Tuesday, April 21, 2009

kAki bOLa


Ini majalah kaki bola..

Mesti org cam pelik je naper aku tepek majalah kaki bola ni kat sini.. Aku ni kaki bola ker?? Huhu~

Ada tak sesaper yg baca majalah nih?? Biar lah org nak kata “aku x baca majalah kaki bola ni”,apa barang baca majalah ni”, bla…bla…bla… & whatsoever

Sebenarnya, aku tepek majalah kaki bola ni bersebab..sebabnya ialah…muka sayang terselit kat dalam majalah ni..wakakakakaka~

Sayang ada join satu forum ni, Forum kelab peminat BARCELONA. Hari tu, masa aku tidur umah kawan, sayang pun menggedik gi gathering yg di anjurkan oleh forum ni.. Biasa lah bila dah jumpa² tu, amik² la gambar kan?? Pastu En. Moderator telah memasukkan gambar dan forum tersebut dalam majalah kaki bola ni.. Cari publisiti la tu..wakkkkk!!!!!!!!! Larikkkkk~~~

26 comments:

ARIFFDA said...

cayo la mala, bukan senang nak kuar magazine...selalu kena buat appoitment, snap sana snap sini pozing sana pozing sini..gedebuz, kuar magazine...

Jade said...

ekeke... tahniah utk hubby mala...
dan2 je glamor kejap :P

nURmALa mAZLan said...

ariffda,
hehehe.. tu la pasal..diorg ni x yah buat appointment..

nURmALa mAZLan said...

jade,
hehehe~ glamour la tu dapat masuk majalah..

Ada Ayrissa said...

wah...glemer syg ek..
ekekekkee..

mama mya said...

waaa glemer2

re = apa!! x leh komen blog akak nak kena boom lagi nieh hihihi

nURmALa mAZLan said...

ada arissya,
haha..glemer ker??

mama mya,
aha la kak..x leh nak komen..uhuks~

aRe_uDear said...

Salam Mala.. Ok jom x-change link, ayu dah wat dah k..

nURmALa mAZLan said...

are_udear,
thanks..

masviona said...

wah gelemer lah syg mala...hiksss

khairulnizam said...

heheheheeh....glamour jb sy ni ek syg..pas ni masuk majala kat sepanyol plak kan syg...huahuhahuah....

nURmALa mAZLan said...

masviona,
hahaha..glemer jap kak

sayang,
wakkkk!!!! sayang ni perasan kan??

Lieya said...

Wahkahkahkah... ok la tu... glemer kejap.. haaa laki sapooo???

nURmALa mAZLan said...

lieya,
laki ai ler!!!! ekekeke~~

khaLifah feDi said...

aq fan gilak dgn MU yok!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahhh...femes suda hubby mu..ngeh2...

Eazy Izzuddin said...

da thu da...
ekeke...
famous la abg akak...
hihi
=P
xD

nURmALa mAZLan said...

kf,
tak leh geng ngan suami aku..

princess_N,
huhu~~ femes ke yang?

nURmALa mAZLan said...

eazy,
dah tau dah?? dah tau aper?

eLLy said...

emm akak tak minat sport ;)

nURmALa mAZLan said...

elly,
kita pon x minat kak..wakakaka~~ sbb tu da' bomb

juelee said...

wah mala masuk magazine tuhhhhh.. clap clap.....

joegrimjow said...

nak baju man u?
join r contest
ehhee

nURmALa mAZLan said...

juelee,
ler...bila pulak la saya masuk majalah nih?? ekeke~

joegrimjow,
contest aper ek??

Pujangga Asmara said...

Hahaha.. Tak Baik Kutuk Laki Sendiri Kak.. Kui3.. Suami Akak Peminat Fanatik BFC Ler Ni...

nURmALa mAZLan said...

pujangga asmara,
wakkkkkk!! bila pulak akak kutuk??