Sunday, October 26, 2008

~~oPeN hOuSe~~


Assalammualaikum,

Bersempena bulan baik ini, saya ingin menjemput anda ke rumah terbuka saya yang akan berlangsung pada hari Ahad ini, 26 Oktober 2008, bermula jam 1pm – 6pm di alamat seperti tertera di atas kad jemputan. Rumah terbuka ini diadakan sempena Aidilfitri yang dah hampir sebulan berlalu.

Kepada sesiapa yang ingin berkunjung, bolehlah menghubungi saya (Nurmala) di no telefon yang tertera di atas… Selamat hari raya semua…..hehehe ♥♥♥

33 comments:

eLLy said...

sory akak tak dapat joint..
akak ke pahang sepupu kawen :(

Nurmala said...

kak elly,
ok..no problem kak..

cHeRyNa PiReS said...

sowi sayang...
sha tak dpt join sbb ade kenduri kawen budak opis...
alamak...miss la:(

coffee.and.sugar said...

insyalah..kalau tak da arah melintang

Nurmala said...

cheryna,
isk isk... :(
x pe la..len kali leh jumpa lagi kan??

cooffee&sugar,
datang tau!!! jangan x datang

nor atiqah said...

akak..sye link akak kt blog sye..
bleh k???
(da wat bru nk minx izin)
huhuhu..

Nurmala said...

nor atiqah,
boleh...apa salah nya..nnt akak link awak balik ek??

nor atiqah said...

thank's akak..

saya said...

wahhh..makan free.. nak jugakkkk... tapi camne ye? malu2... lagipon kena pergi teluk intan. dah last2 syawal ni memacam orang kawen orang kenduri bagai. saya doakan kenduri open house tu berjalan lancar dan jgn lupa boh entrynya nanti...wajibbbb!!!!

Nurmala said...

nor atiqah,
welcome!!

saya,
tu la..ramai gak yg saya ajak tapi kena ke lain.. harap2 ada lah yg datang nnt

Yanmie said...

wah best nie...open house..
tapi tak dpt dtg arrr...Yan blk kedah jumaat malam...selasa baru balik klang..

huhuhuu..mala makan tuk yan ye..

Nurmala said...

yan,
hehehe...wokay..nnt mala makan utk yan..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

mala...ahad nih ek...
insyaallah....nanti kalau jd..
yanie sms mala k....

Nurmala said...

yanie,
ok yanie..datang la ek..no fon dah ada kan??

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uma N 25th akak dtg x..??

zeti said...

ahad ni ek? insya allah, klu x pi mana2 leh la sggah :)

Nurmala said...

princess_n,
umah N kat mana ek??

zeti,
datang tau zeti

~dARlee zURiS~ said...

oh..mala tgl kat kg pandan ker?
weekends nie zuris ambik kursus kwen
huhuu..baru nk ambik =P
kan dah kena de ujian laks.waaaaa!!!!

Nurmala said...

zuris,
aha..kita tinggal kat kg pandan..tu la..amik lmbt lagi..huhu~~

mazzura said...

nak g..tapi kakak pon wat open house hari tu..ermm...

Nurmala said...

mazzura,
lor..leh lari² jap apa..

Al-BIMA SAKTI said...

salam,

selamat hari raya...

salam singgah,

salam kenal...

Nurmala said...

al-bima sakti,
salam..thanks sudi singgah

eYaNacOMeY said...

salam sis..

kg pandan dkt dgn ukay perdana x?? hmmm..tp, time neyh..mcm bz membasuh umah jee.. coz dis week bz dgn umah baru..huhu..

p/s:: mkn2 tu..ingatlaa sy kak..anak Pn.Halus..tetibe..:P

Nurmala said...

eyana,
dekat jugak la..
datang la eyana..

Wawa_Nadwa said...

owh.
kg pandan je.
ingtkn jauh.
hiks!
=)

Nurmala said...

wawa,
ye la..kat kg pandan je..wawa kat mana??? dtg la open hse ahad ni

Wawa_Nadwa said...

wawa dlu dok tmn dagang.
now kt bndr br ampang.

insyaAllah..
=)

Redbloodsnow said...

alaaahhh..nasib bek x duk KL
klo dok KL..mmg nyesal banget terlepas posting neh taw..hahaha

Psstt....meh wat open house kat kuching nyau² gak jom

:P

eedany said...

TQ for the invitation.

Semoga majlis berjalan lancar!

:)

Nurmala said...

wawa,
kalau free datang la wawa..

zie,
haha...zie, kalau akak jadi kahwin ngan org kuching dulu.. mesti akak dah buat open hse kat sana kan?

eedany,
thanks eedany..

aizatbest said...

kak,ramai ke dtg?hehe

Nurmala said...

aizat,
kawan² akak ramai la yg datang.. tapi kawan blogger sorang jer yg datang..