Monday, September 15, 2008

tUpAi-tUpAi & bOdY sHoP

Nampaknya hari ni pun aku akan post 2 cerita sekali gus.. Maleh la nak buat satu2..

14 Sept

Plan since minggu lepas nak berbuka ngan member2 masa sekolah dulu. At last, jadi jugak.. Aku, sayang, Azrin, Sepul, Adini, Jimmy & Thrisha..Kitorang berbuka kat tupai-tupai..ingat kan nak ala carte.. tapi ala carte start kul 9.30 sempena bulan Ramadhan nih.. harus lah kami amik buffet jer. RM46/person..

Tapi org nyer ramai tak ingat.. Nak amik makanan pun kena bersesak2 sb tempat dia sempit, pastu dia tambah2 pulak meja.. aisshh...~~

Last2,buffet yg sepatut nya dari kul 7-10pm tu, tapi kul 8.30pm cam tu kitorg dah angkat kaki. Sbb dah kenyang + ramai org tak kuasa nak g amik makanan lagi. Tempat duduk kitorg dah la jauh.. 1 jam je kitorang makan situ, but it cost us RM322..

551A Jalan Bukit Petaling, 50460 Kuala Lumpur
Tel: +603 2143 2525
Fax: +603 2144 5921

Buffet - RM46/person




15 Sept

Birthday aku kan 12 Sept bersamaan ngan hari Jumaat. Tapi masa tu sayang tak berkesempatan kot nak belikan aku hadiah..

Semalam lepas buka kat tupai2 tu, aku ngan sayang g Pavillion kononnya sayang nak belikan aku baju,sana sini kedai kat Pavillion tu aku redah. Sampai kedai tutup kul 10pm. Tapi tak de satu pon yg berkenan di hati.. Mungkin sbb kekenyangan kot.

So, tadi pas makan. Aku ajak sayang g Avon BB Plaza sbb ada org order barang. Kitorg gi cari lagi baju aku. Tak berkenan gak. Sayang kata beli kasut je la. Tapi aku tak perlukan kasut buat masa ni.. Kasut aku kat umah dah boleh buka kilang - kata mak cik aku - wakakaka

Sayang suggest beli perfume. Dia nak belikan my fav perfume - Be Delicious - Tapi aku fikir yg lama punya ada lagi..

At last, tgh jalan2 tu..aku nampak body shop.. Aku ajak sayang masuk. Aku kata beli barangan Body Shop je la since lotion ngan mandian aku pun hampir habis..

So,ini lah ia..

Kesemua ini membolehkan aku dapat membership kad from Body Shop..~~

Thanks Sayang.. I Love You.. MuahhxXXx...



22 comments:

Eija Sam a.k.a Purple 28 said...

ok tak makanan kat tupai2? mahal jugak yer..Dah pernah try tak makan buffet kat restoran nelayan...best jugaklah...saya pernah makan kat sana masa bukan waktu puasa lah..harga biasa rm28, buffet ramadhan rm 35...

neway, Happy Belated Birthday

SaDi said...

sedapnya nampak menu... :) sungguh menyelerakan.... huahuahuahau...

guam legal divorce said...

its good to know about it? where did you get that information?

rebate rate said...

im your favorite reader here!

daily stock picks said...

im your favorite reader here!

myspace prolific said...

wow, very special, i like it.

mortgage restructuring said...

wow, very special, i like it.

komatsu caterpillar said...

thats amazing story.

Nurmala said...

eija,
dah..kita dah pernah try buffet restoran nelayan.. erm..makanan dia better than tupai²..serious!!

sadi,
nampak je menyelerakan..sebenar²nya menyelerakan ker?? kwang kwang kwang...

Nidza@Umi said...

mmg untung kalo ada membership cards for BodyShop...Umi dah lama pakai this membership...mmg untung tp ada period dia...kena cukup RM300.00 utk one period then can claim RM35.00...

Nurmala said...

along,
aha..RM300 tu kena kumpul within 6 month then only we can get RM35 rebate..

mazzura said...

ngan member sek rendah bila lak? :)

Nurmala said...

mazzura,
haha..tu la..sapa je lagi dak² sekolah rendah yg contact..kau ni pon kebetulan je jumpa kan?? tgk² dah 2 org anak dah kau kan..

eLLy said...

cedap tak buffet kat tupai tupai.. how much ye?

Nurmala said...

kak elly,
lor..akak nih.. kan dah bgtau tu RM46/person..biasa² je makanan dia.. Tak de la sedap mana pon

Ada Ayrissa said...

Hepi belated besday mala..
may god bless u all da time..
stay cuteeeee...
;-)

p/s : anda kena tagggggggg...muahahahha

Nurmala said...

kak ada,
terima kasih akak..
hah?? tag lagi?? :)

nurul said...

mala.. spa wisdom best tak? ;)

nurul said...

apesal la ade scam kat atas2 tu.. poyo je loyal reader la ape la.. wow i like it la... gile ape!

Nurmala said...

nurul,
tak tau la pulokss..sebab tak try yg tu..huhu~~

tu la persal..apa ke bende tu ek yg i like it, i like it tuh?? poyo tol..

Anonymous said...

ko mmg gilerrr kan...pastu leh wat joke sampai duk tersedak2 aku tauu...~~dnie

Nurmala said...

adini,
wakakakaka!!
kau la..selalu je bg aku idea nak wat lawak bodoh