Monday, February 8, 2010

pADa tARiKh iNi…2 Thn yANg LePaS…..

Morning all…

Selamat hari Isnin..hahahaha~ Sgt plastic ok..Macam la best sgt hari isnin.. Aku dah naik biol dah menahan blues ni..wakakaka~

Ok².. Aku nak bgtau sebenarnya hari ni ada la ulangtahun ke-2 aku ngan saya bertunang…wahhhhh!!! Gedik ooo… sedar la diri sket, ko tu dah kahwin…wakakaka~

Sajer je..mengingat kembali detik² aku ngan saya di ikat setelah 3 bulan bercinta…wakkkk!!!! Kejap je aku bercinta ngan sayang kan?? sebab dah gatal nak bertunang…ahaks~

Kami bertunang 8 February 2008. Sekejap je kan masa berlalu...Hari ni dah masuk 2 thn dah..
Mengingat kembali detik² itu, kelakar pun ada..aku cam cacing kepanasan kat dalam bilik…hua hua hua!!! Duduk x kena.. berdiri tak kena..kawan² yg ada sekali dalam bilik tu puas la suh aku “sabar”… “tarik nafas”… “ko kena dok diam²”… Fuh!!!! nak² time diorg kata “ha…mak Khairul dah nak masuk sarung cincin”… wakkkkkkkkkkk~ masa ni ak rasa cam nak menyorok bawah katil…wakakaka~ sengal kan? Ini baru bertunang.. Lom kahwin lagi..

8 February 2009 – thn lepas pulak, time² macam ni aku, sayang ngan ibu mertua tgh cuci rumah yg kat Bukit Beruntung tu.. Tapi sudahnyer x jadi dok sana sebab jauh ya amat…Tak kosa mak nak kua seawall kul 6am utk pergi kerja..cam buang masa kat jalan raya je kan??

Apa² pun…Aku minta, korang doakan la Bahtera yg aku dan Sayang sedang layari ni akan sampai ke destinasinyer..AMIN!!!

Meh tgk gambar meh… zassssssssss~












23 comments:

saya said...

mengimbas nostalgia namanya tu. hehhehe... happy annybersary bertunang. wahwahwahhhh....

nURmALa mAZLan said...

saya,
ye la kak..ingat AF je ada imbasan ke..uhuks~

Mimy Hamid said...

terkenang ke nok nostalgia lama...tunggu aku nya cite next week ..huhuhu

nURmALa mAZLan said...

Mimy Hamid ,
hahahaha` akan ku tunguuuuu~detik tiba saat itu

Lisa said...

wahhhh kak lisa ingatkan bernikah td, vouge gitu mala hehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..tkennag2 ekk..suwitt...

Kaseh NazLieza said...

wah...so suweet...teringat nostalgia lama ea..

nURmALa mAZLan said...

Lisa,
hehehe~ nikah lain...nikah kaler putih..

:: p R i n c E s S _ N ::,
hahahaha~ terkenang²

nURmALa mAZLan said...

Kaseh NazLieza,
teringat masa tgh hangat dulu..ekekeke~

momguess said...

apy ulangtahun bertunang
blh gitu

atty's said...

sweet memori..kty doakan hubungan kalian ..kekal bahagia hingga ke akhir hayat .dan dimurahkan rejeki selalu..amin

~dARlee zURiS~ said...

imbas kenangan lama ye...
best2...
memang best kalau diingtkan balik
:)

nURmALa mAZLan said...

momguess,
hahaha~ gedikkan bunyinyer..ulangtahun bertunang

atty's,
thanks kty...AMIN!!!!

nURmALa mAZLan said...

~dARlee zURiS~,
best kan?? sandarkan pada kenangan

Tentang Mya said...

Terkenang yer Mala...
Mesti best an...
macam nak tunang smula tp dgn org yg sama... wakakakakak :)

nURmALa mAZLan said...

Tentang Mya,
seb baik statement ko tu btol..nak bertunang balik tp dengan org yg sama..ekekekeke~ kalau ng org lain boleh??? choiiii~

Maswani said...

tahniah mala..semoga terus kekal bahgia selamanya..

nURmALa mAZLan said...

Maswani ,
AMIN!!!!!

arianna adrizal said...

ramai gak yg ada kenangan 8hb eh.. so sweet ;)

nURmALa mAZLan said...

arianna adrizal,
sapa lagi yg ada kenangan nih... hehehehe`

Uruchimaru @ kf said...

hee...semoge bahgia sellu!

Aiydalela said...

meriahnye time tunang dulu..

epi always mala..

nURmALa mAZLan said...

Uruchimaru @ kf ,
AMIN!!!!

Aiydalela ,
hehehehe~ x la..AMIN!!!