Friday, August 21, 2009

kURmA yAYaSaN Al-bUkHaRy

Semalam masa tgh² buat kerja, sekali dapat msg novell pop-up kat pc aku..

“ For all TPBians, please take your Kurma at Rizal Alimin place.. For those who one to buy a sugar – 12kg = RM 16.10”

So, semalam kami semua dapat Kurma.. And one more things, kami semua boleh beli gula dengan harga RM16.10 utk 12kg.. ahahaha~

Ala..harga gula tu lebih kurang je macam kat kedai. Cuma nyer skang kan susah nak cari gula, so, company jual gula kat staff. Company kami adalah pengeluar kepada gula CSR..korang pernah dgr tak?? Dia x de la famous cam gula prai tu. Tapi kekadang tu Nampak ar gak kat super market..lambang dia kaler merah tu?? Pernah Nampak x??

Pastu ada beras jugak..wakakaka~ Al-maklum la..aku ni bekerja kat ladang.. Aritu masa musim buah, rambtuan satu guni aku bawa balik. Ladang yg prihatin hantar pada kami yg kat HQ nih..Tapi x dan nak update kat blog..huhu~




Meh kita tgk sapa bagi aku kurma nih.. Tiap² dia mesti bg kurma punya bila nam masuk bulan puasa..Terima Kasih Yayasan Al- Bukhary

32 comments:

Ju@Lucky^Mummy said...

Pastu Mala leh la sorok gula kt umah.. kuang kuang kuang... nak beli jugak boleh??? hantar la kt kita kt jln tun razak nie.. hihihihi..

nURmALa mAZLan said...

Ju@Lucky^Mummy,
wakkkkkkk...sorok gula?? abis la umah kita kena serbu nnt..uhuks~

~dARlee zURiS~ said...

blh buat delivery gula 5 kilo tak?
hehehe...

selamat berpuasa,mala!!

IdzaRis79 said...

jgn lopa gi semayang terawih,ok?

MiSZuE said...

selamat berpose kak:)

@--- Sueanne ----@ said...

owh gula CSR..
tau..tau..tau..
kt batu tiga shah alam ade gak kilang CSR..
dkt ngn komuter situ..kn?.kn?..hehehe

Selamat bertawarikh mlm ni..:p

nURmALa mAZLan said...

~dARlee zURiS~
selamat berpuasa jugak zuris..

IdzaRis79,
ahahaha~ Insyaallah

nURmALa mAZLan said...

MiSZuE,
selamat berpuasa zue

@--- Sueanne ----@,
selamat berpuasa dan bertarawih malam ni =)

aien~s corner said...

camat bpose sis!! =)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

slamat bpose...

nURmALa mAZLan said...

aien~s corner,
selamat berpose juge

:: p R i n c E s S _ N ::
selamat berpose

kojah said...

samat pose kak...

nURmALa mAZLan said...

kojah,
selamat berpuasa jugak

Eazy Izzuddin said...

selamat berpuase akak...

SwEeTFoResT said...

hehehe..bestnye dpt kurma pree...selamat berpose kak..

nURmALa mAZLan said...

Eazy Izzuddin,
selamat berpuasa jugak eazy

SwEeTFoResT,
benda free mmg best kan? ehehe~ selamat berpuasa juga

watie said...

salam ramadhan n selamat berpuasa :)

psstt pas nie kena beli gula ngan mala lak laaa hihihihi

IdaShah said...

kat sini ssh cari gula
pas sket kat kak ida :)

nURmALa mAZLan said...

watie,
selamat berpuasa..beli gula ngan kita?? apakah??

IdaShah,
ahahaha` tu la...susah nak cari gula skang ni kan

cHeRyNa PiReS said...

ingatkan kurma yusuf taiyoob tadi.....ehehehehe...

cHeRyNa PiReS said...

ingatkan kurma yusuf taiyoob tadi.....ehehehehe...

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
Kurma Yusuf Taiyoob kena beli..Ni free je..ehehehe~

A.I.Z.A.T said...

salam ramadhan..puasa x mohd akak?
hehhehe.lama x nmpk? g mana?heheh..
sory ar,bz sket lately..

bnyk bende nak cite ni, tp xde masa ar kak.nati kalo on9 mlm sy cite.hehe.psl pempuan jugra tu..

ok kim slm kt john ek.take care;)

eLLy said...

dik kurma ko bawak ke opis.. nie posa ke tak nie ;)

nURmALa mAZLan said...

A.I.Z.A.T.
puasa la..cet~~
oit!!! ko yg lama menghilang, kau cakap akak pulak..cepat la online malam weh..nak dgr cerita pasal pompuan jugra tu..isk...apa lah yg bz sgt ko ni kan

eLLy,
oit..kurma u company bg la..dah baa balik dah pon

Mrs Shaka said...

oh misti MEL pun dpt kan :P

nURmALa mAZLan said...

Mrs Shaka,
oh..ya!!! harus la

zamdotcom said...

oho..penah nampak logo merah tu ^^ akak keja kat situ ke? senang arr nk order gula kat akak..hehe

p/s: lepas ni takut tepung pulak yg xde

momguess said...

mala
ader keje kosong tak kat situ?
ahaksss
semue dpt free
cam best jerrr
wohooooooooo

manis lah mala raya nie
sbb byk dpt stok gulaaaaa

UnGu VioLet said...

akak, selamat berpuasa yer kak..

Salam Ramadhan dr mar untuk akak cyg..

nURmALa mAZLan said...

zamdotcom,
kalau tepung x de, x dapek la den nak nolong..ehehehe~

momguess,
kita hari² manis la kak..bluwekkkk!!

nURmALa mAZLan said...

UnGu VioLet,
Terima Kasih mar.. utk Mar juga ye "Selamat menyambut Ramadhan"