.......sayang la ngan ko nok sebab ko gilerssssss....hehehe...tq nok datang ...mata ko mahal gilerrrrrr...auwwwwwwwwwwww

Lelaki Ini said...

slmat tahun baru!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

korang datang awal sangat...xdapat aku nak jumpa..huhuhuhu frust...kiciwa

nUR_rOsALiNdA said...

Mimy Hamid,
Hahahaha...siot je ko nok...Dulu aku pemalu ngan ko..Sbb ko cakap I U I U ngan aku....x sesuai!!~

Lelaki Ini,
Selamat :)

Eazy Izzuddin said...

selamat pengantin baru
sowy lame x jenguk akak..
akak makin sehat hehe
xD

nUR_rOsALiNdA said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe,
Kitorg sumer sampai Man-Man time Mimy bersanding..Ko yg lambat..Huhuhu`

nUR_rOsALiNdA said...

Eazy Izzuddin ,
Hahahaha~ Tau x pe..Penangan org yg dah kahwin nih

Shu Shinju said...

salam... wah..bestnye dpt gi wedd kak mimy...jumpa semua blogger2 plak tu...:)

nUR_rOsALiNdA said...

Shu Shinju ,
Itu la..Dah la susah nak jumpa..

ARIFFDA said...

tahniah..persahabatan hingga ke luar dr alam maya...hihi...

eLLy said...

hai cik mala skarang gi kenduri kawen tak pakai baju kurung da ye .. wakakakakaka opps jng marah i luv you ;p

Amy Syaquena said...

As'salam..

cantinya pelamin dia..

nUR_rOsALiNdA said...

ARIFFDA ,
Hehehehe..TQ

eLLy,
Hahahaha~ siot je ko kak

nUR_rOsALiNdA said...

Amy Syaquena,
Cantikkan?

Wahidah said...

best kan hadir kenduri kawen kwn2..:)

nUR_rOsALiNdA said...

be,
#@$(@%@#%!#(%!#_$!($!)%$

Wahidah ,
Best!!! Sekali sekala berkumpul...Huhu~

Iena said...

nok... jgn lupa, ko memula kenal aku pon dari entry Langkawi gak. dari situ bawak ke popia simpul cik esah tu.
pastu dan2 nama aku terus jd ina popia. x glemer tau nyah! hahahhahaa

p R i n c E S s _ N said...

yunk...comel kaftan yuu...cantek...

nUR_rOsALiNdA said...

Iena,
Eh...Ye arr..Aku kenal ko pon kat entry Langkawi..Ye la...baru aku teringat..Bagus entry aku tu...mengeratkan sillaturrahim

p R i n c E S s _ N ,
TQ Yang