Wednesday, February 10, 2010

eMoSi yANg tiDak mENeNtU...hELp!!!!!!!!!

Morning uolls..

Ada benda yg aku nak update sebenarnya..

Tapi buat masa ni mood aku masih belum stabil 100%

Beri aku ruang ye teman²..

Jangan risau, diri ku akan terjah juga ke blog² kamu..huhu~

*Apasal ayat aku arini agak skema*

cet~~

Apa² pun...Kepada sesapa yg blom add aku kat facebook...dipersilakan..

Meramai kan kawan..Mengeratkan silatulrahim...

Insyaallah kat fb ni aku selalu ada..

Aku mmg bersidai kat fb ni je utk mengadu domba dengan kawan²

sobsobsob :'(


12 comments:

Mimy Hamid said...

takpe aku tau ko pasti betenggek di FB kan...jangan sesedih nok..airmata tak comey melekat kat pipi gebus mantop ko tu...huuhuh

nURmALa mAZLan said...

Mimy Hamid ,
yeah!!! aku sentiasa kat fb...tp fb cam haram lak arini~

MiSZuE said...

kenapekah kak...papepon chill k...take care

nURmALa mAZLan said...

MiSZuE ,
hehehe` biasa la time ting tong nih

Uruchimaru @ kf said...

almk lupe password fb..!

hee kf dh delete fb lah..emm sorrylah..pn.mala lain thn lah kf register..jgn mrh aaa..

ops btw ni mesti rajen mem bercucuk tnm kat fb ek!

nURmALa mAZLan said...

Uruchimaru @ kf ,
eh...apasal ko delete fb?? fuh..rasa cam nak delete gak la..fb skang cam tahi

:: p R i n c E s S _ N :: said...

t8 time yunk...rest k..

~dARlee zURiS~ said...

takpe..take ur time
ehh..kita dah add kat fb ke?hmm...

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N :: ,
baek lah...hehehehe`

~dARlee zURiS~ ,
dah la..huhu`

mariaariffbaby said...

tensi ek?
sabor..sabor..
pembawaan budak tuh..

adakah anda sudah....?
:)

leh ek kita add awak kat FB?

watie said...

semoga mood itu cepat stabil yer mala

~ mizzAmy ~ said...

sepantas kilat kita add kak mala. ;)