Wednesday, April 15, 2009

yAwN - wAaArRrGghHhH!!!!!! -

Hari sabtu hari tu, lepas tgk anak Parveen @ Syazwina tu, aku hantar sayang gi main bola. Sementara nak tunggu sayang abis main bola tu, aku ngan Thrisha gi jalan². Dekat² kul 7pm tu, aku ngan Thrisha gerak la gi tempat sayang main bola tu balik sbb nak amik sayang. Masa on the way ke sana tu, aku menguap. Tak lama lepas aku menguap tu, Thrisha pulak menguap. Lepas tu dia tanya aku, "Menguap ni macam penyakit berjangkit tau..Lepas sorg menguap, mesti org lain nak menguap jugak. Naper eh??" Dan aku tak de jawapan utk soalan tu sbb......lepas Thrisha menguap tu, aku pulak menguap...Lepas tu Thrisha balik menguap, pastu aku pulak menguap. Aku, Thrisha.... Thrisha, Aku....macam tu la kitorg sepanjang perjalanan nak amik sayang tu..wakakakaka~~ kelakar kan??

Maka nya disini, aku nak utarakan soalan Thrisha tu kat sini kot² korang ada jawapan, idea atau pendapat kenapa jadi macam tu..

Aku tgk gambar baby ni menguap pon aku dok nak menguap..wakakakaka~~ persal arr?? Korang tau tak?? Korang pernah tak tgk org lain menguap, pastu korang pon menguap atau lepas korang menguap, korang tgk org lain pon sibuk nak menguap???

Sila lah jawab ye kawan²...

41 comments:

~dARlee zURiS~ said...

erkk..konpius
hahaa..
=P

nURmALa mAZLan said...

zuris,
kan kan kan?? x tau naper cam tu

cHeRyNa PiReS said...

hehehe...maybe ujan..sejuk..so sume org pon rase nak menguap...ehehe...

adha said...

mala, da la pikir cam tu ... hik3 selalu ganti2 ngn hb.. dia nguap, pas tu kkita lak, pas tu dia lak, kita lak.. pas tu dua2 gelak.. hahaha berlwan2 sapa lg byk nguap.. bleh???

nURmALa mAZLan said...

sha,
isk x la...rasa nyer kalau bukan musim hujan pon mmg cam gitu

adha,
wakakaka~ boleh buat contest la kak..huhu~

momguess said...

akak skg pon tgh nguap niee!!!
dahhh lepas nie turn saper pulak nk nguappp

nURmALa mAZLan said...

momguess,
wakakakaka..turn kita la pulak..

::dazzLaila:: said...

apsal aku nguap lak nih..

cisss....

nURmALa mAZLan said...

dazzlaila,
wakakakaka..serious ker?

Eazy Izzuddin said...

erk..
klakar jugaks..
hihi..
pas sorang, sorang menguap...

eh3..
betul la td gmbr baby terasa nk menguap...
=P
maybe ngantuk lagi nih..
eheh
xD

nURmALa mAZLan said...

eazy,
kelakar kan?? boleh buat pertandingan menguap

::cik kikiLaLa:: said...

saya xsuka kelas pagi sebab saya akan menguap dengan banyak tak terkira sehingga ramai yang perasan dan menguap sam-sama saya heheh kalau buat pertandingan sayalah queen of yawn..heheh

nURmALa mAZLan said...

cik kikilala,
hahaha!!! ye ker?? sure berlumba2 org menguap dalam kelas tu kan?

Warnawanie said...

haah, rasanyer leh kategorikan dlm penyakit berjangkit..

ntah, ada orang kata period pun leh berjangkit.. ntah yer ke tak..

Wallahuallam...

mama mya said...

dah lama x masuk sini.. tiba2 masuk nengok gambo baby comey ingatkan baru kawin dah dapat anak muakakaka larikksssss

psstttt comeynye baby tue :)

nURmALa mAZLan said...

warnawanie,
hahaha..penyakit berjangkit???

mama mya,
wak!!! itu bukan baby kita la kak.. Ci=oming soon..hehe..Insyaallah

Dayu said...

ni boleh suruh bdk2 yg tgh studi medic buat tajuk thesis ni...

entah la kan
tak tahu nape..
tp S DH STrt mmg susah la nak stop
selagi tak dp bantsl

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N pon nk mguap skg...padahal br bgn tdo...wakkkk....

nURmALa mAZLan said...

dayu,
aha kan..leh suh dak2 medic kaji apasal jadi cam gitu..wakakaka

peincess_N,
haha..nguap la..kalau tak anda akan menyesal..

arianna adrizal said...

oooo.. aritu dlm kelas ada dibgtau psl ni. in fact kalau awk pasan kan, kalau duk sembang dgn org... kita punye body movement, position, akan terikut dgn org sebelah kita. padahal kt xnmpk sbb dia kat sblh. dah tu xde intention pun nk mengajuk. nnti la sy buka buku tu blk tgk apa benda tu sbnrnya. hehe.

zamdotcom said...

comelnya ^^

menurut kajian awal Dr Harris H.G yopes dr University Of Kentucky menguap merupakan penyakit yang berjangkit ^^ sekian terima kasih..hehehe..

tapi biasa mmg mcm tu kan? kalo tgk org len menguap kita pn akan ikut jugak..hehe


p/s: sambil taip sambil menguap

nURmALa mAZLan said...

arianna adrizal,
oo..mmg pernah dibincangkan eh hal nih??nnt nak try tgk saya terikut x apa org sebelah buat??

zamdotcom,
oo..yer ker menguap ni penyakit berjangkit??

khaLifah feDi said...

emm......terserlah kechumilan baby tue..:)

nURmALa mAZLan said...

kf,
ler...org suh komen pasal menguap la kf

RaFFLeSiA MeRaH said...

same arrrr....akak biasa kalau tgk asben nguap, automatik mesti nguap...huhuhuhu...x tau nape kan??

nURmALa mAZLan said...

raflesia merah,
haha.. tu la..mmg pon

mama mya said...

re = agak2 kalau akak berwajah tua cam ne yer hahaha so x mau laa berwajah tua lagi so x jadilaa majuk kikiki

nURmALa mAZLan said...

mama mya,
ha....bagus²..jgn majuk lama²

eLLy said...

emm entah la.. akak yg membaca nie pun menguap'.. tapi memang berjankit la ;)

nURmALa mAZLan said...

elly,
wakakaka..ye ker kak ko menguap jugak?

ida said...

er..betullaa kot...
tgk gambar baby tu menguap n baca entry ni..terus menguap jugak...
huhuu....
memang penyakit berjangkit nih...

Maswani said...

mala..akak pn dh menguap ni..dh kul 1.10am pn..patut la..hehe..

Red Scarlet Amber said...

ha'ah la kan! bru perasan..
betul la menguap......
skrg pun tengah menguap..

nURmALa mAZLan said...

ida,
hahaha~ agak nyer la

maswani,
ler...akak ni..time tu kita tgh mimpi..patut la akak menguap pon

nURmALa mAZLan said...

syima,
hahaha~ kan dah kata, penyakit berjangkit

MiSZuE said...

aah kak cmtulah zue..klu tgk org nguap..automatik nk nguap hihi

nURmALa mAZLan said...

zue,
biasalah tu..akak pon sama..hehe

Ada Ayrissa said...

betol betol betol...
tetiba eden menguapp daa..
hahahhahha...

nURmALa mAZLan said...

ada ayrissa,
wakakaka` kan dah kata dah

aRe_uDear said...

heheee.. tue virus nguap namenyer yang heheheee..

nURmALa mAZLan said...

are_udear,
hahaha..ada virus eh??