Thursday, August 13, 2009

sUPPoRtERs cLuB tOuRnEMeNt

Salam Uolls
8 Ogos 2009, Sabtu lepas, telah berlangsung ada SUPPORTERS CLUB TOURNEMENT kat Sport Planet, Ampang... Banyak gak la team yg masuk. Kalau x silap aku ada 32 team kot...

Sayang main utk team FC BARCELONA. FC BARCA hantar dua team.. FC BARCA ‘A’ dan FC BARCA ‘B’.. Sayang main utk FC BARCA ‘A’...

Team sayang dapat masuk sampai suku akhir je. Ok la tu kan utk team yg baru pertama kali main utk touney ni.. Yang lain² tu mmg team yg gempak², yg dah every year masuk tourney ni.. Lagi pulak ada team yg salah sorg pemain dia player kebangasaan..Mana aci kan?? Dah tentu diorg terror.. Mangkuk tingkat tol!! Tak pe..Leh cuba lagi next year..huhu~

Ha..korang tgk la gambar laki aku sampai muntah eh…wakakakaka` Ada gambar player lain sebenarnya. Tapi buat aper aku nak tepek pic laki org kan?? wakakakaka~ Tak la, sebenarnya gambar dia banyak gilos.. x kan aku nak tepek semua kot.. Kang blog aku jadi blog bola pulak..




FC BARCA 'A'

I likeeee this pic







p/s : sesapa nak buat friendly sila bagitau eh..

24 comments:

aRe_uDear said...

huhuu yang semangat kebolaan x habis lgi nmpaknyer yang.. hehee..

khaLifah feDi said...

kamu x join sekali ker pn.mala..!!!!

nURmALa mAZLan said...

aRe_uDear,
wakakaka..tu la pasal..sejak bila ntah ada semangat kebolaan nih

khaLifah feDi,
nak jadi apa kf?? keeper ker??

watie said...

jom arr kita lak main bola kikiki (cam laa akak gheti hihihi)

nURmALa mAZLan said...

watie,
kak..kita sepak angin boleh la

shiemz said...

shiem baru 2 minggu lepas main futsal..hehehe..best...

zamdotcom said...

rasanya sy dh xlarat nk main bola ^^ paling rajin kalo nak main pon mungkin main congkak 7 sebelah ^^ hehe

p/s: peminat bola

nURmALa mAZLan said...

shiemz,
rajin nyer shiem men futsal..saya tidak ler

zamdocom,
wakakaka..main congkak.. lama x main congkak

IdaShah said...

yess tahun depan cuba lagik
pki pemain import lak comfirm menang hihihi..

nURmALa mAZLan said...

IdaShah,
x mo la guma pemain import kak.. guna la barangan bautan Malaysia..ahahaha~

atty's said...

semua pemain mcm pro..je.

Eazy Izzuddin said...

wah!
mmg berkebolehan...
kalah eazy
heheh
akak x join ka?
xD

nURmALa mAZLan said...

atty's,
macam je kak..wakakakaka
gaya tu mau lebih

Eazy Izzuddin,
caner akak nak join. kejar bola pon asyik x dapat jer..huhu`

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghh...stylo r dpt captured pics cmtu...

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::
tu kelebihan photographer ker, kelebihan player?? ehehehe~

eedany said...

mesti Nurmala jadi penyokong tegar untuk cik abe kan?

:)

nURmALa mAZLan said...

eedany,
kalau rajin jadi la penyokong tegar.. kalau tidak rajin, lu pikir la sendiri..ahahaha~

UnGu VioLet said...

sentiasa penyokong tegar di sisi yer kak.. suka gak tgk gmbr2 tue.. :) semangat kesukanan

nURmALa mAZLan said...

UnGu VioLet,
hahaha~ penyokong tegar?? jarang la akak nak ikut hubby gi men bola

reena said...

terrornye cik abe dia main bola...hubby kite kaki bangku... oppss... hihi...tp dia kaki kereta.. duhhh

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> mala..jom tubuhkan team futsal wanita......

hehehhehe mau kah

nURmALa mAZLan said...

reena,
tu la..lelaki ni ada minat dia tersendiri.. bola la, kete la, motor la...bla bla bla.. jgn minat betina sudah..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
ada kah kamu serius cik po'ah??

neezareef said...

fuyoo..aksi gerek!

nURmALa mAZLan said...

neezareef,
gerek sehh