Friday, April 3, 2009

niKaH ~28 mARcH 2009~

Hye...
Aku tau korang tak sabar nak tgk gambar kahwin aku kan?? Sajer je buat suspen...wakakaka~ Ok lah, memandangkan skang aku kat umah ibu mertua ku, bermakna aku tak punya banyak masa nak online dan aku tgh tak de idea nak update apa. Makanya aku tepek je la pic masa aku nikah aritu.. Tapi ni bukan dari photographer professional tau.. Ni dari kamera amatur - Julia d Bubbles - wakakaka~Korang layan je la pic aku ni ok...sila jangan bosan..





Aku dengan bonda tercinta




Ayahanda ku menikahkan kami..
Cuak sayang, tetiba abah aku hulur tangan..wakakaka~







Wahhh.....aku selamat kan mas kahwin aku dulu...huhu~

36 comments:

Ada Ayrissa said...

congratulation once again ya mala..
cantek sungguh cik adik kita sorg nih..eh "puan"...ekekkek
moga kekal bhagia selamanya yer..
amin...

Yanmie said...

wah...tu dia muka pengantin baru..mmg comei..so post lg gmbr2 yg lain k..ehehe...

miszrLina said...

chumel je kamu pki tudung...
cam anak patung dah muke bile makeup... hehe...

we want mOre! hehe

*berinai dlm gelap kah?*

aD said...

Comeiii.. comei sesangat.... ok, gambar next pulakk.. hihihi

Tun Teja Persona said...

sis..
congratss..
u look so sweet :)
putih suci gitu.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huhuhu..cm baby doll ok..comel...pic mulut senget tu klako laa yunk..pstu tang bawah2 da sedey2...ilang sengal tu....hehhehe

masviona said...

comelnya mala

sowi akak xdpt attend wedding nih...mmg plan dah nak gi skali tak jadi gak...sowi lah ye

ratna said...

nurmala
sori sgt2 tak dpt dtg wedding awak. husband outstation ke s'wak.

::dazzLaila:: said...

camat pengantin baru..
waaa sonoknyee..
santekkkk..

hepi selalu yer

UnGu VioLet said...

cunnyer akak.. mar doakan moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. Amin!!

Lieya said...

Puiyooooo macam puteri turun dr kayangannnn.....

antalya said...

wow berseri2

PuteriSatu said...

wah...tak sabar lak akak nak tengok gambar seterusnya...

Eazy Izzuddin said...

congrats akak...
be good wife ye..
=)

chantek la mekap tuh...
=)

cHeRyNa PiReS said...

congrats mala...waa..nape tangkap gambo muke berong?!

tak sabar nak bace cerite kawen yg berikutnye...!!

nURmALa mAZLan said...

kak ada,
Insyaallah kak.. AMIN!!!

Yan,
mmg nak post yan. tapi skang ni sangat bz la..hehe~

nURmALa mAZLan said...

kak ina,
hehehehe~~ x la kak.. Alhamdulillah, x kena berinai dalam gelap

ad,
next gambar, sila bersabar ye..hehehe~

nURmALa mAZLan said...

Tun Teja,
Thanks dik.. muahxXxx

princess_N,
comel ker?? huhu~

nURmALa mAZLan said...

masviona,
tak pe la kak, x de rezeki nak jumpa. akak doa kan je kebahagiaan kita ye

ratna,
its ok kak..

nURmALa mAZLan said...

dazzlaila,
thanks dazz

mar,
wah!!!!! cun ker mar?? wakaka~ terperasan jap akak.. AMIN!!!

nURmALa mAZLan said...

lieya,
hehehe~ puteri gunung lednag la

yun,
terima kasih..nanti bulan 6 kamu pulak berseri²

nURmALa mAZLan said...

puteri satu,
sabar ye kak..hehe~

eazy,
harus la ada mekap baru cantik.. kalau x...!!!! hampeh

nURmALa mAZLan said...

sha,
hehehe..nak kasi hilang gabra tu. tu yg buat buka bengong

etomyam said...

tahniah......nape pompuan bila majlis akad nikah jer kena nangis? he he he, apa perasaan sebenau masa tu ek?

♥ Cik Ca said...

hua... time nikah pOn ley uat muke cm gitu ek sis.. hihihihi...
cumel lar... coNgratz sis...
t tepek byk pic lagik ek..
tasabar....

Y u Z z 9071 said...

TAHNIAH MALA..

Welkam to the Club...hehe

semoga berbahgia ke akhir hayat...

Pujangga Asmara said...

Selamat Pengantin Baru Akak.. Hahaha.. Semoga Perkahwinan Kekal Ke Akhir Hayat..


Pujangga Asmara

nURmALa mAZLan said...

etomyam,
ntah la..susah nak cakap.. rasa sesuatu la..

cik ca,
hehe~~ nak kasi hilang gabra je.sbb tu buat muka cam gitu

nURmALa mAZLan said...

yuzz9071,
terima kasih kak.. AMIN!!!

Pujangga asmara,
Insyaallah dik. AMIN!!!

khaLifah feDi said...

fuh lega.........!!!:)

aq tataw giliran aq nnti pn.mala..emm..

eLLy said...

Masa akad nikah tu.. dah dapat rasa ape yg orang lain rasa kan..

hapy + takut + terharu + terkesimaa
;)

nURmALa mAZLan said...

kf,
Alhamdulillah..
tunggu la kf..ada jodoh nnt ada la jodoh mu itu

kak elly,
x faham la kak..dah dapat rasa kan apa yg org lain rasa kan?? apa yg kita rasa pon susah kita nak gambar kan masa tu..wakakaka~

Aleeya said...

lawanye mekap dia ..canteknye mala, berubah wajah lak..sgt cantek..serius...naik seri tul,...

nURmALa mAZLan said...

aleeya,
Alhamdulillah kak.. ye ker lain muka kita?? cam samer jer kak

MiSZuE said...

comelnye hehhee

nURmALa mAZLan said...

zue,
ye ker?? hehehe~ Alhamdulillah