Tuesday, September 1, 2009

aDa sEsApER yg riNDu ngAN aKu tAk? wEkkk~

Salam Uollss…

Fuh…cam dah lama giler aku x update apa² kat blog kan? Ada ke sesapa yg rindu ngan aku? wekkkkkk~ Aku dah x tau nak cerita apa, nak share apa ngan korang lagi. Aku rasa cam dah x de cerita menarik je aku nak share.. huhu~ Tu yg aku senyap jap tu. Tapi lepas seminggu aku tinggalkan alam blogging ni, tetiba rasa rindu pulak

Ini je la utk masa ni eh.. Idea dan bakat blogging aku pun cam dah tumpul je ni..ahahahaha~ Nnt la, bila aku free nnt aku update k

Daaaaaaa…
Luv ya ♥♥♥~~
MuahXxxx

21 comments:

yuzz9071 said...

aku rindu!..

hehe

nURmALa mAZLan said...

yuzz9071,
wuaaaa!!! ada gak yg rindu ngan aku kan?? miahahahaha~

Mimy Hamid said...

welcome..update la

adha said...

windu wei... update update

nURmALa mAZLan said...

Mimy Hamid,
tungguuuuu

adha,
sabar la sayang..ahahaha~ nnt kita update tau kak

MiSZuE said...

saya rindu hehe

busyuksayang said...

update jgn tak update...rinduuuuu :)

evyn4ever said...

saya!saya!duk tunggu update blog mala je ni..:P selamat berpuasa!

~ mizzAmy ~ said...

itu lah, duk tunggu-tunggu any update. akhirnya, update jugak.

nURmALa mAZLan said...

MiSZuE,
akak pun rindu zue..

busyuksayang,
i will...miss you too

nURmALa mAZLan said...
This comment has been removed by the author.
nURmALa mAZLan said...

evyn4ever,
ahahaha~ ye la tu =p

~ mizzAmy ~
wahhhhhhh!!! terharu nih..ada jugak yg rindu eh??

en_me said...

rindunyerrrr akak mala itteww.. ehehe, salamm

nURmALa mAZLan said...

en_me,
wakakakaka~ cam terpaksa rindu je =p

masviona said...

aah kan mala dh jarang update dah skrang kan....huhuhu....email pun dh xde dari mala...windu lahhhh...hiksss

atty's said...

jgn menyepi lelama tau ..kalo ade idea terus hapdet tau ..

nURmALa mAZLan said...

masviona,
alolololo...email kita problem la aritu..ok² pasni kia send balik

atty's,
ahahaha~ harus la update kty

khaLifah feDi said...

oic xder idea ea..patutlah x updated blog !!!

nURmALa mAZLan said...

khaLifah feDi,
ye..x de idea dam menyakit "M" sudah mari

cHeRyNa PiReS said...

windu anda di sini dan muka buku!:)

nURmALa mAZLan said...

cHeRyNa PiReS,
ahahaha` muka buku