Wednesday, February 25, 2009

tUgAsAN

Aku tgh dok buat checklist mengagih²kan tugasan utk wedding aku nanti. Yang ni je la aku fikir skang ni. Tak tau la kalau² ada yg aku tertinggal. Makanya, kalau korang atau akak² ada terperasan aku tertinggal sesuatu atau apa² tugasan, tolong bagi tau ye...
"Buah cempedak diluar pagar, Ambil galah tolong jolokkan, Saya budak baru belajar, Kalau salah tolong tunjukkan" (bukan tau nak menghentam je tau - wakakakaka!!)






Ade x pape yg aku tertinggal?
Semalam aku dah sattle borang kahwin aku ngan Tok Kadi..wakaka~~ Next week gi JAIS nak amik surat kebenaran kahwin.wooohooo~~

35 comments:

KhaLifah feDi said...

slm cik mala..

hehehe wah byk keje gak nk kawen nie kan.....emm ti lau kf nk kawen minta tip2 dr kamu ea..hehe buleyhkn..

lalala.*tatao ar bile*

nURmALa mAZLan said...

kf,
sabar la menanti kf. pasti ada seseorg utk kamu ye

KhaLifah feDi said...

emm ea ok..kamu jgn lupe draw out tip2 dlm blog ok...

lalala.*sabar menanti pelangi*

nURmALa mAZLan said...

kf,
hehe~~ baik la.. :)

saya said...

mai aii..banyaknya list.. pening kepala mcm ni. takpe la..mala buat list elok2 nanti saya pinjam je complete set. buleh? hwuahhahaha...

JuLia d BuBbLes said...

amatUR??????
bengOOonggggg!!!!!!!

nURmALa mAZLan said...

saya,
wakakakaka...boleh²..sila kan..wak!!!!!

julia d bubbles,
ye arr.. takkan videographer profesional kot..nyet!!

Dayu said...

woww mala
sudah ada agihan kerja..
mine?? entah la, pandai2 lah my mon kat umah tu

mala, dah order tetris glass tu eh
nak suruh mala bagi preview
nanti tak surprise lak
mala tempah bagi bijik??

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahhh..keje smakin byk ekk yunk...btmbh bz laa pasni...

Ma'am_Chelsea said...

Hye dik :-)

What about bunting/banner?

Dah tempah?

nURmALa mAZLan said...

dayu,
kita tempah 150 bijik kalau x silap..itu utk tetamu VIP je

princess_N,
Ya Allah..mmg sangat bz pon

nURmALa mAZLan said...

ma'am chelsea,
bunting dah tempah dah..weee~~

fazwan said...

Duit utk bagi kat Tok Kadi tu jgn lupa...kalau hubby u sekali lafaz je xpe la...manala tau sampai 10 kali lafaz...mau berpeluh2 Tok Kadi tu...wakaka

nURmALa mAZLan said...

fazwan,
wak!!!! choi...minta² x lah ye..Insyaallah..

Nidza@Umi said...

hei...perut aku tgh memboyot masa tuh...ask another person..i just want to karaoke...lalalala...

nURmALa mAZLan said...

nidza@umi,
isk isk...bukan suh layan beria pon.. caterer kan dah ada..nak suh stanby jer

[yAN!e][pUTraJAya] said...

lama yanie tak singgah kat sini...
lawa layout baru blog mala....

sweet..

kotak chat dah tak ada ker kat sini?

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

nURmALa mAZLan said...

yanie,
aha..lama yanie x singgah kan?? huhu~~

layout ni org yg buat kan

etomyam said...

salam...alamak theme purple ni romantik sungguh....steady....dapatkan script percuma di http://bolehblog.malayaonline.com/?p=993

nURmALa mAZLan said...

etomyam,
haha..romantik eh..

eLLy said...

bab nie selalu orang lupa ..

klu nak terkencing or dot dot dot.. sapa nak jaga pintu toilet ?

nURmALa mAZLan said...

elly,
wakakakaka..aha la kak..x terfikir pon..huhu~~

rynn2506 said...

weh..aku xde keje ke? heheh...oooo nak skip kan aku sbb aku mak buyung ye...hehehe....

lawa la plak ko nye layout ni..mana ko dt weh....nak jugak...

nURmALa mAZLan said...

azrin,
eh eh...ada je kerja kau nati..kau tungguuuu!!! hehe~~

NURUL said...

nice blog :)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

baguslah mala ni siap ader buat list bagai. kak rose dulu main pakat guna mulut aje soh ornag tolong

nURmALa mAZLan said...

nurul,
thanks..

crazy beautiful,
hehe..sajer je ngengade nak buat list.. cam bagus² je kan..uhuks

NURUL said...

nurmala...tak pe laa nak kawin mmg patut wat list tau. tp...dulu nurul kawin tak wat list pun. main hentam jer. hehehe.

tgh cari photographer ke?

kawin bila?

nURmALa mAZLan said...

nurul,
bukan cari photographer utk majlis tapi cari studio photography yg ada mekap + baju²

A.I.Z.A.T said...

kak,xde ke band jemputan ke, ahli silap mata ke..tukang sapu rumah ke.. ahah..hehe,wa da dkat ar majlis ni..mesti bedebar-debar ek?
takot oo

nURmALa mAZLan said...

aizat,
wak!!! band jemputan tu ok arr lagi.. tapi ahli silap mata tu cam sesuatu jerk..ekekeke.. jgn kata berdebar².. naik senak dah dada ni..huhu

antalya said...

wahh bagusla mala wat list.sy tak terpikir pon nk note camni.dok congak2 dlm kepala je.cara mala ni harus dicontohi

nURmALa mAZLan said...

antalya,
hahaha...saya nyer daya ingatan x bagus..sbb tu la kena buat task list cam ni..hehe

Elynn said...

Wadusssss! Debushhhhhhhhh ! nak tumbuk aja kan si PENIPU tu...:( ....sabar-2..tak per biar tuhan kasi balas...


p/s: Sabar itu separuh daripada IMAN, kan Mala Moral of the story, anda sebenarnya berangan ia - almaklum ler nak dekat dah MAJLIS KENDURI...

nURmALa mAZLan said...

elynn,
wak!!! aper kau merepek ni..ni kan ker entry tugasan..wakakaka~~