Tuesday, April 14, 2009

iRa

Hari Sabtu hari tu, Aku, Sayang ngan Thrisha gi melawat kawan kitorg baru lepas bersalin. Tak de la baru mana.. A week before aku kahwin kalau x silap. Tapi masa tu aku bz gilak, x sempat nak gi melawat. So, ada kesempatan hari Sabtu aritu, kami pun meredah hujan nak gi tgk baby Parveen…Opppss!!! Silap daaa….Parveen tu nama sebelum dia convert. Nama dia skang Syazwina Bte Abdullah.. Nama baby dia Nur Syakira.. Comel…Sangat comel..


Ni la Parveen @ Syazwina

Ni Thrisha


45 comments:

NURUL said...

comel baby tu :)

nURmALa mAZLan said...

nurul,
baby mmg la comel..huhu~

ratna said...

lebatnya rambut baby tu.. comel..

aD said...

dah nampakkkkk dahhhhh...
yer dah nampak sangat bakat jadi bakal mak tu..
go Mala.. go.. hihihihi

nURmALa mAZLan said...

ratna,
aha..mmg lebat dan hitam

aD,
wakakaka! notty ye aD

sparkystar said...

kt tnggu dia dpt baby nie..hahahaha

nURmALa mAZLan said...

sparkystar,
hahaha~ Insyaallah

khaLifah feDi said...

wah ..emm ehm3 chumil..:)

nURmALa mAZLan said...

kf,
comel kan??

Yanmie said...

wah2 mala amik berkat tu..kot2 pas nie giliran mala lak..ehehe..

nURmALa mAZLan said...

yanmie,
hehehe~ Insyaallah yan kalau ada rezeki

:: p R i n c E s S _ N :: said...

comel pic mala gn baby tuu..harussla jadi wallpaper yerr...

momguess said...

hah!!!! belajor2 lah yer!!!!
kalo ader gud news jgn luper akak tau, kite celebrate.....

hohohoho

JuLia d BuBbLes said...

eh, kak parveen tu dh convert? bile? huhuhu alhamdulillah....

nURmALa mAZLan said...

princess_N,
hehehe~ x sesuai la dia buat wallpaper sbb bukan anak sendiri..wakakakaka~

momguess,
haha!!!Insyaallah kak.. ada rezeki nnt kita share ngan semua org..huhu~

nURmALa mAZLan said...

Julia d Bubbles,
Erm...thn lepas.. Alhamdulillah!!!

Pujangga Asmara said...

Comel Gilak.. Nak Cubit Pipi Dia.. Kakakaka..

nURmALa mAZLan said...

pujangga asmara,
sila la cubit kalau dapat..ekekekeke~

Lieya said...

Haaa tak lame lagi melekat kat Mala plak. ciri2 tu dah ade dah... ehehehee

nURmALa mAZLan said...

lieya,
ekekeke..yo la tu kak..AMIN!!!!

Dayu said...

kalau i mesti tak berani nak dukung baby baru bersalin gitu
takut
anak org kan, kalau anak sendiri takpe

*huhu*

nURmALa mAZLan said...

dayu,
anak sendiri tunggu dah kahwin nanti..hhuhuhu`

Alya ^ Marlyna said...

mala cepat2 dpt baby juga :D
cara dukung nmpk proo...hehe

nURmALa mAZLan said...

alya,
hahaha..pro mende.. menggeletar tu..sbb kat gambar x nampak la menggeletar tu

e_ja said...

comeinyer baby..patut mala pegang baby tu lelama sikit..kasik menjangkit kat mala pulak..hehehe..

nURmALa mAZLan said...

e_ja,
hehehe~ Insyaallah kak..huhu~

RaFFLeSiA MeRaH said...

jgn lame2 bagi asben tunggu, kasi baby cepat2 kat dia, hehehehe....

nURmALa mAZLan said...

raflesia merah,
huhu..kalau boleh nak bg dia baby skang jugak kak..hiks...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

lepas ni turn mala lak...

hehhehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

nURmALa mAZLan said...

yanie,
Insyaallah...AMIN!!!

cIk pEnNa said...

alahai..comei nye..
;)

nURmALa mAZLan said...

cik penna,
hehehehe

Y u Z z 9071 said...

x lama lagi baby mala plak kan...

ambik berkattt

nURmALa mAZLan said...

yuzz9071,
AMIN!!!!Insyaallah~~

Eazy Izzuddin said...

chumel!!....
nnti baby akak pule...
hihi..
=)

Warnawanie said...

cepat2 timang baby sendiri!!!!

nURmALa mAZLan said...

eazy,
Insyaallah...

wanie,
Insyaallah...

E.L.L.Y.N said...

amik berkatttttt

eLLy said...

ehem ehem.. gaya dah ada.. agak agak bila ye... emmm

nURmALa mAZLan said...

ellyn,
Insyaallah

elly,
hehe!! adoi akak.. sabaq ler kak!!

rynn2506 said...

PEMBETULAN.....
Syazwina Sandhu bte Abdullah..
tertinggal surname dia....
heheheheh...
comeykan anak dia...
kalo aku folo korg g tgok aritu dah tentu kali ke3 aku melawat dia...
punyelah special IRA tu....

nURmALa mAZLan said...

rynn2506,
ye.. tertinggal surname dia..
baby mmg la special

joegrimjow said...

kene tgu entryku pasal bisnes ni

Ada Ayrissa said...

x lama berjangkit ke mala plakss..
ahaksss...

nURmALa mAZLan said...

ada ayrissa,
Insyaallah..AMIN!! hehehe~