Thursday, September 11, 2008

cADaR

Rutin harian aku…

Bangun…..Mandi…..Kemas katil……

Masa aku tgh kemas² katil pagi tadi. Aku dah rata² cadar tu..tetiba uik..!!?? aku cam pernah tgk je cadar aku nih..Cam sesuatu je cadar aku ni. Tapi apa ek?? Aku pun dok dekat atas katil tu sambil tenung cadar aku tu lama²..

Hah…baru aku teringat… Cadar aku ni macam layout blog aku..wakakaka!!!

Aha la..Ye la..aku baru perasan..

Tak de la exactly.. Tapi seakan² la.. ada hijau² kat tepi. Pastu light yellow kat tgh² tuh.Cuma kat blog tak de la bunga² colour pink tu kat tgh²..

Eh..eh..same la pulokss~~~

Tapi mana lagi cantik??

Ek eleh..nak compare² pulak..

Untuk pengetahuan semua, warna kegemaranku ialah hijau..lalala~~




18 comments:

saya said...

hehehe..kebetulan yang menggembirakan.

Nurmala said...

saya,
hehe..
sebenarnya tak lah gembira sangat.. tapi cam wow!! kebetulan lah..

rynn2506 said...

hehe...mala..sesungguhnya daku tidak melupakan warna kegemaranmu itu....

[yAN!e][pUTraJAya] said...

a ah la...samer..kekkekekke...lawa2...

Nurmala said...

azrin,
haha..bagus²..
bak kata kau..dah baper lama kawan..

yanie,
sama kan?? heeee...

eLLy said...

ha ha same la .. walaupun tak 100% tapi tetap serupa

~dARlee zURiS~ said...

sudah hadpet eyh?=P
suke kale ijau ye...
aah lah wak.satu kebetulan yg mengejutkan.hehee..

Ada Ayrissa said...

a'a la mala..seakan2 kan..
hijau tuh damaiii..hehehhe

p/s : mala yg chomel kena tag la nmpaknya..kalo rajin jwb, kalo x abaikan..tq

Nurmala said...

kak elly,
ha tu la..kan dah kata..sama

zuris,
yes..sebab zuris la saya update ni..hehe..

kak ada,
hijau mmg mendamaikan..sukee~~~

ok..nt free kita jawab ek..thanks..muahxx~~~

nurul said...

i pun wow! la =) kdg2 bila jumpa something yg kebetulan mesti cam wow! jap kan... hehe

eLiyaShaKa said...

sy pun suka hijauuu beside pink..hehe

Nurmala said...

nurul,
aha..rasa wow..caner leh kebetulan nih..

Nurmala said...

aliyashaka,
hijau tu mendamaikan jiwa..sejuk je mata memandang..

miszrLina said...

hik2...
maybe u suke design camni...
tu yg x pasan g pilih layout pon sama...heheheh...
kebetulan yg mmg kebetulan la nih.

Nurmala said...

miszrlina,
eh..tak la..cadar tu mak yg beli kan..mungkin citarasa saya ngan masa lah kot..

eedany said...

yup...memang dekat2 sama lah! yang penting ijo! sejuk jer mata memandang kan?

silap2 warna pelamin nanti pun ijo...Wow!

:)

makcu la.. said...

cadar gue jugak nih..
abon mali..kui2

Nurmala said...

eedany,
haha..tak la..pelamin bukan warna hijau. huhu~~

makcu la,
Ya betul...100 markah utk makcu la.. Ini cadar Avon..