Wednesday, August 12, 2009

hONeYmOoN, LegENd wAtER cHaLet - fiNaL pARt

Masih lagi cerita PD aku.. huhu~ harap korang x bosan la eh.. Sb aku sendiri pon agak bosan gak buat entry PD ni banyak² sebab x de cerita nak cerita sgt.. Tak macam masa gi Langkawi aritu..
Di PD ni kami banyak melakukan aktiviti indoor…wakkkkk!!!!! Apakah??

Malam tu kami makan kat Medan Ikan Bakar..Huh!!! Ingat KL je ke ada Medan Ikan Bakar.. PD pon ada tau.. Ikan² dia fresh lagi..

Kitorg amik Ikan bakar dan ketam bakar. Aku tak pandai makan keam tau.. Boleh?? Sayang yg tolong kopekkan utk aku..lalalalala~




Esok pagi nyer sama lah seperti pagi semalam.. Kitorg gi breakfast..Tapi hari ni punya makanan macam x best sgt..Kebanyakan nye makanan semalam.. Dia punya croissant lagi la dah keras ok..Hampeh tol~



Sayang nyer orange.. Susu tu aku yang punya..wakakaka~



Yougart masam...yackkk!!!!! tak sedap langsung~


Lepas breakfast tu, ‘lepaking’ kejap.. Lepas tu terus bersiap² sbb kul 12pm tu dah nak check out..uhuks~~ Lepas bersiap tu, sementara nak tunggu kul 12pm, macam x biasa pulak.. Harus la posing kan..




Sayang tgh tgk Dairi Ramadhan Rafique


Perjalanan balik KL…huhu~ pasni kembali lah rutin seperti biasa semula..Pergi kerja, Balik kerja, Basuh baju, Gosok baju, bla bla bla…….

Dah x de makne nyer Jacuzzi bagai…wakakakaka~



29 comments:

NURUL said...

sedapnya tgk gmbr makanan tu :)

nURmALa mAZLan said...

Nurul,
ahaha..
makanan semua nyer sedap kan

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghhh...wat N laporr woo..

joegrimjow said...

gambar ketam

Eazy Izzuddin said...

sedap2...
hik3...
dah lame x mkn ketam
yum3

nURmALa mAZLan said...

:: p R i n c E s S _ N ::,
sabar noo..sat gi je lunch time

joegrimjow,
isketambola..wakakaka!

nURmALa mAZLan said...

eazy,
lunch karang gi makan ketam

wina said...

ntah..wat aku bosan je bc..hehe taklah gurau je, klu nk relax n lari dr kl sekejap bolehlah gi pd tu kn? x byk benda nk wat pun situ

nURmALa mAZLan said...

wina,
aha..kalau naak relaxing boleh la..aku lepak kat tepi pandai tu memalam...syok nyer.. damai deh

Mimy Hamid said...

aktiviti indoor?? heheh seshuatuuuuuu....kata honeymoon kan..bulan penuh madu laaaaaa

Jard The Great said...

ehehe.. honeymoon ek??

salam singgah dari ku... ;p

saya said...

wahh...saya suka ketam..

busyuksayang said...

part ikan & ketam bakar tue yg tak bleh tahan tue :D

khaLifah feDi said...

harap2 ni yg last hee~

feh sedap menu tue..best2..

~ mizzAmy ~ said...

amy pun hampeh bab2 makan ketam. tak reti nak kopek. makan kat rumah lagi nikmat kot, sebab leh gigit2 ketam tuh. hehehehe...

nURmALa mAZLan said...

Mimy Hamid,
bln penuhu mad best..tapi i x rela dimadu u..ehehehe

jade,
ye..diri ku gi honeymoon

nURmALa mAZLan said...

saya,
saya suka tp x tau mkn..ahahaha~

busyuksayang,
sedap oo kak

nURmALa mAZLan said...

khaLifah feDi,
apa yg last...iskkkk

~ mizzAmy ~
akak kat umah ke, kat kedai ke..mmg x tau nak makan
org je lg kopek kan

zeti said...

bestnye ada org sponsor honeymoon.. tmpt yg syok lak tu :D

antalya said...

walaupun xde aktiviti tp dpt stay kat tempat yg best sure tak bosan nye kann

antalya said...

walaupun xde aktiviti tp dpt stay kat tempat yg best sure tak bosan nye kann

nURmALa mAZLan said...

zeti,
tu la..syok tau..dah bilik tu mahal..seb baik la ada yg sponsor

antalya,
aha..x bosan pon..jenjalan dalam resot tu pon ok

aien~s corner said...

dh sejuk kot.. coz 2 jd sejuk kot..

nURmALa mAZLan said...

aien~s corner,
hah??!!! apa yg sejuk ek

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sedapnye dpt makan ketam bakar!!!

nURmALa mAZLan said...

[S]itie [B]Um [B]Um,
sedap ooo..manis

SwEeTFoResT said...

wahhhh..sedap nye ketam bakar..lame da x makan..kene cari nie..hehehe..

nURmALa mAZLan said...

SwEeTFoResT,
sila-sila cari..nnt kempunan telur tembakul..ehehe`

eedany said...

kita pun tak berapa suka makan ketam. Bukan tak suka sebenarnya, tapi malas nak kopek kulitnya...hehe

lainlah kalau ada yang baik hati tolong kopek macam cik abe u.

:)