Friday, August 7, 2009

fAcEbOOk

Salam Uolls
Memandang kan aku dah bercuti selama 3 hari.
Makanyer hari ni aku sangat la "kebizian" dengan kerja yg bertimbun.
Nak load gambar pun tak dan.
Jadi, hari ni no entry ok.
Aku nak dok bersidai kat Facebook je sambil² jenguk blog korang.
So, sesapa yg lom ada dalam friend list FB aku, sila lah berbuat demikian ye..
Kita jumpa di sana...sana....sana.....

14 comments:

joegrimjow said...

jumpe di facebook

nURmALa mAZLan said...

joegrimjow,
okeh!!!
jumpa kat FB

cHeRyNa PiReS said...

boleh sha tgk ade kuiz best ke tak arinieh...hehehe...jon FB!:)

NURUL said...

alahai nurul lum ada list mala dlm facebook nurul.

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
kuiz sengal kan

NURUL,
cepat add..ehehehe~

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

cik limah sudah jadi sahabat kamoo..di muka buku....dah jadi jiran kat farmville pung

hehehehehehehe

~dARlee zURiS~ said...

amboi2...kata bz
sempat gak bersidai di fb ye?
*wink wink*

~zuris tak ym arinie
bos dok bersidai dari tadi.line tak clear.ngegeee...

nURmALa mAZLan said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
hahaha..bagus²
cik limah mmg bijaksana

~dARlee zURiS~,
bersidai ke.. x de buat pape pun
hehehe~ =p

Redbloodsnow said...

yeahh...jumpe di sannnaa di sannaaaa di sanaaaa..hehe :P

nURmALa mAZLan said...

Redbloodsnow,
eceh!!! dah cam iklan pop kuiz dah zie

Eazy Izzuddin said...

jmpa d sna...
eh eazy da add akak lom eh?
jp2
check2...
=D

nURmALa mAZLan said...

Eazy Izzuddin,
dah la..akak yg add eazy

neezareef said...

akak dah add mala tu kang ko jgn ignore lak sepukk kang :p

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
wakakaka..dah..kita dah approve dah