Tuesday, August 4, 2009

bOLa & sHoPPiNg

Salam Uollss.. Sorry eh, semalam aku tak update blog sbb smlm aku ketiadaan mood..ehehehe~


Okla, hari ni aku start dari cerita hari Jumaat eh.. Hari Jumaat hari tu, mak aku ajak tgk bola. Company tempat dia kerja - Deloitte vs PricewaterhouseCoopers (PWC) ada lawan bola. Inter Audit Firm punya yearly sports.. Best kan ada sukan tahunan..


Sayang, kalau ajak tgk bola mmg laju jer. So, hari Jumaat hari tu Mak, Aku ngan Sayang gi tgk bola, Deloitte vs PWC kat stadium MPSJ.


Seperti tahun2 sebelum ni, Deloitte pasti akan menang..Eceh!!! bangga lak aku.. Ye la, aku pernah kerja kat Deloitte kejap tau..huhu~



Pastu, hari ahad pulak, sebenarnya ada birthdya party 2 anak buah aku Harris Zikri (2) dan Nurin Adrianna (4). Tapi aku leh ter'delete' gambar tu.. Boleh?? Bengang aku..


Petang tu, macam biasa la sayang ada bola. Kali ni kat padang Sekolah Aminuddin Baki. Aku??? Apalagas...gigih la aku ke JJ Maluri me'nyopping' kan diri..ahahahhaa~


Aku gi sorg je tau.. 1st time aku gi shopping Sdn Bhd..Serious!!! 1st time. Tapi best tau.. Bebas gerak geri ku..Sesuka hati aku je nak beli apa yg aku nak, try apa yg aku nak, amik pastu letak baju, letak pastu amik baju..x de sapa nak kesah kan??

Ha....ini la hasil rembatan aku hari Ahad hari tu. Ada lagi balance tau duit yg sayang bg tu.. Ingat weekend ni nak gi ngan adik ipar aku pulak.. Insyaallah













p/s : Hari ni aku akan ke PD ye kawan2 sekelian alam.. Aku akan tinggal kan blog ni dalam 3 hari cam tu..wuaaaaa!!! kerinduan nanti.. pape pon, Jumaat nnt aku update pic PD yeah!!! tata titi tutu..

22 comments:

rynn2506 said...

cit...kata nak lepak ngan aku weekend ni..dah janji ngan adik ipar plak.....

dah weekend aritu x jd.....

~dARlee zURiS~ said...

bestnye g sopim sorang!
zuris suka sopim sorang2 tau
bebas kuar masuk kedai suma
heheee...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

suka kan klu dapat soping...memang hati riang ria bersama cornflakes la...heheheheheh

ratna said...

shopping sorang2 la yang best nurmala.. suka hati kaki kita jer nak ke mana..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

wah....soping sakan cik mala...
rembetan yg sungguh meyakinkan....

kekkekke.....pi PD hati2 k...jaga diri kat sana.....

syok tgk abe2 main bola...gagah perkasa jer nengok diorang tendang bola....hahhaha....

kim salam eh kat abe yg single n solo...cakap acu yanie kim salam...hahhaha

Eazy Izzuddin said...

wa...
shoping itu bagus
hik3
xD

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

cik limah tak ada abe....single yu....

hehehe.....

wina said...

pd? ha..aku tau..nk redeem voucher yg ko dpt aritu kn?
enjoy!

kojah said...

nak spec akakkkkk...=P

NURUL said...

rasanya seronok gak shopin sorang2 rasa bebas nak beli apa kan mala. wah nak pi bercuti ye ? take care.

~ mizzAmy ~ said...

wah.. pergi bercuti ke ni?? have fun yeah..

btw, amy rasa amy ada cousin keje kat Deloite tuh. kalau company tuh kat klang la.

nURmALa mAZLan said...

rynn2506,
ala.weekend ada 2 hari..kita lepak la salah satu hari..apa daa..

~dARlee zURiS~,
tu la.. cam best kan shopping sorang2..kita 1st time try tau..syokk ooo!!!

nURmALa mAZLan said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe,
wakkkkkk!!! itu nak raya tu riang ria bersama conflakes

ratna,
ye la..sesuka hati je kaki kita nak pi mana..lalalala~

nURmALa mAZLan said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
betul ke acu yanie nak abg2 pemain bola..hikhikhik

Eazy Izzuddin,
shopping mmg bagus..ahahaha`

nURmALa mAZLan said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
awat x habaq awal cik limah..ehehehe~

wina,
ha..tau x per.. thanks

nURmALa mAZLan said...

kojah,
oh..nononono~ hehehe

NURUL,
mmg best pon..bebas sebebas bebas bya.. ahaha~

nURmALa mAZLan said...

~ mizzAmy ~
tak la amy..company tu kat Damansara Uptown

zeti said...

zt pun suka shoping sorang2.. klu bwk husband mcm x bebas je nk msuk suma kdai tu :P

Redbloodsnow said...

uiii...seakan ko nyopim kak. nak curik lowa 3 suku tuh leh x? hehehe :P

neezareef said...

kenan akak terhadap sepec mata tu...bak sini nk try jap

nURmALa mAZLan said...

zeti,
kalau bawa hubby,nak masuk banyak2 kedai, mula la muka dia ketat je..ekekekek~

Redbloodsnow,
3 suku aper zie oii??

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
nah..amik gi try..ahahaha