Friday, February 5, 2010

kOtA kERiANgAn - dAy 3

Hai kawan²…hehehe~ ayat skema siot..

Ok...last episode Kota Keriangan aku.. Karang ada yg mual, loya² baca pasal Genting yg tak sudah~

Semalam tu, kan kitorg dah berkicap kat outdoor dari kul 10am – 7pm.. Malam tu aku ngan sayang dah x sedarkan diri pulak kat inroom..wakakakaka~

Balik bilik je, x kosa nak kua dinner lagi dah..kitorg bedal maggi dalam cup tu jer..pastu membuta kepenatan..dari kul 9pm sampai 8am baru bgn…boleh?? 11 jam kami tidur..

Pepagi tu baru kami cari makan..lapar!!!! sblm tu kitorg bfast kat OLD TOWN WHITE CAFÉ… Tapi jauh la pulak nak menapak.. Kitorg pon bfast je la kat kedai dalam 1st world ni..

Harga standard arr Genting kan... Malas aku nak cakap lagi..





Pas bfast, kami melakukan aktiviti indoor..wakakakaka~ fikir lain la tu..lepuk karang.. Aku ngan sayang abiskan masa dalam bilik je sementara nak tgu check out time tu..




Ha.......ni la hiburan kami TV cinonet ni..ok la dari x de kan~



Muka baru bersiap nak balik KL..woohoo~
Genting best...Tapi KL terbaek..... barang x ler mahal tahap gaban cam kat genting~ Rabak poket aku kalau dok genting~


Beberapa barang yg aku sempat rembat sebelum balik KL..uhuks~
Baju Banana Republic..

Key Chain "N" sempena NURMALA



Fridge Magnet

19 comments:

rynn2506 said...

uiks....bestnye cuti² msia eh...spai x sempat nak roger..weh, pesal pic dyg sket je...??

n aku pon ade baju yg sama tu mala, tp aku nye kaler hijau hitam...ko merah hitam kan??

nURmALa mAZLan said...

rynn2506,
aku x jenjalan sgt ngan dayang.. kat fb ada lah beberapa gambar dia..

MiSZuE said...

food kat sane memang mahal gile babeng

nURmALa mAZLan said...

MiSZuE ,
tau x pe

NURUL said...

seronoknya mala jalan2. hepi jer kan dpt hilang semua prob

atty's said...

cantek baju tu mala..

MaMa ZuRa said...

gmbr pakai selimut tu cam baru lps buat je..hehehe :P

ain said...

mala ni honeymoon kali ke berapa neh??syok tgok...makanan pon sedap2 kan??????

Pocket said...

hehehe,
besh tgk orang jejalan,
sndiri tak jalan so jeles.

rugi malaysia tak wat universal studio tu dulu (Dah dpt kat singapore), kalau tak buleh la kita gi
ngan murahnyer :D

Kamsiah said...

baru sekali sampai genting...anak2 suka la,byk permainan..mak ayah..keboringan...dah tu cenderamata,makanan...bkn main mahal harganya..

Eyriqazz said...

wah,bestnya..jealousnya aku

ininieza said...

garage SALE! VISIT...http://ininieza.blogspot.com/2010/02/this-weekend-garage-sale-you-re-invited.html

ininieza said...

garage SALE! VISIT...http://ininieza.blogspot.com/2010/02/this-weekend-garage-sale-you-re-invited.html

mariaariffbaby said...

iya la..
really seronok baca ur entry!

ni yang mengeow hubby..pujuk p genting!

nURmALa mAZLan said...

NURUL,
ha'ah nurul..best giler naik atas tu

atty's ,
hehe~ cantik kan kty

nURmALa mAZLan said...

MaMa ZuRa,
tak la..tgk gambar hubby kan pakai baju tu..sejuk!!! tu yg masuk dalam selimut tu

ain,
hehehe~ ni yg ke-3...;)

nURmALa mAZLan said...

Pocket,
tu la..rasa nyer yg kat singapore tu genting resort punya eh?? kalau lah ada kat Malaysia..

Kamsiah ,
mmg mahal barang2 kat atas tu kak

nURmALa mAZLan said...

Eyriqazz,
hahaha~ x mo arr jeles..nnt ko leh gi gak aper

ininieza,
:)

nURmALa mAZLan said...

mariaariffbaby ,
hahahaha~ gi mengeow cepat...