Tuesday, December 28, 2010

rEuNiON cPR - bAtCh 2000 (pARt 1)

Salam uolls~

Sebelum nak start cerita, nak bgtau CPR adalah singkatan untuk Convent Peel Road..

Tanggal 11 December 2010 aritu, telah diadakan Reunion SMK Convent Jalan Peel batch 2000~

Bertempat di SMK Convent Jalan Peel, Kuala Lumpur..

Tema pakaian adalah putih & biru (biru kain sekolah)

1st of all, congrat kepada mereka yang membantu manage handle reunion ini.. Kita berjaya Babes!!!~ Muahhhsss~



REUNION. Bunyi best tapi sebenarnya macam-macam perasaan ada.
Happy - Jumpa kawan-kawan lama. Plus reunion ni diadakan di sekolah pulak tu~
Nervous - Takut apa yg aku usahakan bersama teman-teman tidak menjadi seperti yg diharapkan~
Agak sedih - Sbb terasa macam terlalu cepat masa berlalu...Bila jejak je sekolah, semua perkara yg berlaku 10 thn lepas bagai menari2 didepan mata...Bagai baru semalam aku tinggalkan sekolah tu...Sangat touching!!!
Tgk!!!!! Aku nak nangis dah..
Ok2...Tak mo touching..
Aktiviti pertama pada hari itu adalah sesi memperkenalkan diri..Ye la, dah 10 thn berpisahkan?? Nak tau la perkembangan kawan-kawan..


Selepas selesai semua memperkenalkan diri..Kami merasmikan reunion dengan acara memotong kek...Hehehehe~

Kek adalah tajaan kawan sekolah ku yg skang dah jadi tauke kek - Linda Bake Corner



To be continue........

9 comments:

eLLy said...

Dik ko pakai camtu sebijik mcm budak sekolah !!

nUR_rOsALiNdA said...

eLLy ,
Hahahaha~ Ye ke kak? Comel la maknanya tu kan? wakakakakak`Sila muntah

Iena said...

ko buat aku getik nak ader reunion camni jugak...

My Special Mall said...

seronoknya jumpa balik kawan2 lama :)

nUR_rOsALiNdA said...

Iena ,
Hahahaha~ sila la ada kan..Hiks~

My Special Mall ,
Yes!!~ Mmg best..Happening :)

atty's said...

Anak buah kty sekolah sini skrg.

nUR_rOsALiNdA said...

atty's,
Ye ke? Super Junior kita la ni~?

Mimy Hamid said...

bestnya nok...excited eruja...bukan senang tau nak kumpul...

E K A said...

alahai comelnya kamu ni.saya pinjam cekak kat kepala tu boley tak