Saturday, September 20, 2008

bUNgA aPi

Balik kerja tadi aku ngan sayang amik anak buah aku - Nurin -

Aku ngan sayang amik dia kat umah nenek dia - makcik aku - bawa gi umah aku since office aku dekat je ngan umah macik aku tu..

Wahh..practise gitu..balik kerja amik anak la konon-konon..wakaka

Balik tu singgah pasar Ramadhan. Anak buah aku panggil "pacar mada"

Kat situ aku tanya dia nak apa. Erm.. "Nak bunga api."

Aku tak layan.. Aku cakap "Nak makanan boleh. Bunga api x boleh"..

Tau tak dia jawab apa?? "kenapa" siap ikut intonasi iklan U-mobile tu..

Nak tak nak aku kena belikan jugak sbb selagi tak beli,dia tak nak balik..adehh!!!









saje je tepek gambar ni.. gambar sayang ku dengan tv kami di rumah baru nnt....wakakak!! Insyaallah..
p/s : FYI, anak buah aku ni,kalau datang gediks dia, dia nak melekat je ngan sayang aku. Sampai kan dia panggil sayang aku tu sayang jugak. Itu dia dok dgr aku panggil sayang la tu..

25 comments:

Anonymous said...

ha...oklah tue..practise makes perfect...alah...bukan lamer lagi pun nak kawin..next year jerkk....bulan 3...wakk!!! biler nak gi spa nie..jom???~~dnie

Nurmala said...

adini,
yezzaaa...!!!!
eh..a'ha kan?? pejam celik, lagi 6 bulan je aku bakal bergelar mrs. khairul..Insyaallah.. Aku ada jumpa satu lagi spa kat danau kota - de' surya spa - now, u choose do u prefer tini's spa or de' surya spa??

Anonymous said...

you want me to choose??...lorr..ko nie giler tauu..ehh...adik aku pun ader gak choosekan spa utk aku..aku nak start pegi lepas rayerr...jom arrr...aku gi servey adik aku nyer..nanti aku bitau ko...kehkehkekh..leh la ronggeng mak minah kan...kan jenet kan kan kan~~dnie

Nurmala said...

adini,
ye la, kau choose la. kau kan banyak songeh.. aku tak da hal..lepas raya kita harus cargas.semua nak kena sattle dah..esok aku nak g tempah kad..x sabar aku nak berronggeng ngan badigol soot..anything plzz let me know ya darling..

Anonymous said...

wakakakakkakak...siot jerkkk....alritee...kiter ronggeng lepas rayer..tak sabar nak tawin..yeyeyeye!!nak tawin!!!!...wakakakaaka~dnie

Nurmala said...

adini,
wakakakakakakaka...
aku pon xsabar.. Insyaallah semuanya berjalan lancar.."alah emak,kahwin kan aku.."

day trading stock pick said...

well its nice to know that you have great hits here.

Nurmala said...

apa aje la benda alah nih..

immigration guam said...

yeah! its much better,

Puteri Ezza said...

Assalamu'alaikum Mala...

Dah buat persiapan raya ke? Dah terasa kemeriahan raya, kan? Anak sedara Mala dah siap main mercun lagi tu. Hehe.

Nurmala said...

puteri ezza,
w'salam..ye la..dah terasa dah kemeriahannya..sekarang gi mana2 lagu raya jer..

miszrLina said...

huhu...
mala...bile majlis nak blangsung nih?
jgn lupe jemput ku yaa...
aduhai..si kecik pon panggey ur sayang,sayang? hik2...
kidz...juz like that...

Aleeya said...

tengok gambo ni teringat zaman kanak2 dulu, sonotnye layan mercun n bunga api

ratna said...

nurin tu comel la.
awak..awak kena tag.

zeti said...

wah.. da praktis ek ;) ehehe.. comey la nurin.. geram tau tgk :p

Yanmie said...

cantik tv....hehehe...bila nk mkn nasi minyak nie?...

Nurmala said...

miszrlina,
ok kak.. sure kita jemput punya.hehe..tu la,dia dok dgr kita panggil sayang, dia pun panggil sayang. Tapi kelakar..

aleeya,
masa kecik² dulu kita main bunga api je.Sbb takut ngan mercun. Sampai skang pun takut ngn mercun..

ratna,
nurin tu comel cam mak sedara dia..hiks~~ thanks yang..

zeti,
ye la zeti. Practise make perfect

yan,
Insyaallah bulan 3 thn depan.. nnt sampai kak kad kita kat akak ek..wooohoo~~

[yAN!e][pUTraJAya] said...

allalal..tomey nyer dia main munge api....

NURMALA....

"lagu raya lama..dan juga terkini.."
"adoyai...gelak aku sorang2 kat sini"

hebat sungguh pantun mu itu cek mala uit..kekkeke

Nurmala said...

yanie,
hehe...biasa lah..sekali sekala menunjukkan bakat terpendam..haha~~

reena said...

wah...beshnye nak kawin yek dear...make sure even after married pon romantiklah selalu k...persiapan dah siap ke?? *ihik* kepohnya aku...

Nurmala said...

reena,
hiks~~~
A'ha la kak. Insyaallah bulan 3 thn depan kahwin la kita..
Insyaallah, romantik sampai ke tua.. huhu''

~dARlee zURiS~ said...

nak main bunga api gak!
sonot nye...

hihiii..so sweettt..
ti kena ar berebut sayang awk ngan si kecik tue =P

Nurmala said...

zuris,
wak!!! tidak!!.xmo rebut². sayang tu kita punya jerk..

eLLy said...

ha ha ko dah ade saingan la nie kan.. tak salah bersaing dng anak buah.. saling sayang Menyayang :)

Nurmala said...

kak elly,
hahaha..bersaing secara sihat la ni?? uhukss~~ tak sanggup den..