Monday, April 6, 2009

mALaM bERiNai ~28 mARcH 2009~

Salam uolls. Aku betul2 minta maaf kalau aku dah beberapa hari ni x singggah blog korang. Aku bz utk bertandang pulak last week. Pasni baru back to normal kot. Insyaallah..Ok la, x mo cerita panjang2.. Sekarang aku update pic masa malam berinai pulak. Tapi tak banyak pic ye Uolls






Ha.. Tadi aku gi singgah blog Mr. Zuraidy, aku nampak pulak gambar aku masa kahwin aritu dan aku terminat ngan pics itu.. Tapi aku curi yg masa nikah je ye.. Masa sanding nanti aku tepek ngan entry sanding sekali..Tungguuuu!!!!



30 comments:

Y u Z z 9071 said...

comel la mala buat mulut cenggitu..

cute miut

miszrLina said...

wow! sangat cantik la mala...
berinai wit sOngket biru *_*

waduhh... mulut sengget tu yg mahal tu...hik2

Yanmie said...

mala..cepat2 tempek gmbr sanding tu lak..x sabar nk tgk..ehehe

Warnawanie said...

Nice Color...

cemana perasaan after bergelar wife?? hehehe

All the best to u and ur husband, mala!!

Cepat2 timang cahaya mata eh.. ekekekekeke

eLLy said...

aloo akak nampak jerawat di pipi mu itu.. banyak berangan ye ;)

Ma'am_Chelsea said...

Cantik sgt songket biru tuhh..

I Likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee =)

khaLifah feDi said...

emmmmmmmm :)

Eazy Izzuddin said...

lawa sume gambar2 tuh...
hihi...
ha!
mase mlm berinai camne kak?
akak tutop lampu x?
hehe
xD

cHeRyNa PiReS said...

comeynye mala...tahniah ye!
semoga bahagia ke anak cucu...

mala, sha nak address surat menyurat boleh?

email: cheryna_27@yahoo.com

masviona said...

shanteknye pengantin...hikssss

Mala dlm picca no 2 dr atas tuh ada sorang awek yg dok kat bawah tuh (pkai tudung biru tuh) muka nya mcm kawan akak ler.....sejibik cuma bezanya kawan akak tuh ada tahi lalat kat bawah bibir

:: p R i n c E s S _ N :: said...

comel nyerr....cantek r biru...

Ada Ayrissa said...

cantik sgt la malaaa..
berseri2 jerrr....

antalya said...

cantiknya songket biru camtu

Suraya said...

owh..kak mala mmg selamba.. kak mala.. selamat pengantin baru.. semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. sentiasa dirahmati Allah dan dilindungiNya..

nURmALa mAZLan said...

yuzz9071,
hahaha...comel ker?? wakkkk...

misrlina,
akak, kalau berinai ngan songket kaler lain, x cantik la eh??

nURmALa mAZLan said...

yanmie,
sabar yan.. bz nih..faham2 je la..wakaka~

warnawanie,
AMIN!!!!
biasa je la wanie dah jadi isteri ni..wakakaka..ntah la, x tau nak cakap rasa aper

nURmALa mAZLan said...

kak elly,
kak, tajam je mata ko kan

ma'am chelsea,
tgk la pulak saper yg pakai..wakakaka!!!!

nURmALa mAZLan said...

kf,
ermmmm....

eazy,
adoi..mana ada tutup lampu dik oi..

nURmALa mAZLan said...

sha,
kita dah bg address kat email sha tau

princess_N,
biru mmg la cantik

nURmALa mAZLan said...

ada ayrissa,
pengantin mana yg x berseri kak..akak dulu pon berseri gak..

antalya,
hehehe~~ masih lom terlambat nak ubah fikiran yun

nURmALa mAZLan said...

suraya,
AMIN!!!!

e_ja said...

dah lama akak x tgk pengantin serba biru nih..cantik sgt..:)

nURmALa mAZLan said...

e_ja,
hehehe~ kita pon x tau caner kita teringin kaler biru pulak

Aleeya said...

canteknye die in songket biru...selamat pengantin baru mala..moga cpt2 dpt baby he he, honeymoon kat ne..ececehhh nyibuk je akak ni kan he he he

nURmALa mAZLan said...

aleeya,
hehehehe~ AMIN!!!!

MiSZuE said...

so sweet.
hehe tetibe verangan nk kawen ni hehehe

congrats again kakak!

nURmALa mAZLan said...

zue,
thanks zue

Anonymous said...

haha

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nURmALa mAZLan said...

anonymous,
hahahahahaha~